Widok

worki próżniowe do odzieży-czy warto?

Dziewczyny,
jak pewnie większość z nas mam malo miejsca w szafie i zastanawiam się nad zakupem workow próżniowych do odzieży jak np. ten:
http://www.allegro.pl/item502068480_worki_prozniowe_na_posciel_odziez_60_x_50_cm.html
czy któraś z was z tego korzysta i może potwierdzić że dużo miejsca się oszczędza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziewczyny, wiecie może gdzie stacjonarnie w Gdańsku lub Pruszczu Gd. można kupić wiszące worki próżniowe ?
Ja też nadziałam sie na Allegro, więc chciałabym teraz zobaczyć je przed kupnem.
W BRW ostatnio byłam, ale nie mieli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SOFTPACK - nie polecam firmy
nierzetelna, dlugi okres realizacji zamowienia
Ja niestety pokusilam sie i kupilam chyba z 15 tych workow roznych rozm i co po 2 dniach prozni brak worki sie rozeszly i leza i co teraz tak jak kolezanka powyzej pisze musze moze tez ten smar kupic ale na allegro trzeba uwazac bo mozna na taka tandete trafic
Nie polecam firmy softpack.
Sklep nie wysyła w terminie produktów, słaba jakość np. pojemników na pościel, ubrania, koce, organizer na buty jest beznadziejny, chyba na pościel czy koc go wykorzystam.
Cena zawyżona w stosunku do jakości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze ta uwaga przyda sie tym, ktorzy maja problem z trzymaniem późni w workach. 70% worków które kupiłem (w Softpack) nie trzymalo, a sprzedawca okazal sie absolutnym arogantem, postanowilem cos zadzialac bo workow kupilem sporo. Poniewaz worki nie trzymaja albo na zaworze, albo na zamknięciu, zrobilem eksperyment z posmarowaniem zaworka smarem uszczelniajacym - smar silikonowy z Castoramy (LEDA). Bingo! Wyglada na to, ze naprawde minimlna ilosc - cieniutka wrstwa, tyle co nic - smaru nalozona na zaworek OD STRONY SKIEROWANEJ DO WNĘTRZA WORKA praktycznie uszczelnila wszystkie worki.
up! podbijam!
Dziewczęta proszę poradźcie gdzie kupić worki bo wybór na allegro jest za duży - znalazłam stronkę aletofajne.pl - tam też mają worki ale czy warto od nich zamawiać? Może ktoś miał do czynienia? Dajcie znać proszę
ja kupiłam na allegro i polecam
czy moze mi ktos napisac na ile zmniejszaja sie wymiary worka po odpompowaniu? mam w skladziku nietypowe polki 40x90 i 50x90
ktora z Forumek zamawiala u mnie worki prozniowe z Betterware? Jestem ciekawa opinii ;) jak sie spisuja?
adres sklepu w Gdańsku, Km International Karolina Mikosińska ul Dragana3/5, WORKI PRÓŻNIOWE, ALE CHIŃSKIE
tylko nie wiem jakiej jakosci sa, ja kupilam na allegro i puszcaja powietrze do bani:( i juz mam dosyc, a ty jak kupisz daj znac moze lepsze:) chociaz juz tez jade jutro kupic do prakikera
praktiker sa dzisiaj byly rozne rozmiary
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
również planuję na wyjazd wyposażyć się w takowe, ale nie zdążę już chyba zamówić na all.. tzn wolę nie ryzykować. Gdzie takie dostanę? Słyszałam o Rossku, ale nie znalazłam. Tesco? PoMOCYYYY :)
no u mnie tez tak mam no ale mi puszcza a niby dobrze wszystko moze ktos kupowalm w praktikerze tam sa drozsze moze lepsze:) bo juz sie tym sugeruje
u mnie jest tak ze sie wklada zakleja takim czyms co potem wyjmuje potem se odsysa to powietrze ale maz jeszcze przekrecal to pokretlo co tam jest i wtedy zatykal je i bylo ok tylko jeden puscil nam ale mam tez takie co otwieralam juz i jeszcze raz odkurzaczem i jest ok.
powiedzcie mi bo juz dostaje szalu, dzisiaj pol dnia robilam porzadki zeby powkladac i posegregowac rzeczy do workow ktore kupilam na allegro i puszczaja powietrze czy to normalne czy jakis szajs kupilam, sugerowalam sie duzym kupnem i komentarzami, i d*pa blada czy ja juz nie umiem,:) czytac instrukcji i cos zle robie, czy to tak puscza po paru godzinach, bo mnie juz krew zalwea juz wole kupic dobre i sprawdzone worki bo jestem poczatkujaca ale poprostu wpadlam w szal workowi bo superowa sprawa
my tez sie tym sugerowalismy
a juz zamowilam, zobacze czy 50 zl pojdzie sobie::) wybralam tam gdzie kupuje ludzi najwiecej i nie ma negatywow:) mam nadzieje ze beda dzialac i uda mi sie pozmniejszac)
jak dla mnie są super od pościeli kocow poduszek itp bo mega to miazdzy do ubran juz gorzej moze jakbym chciala po 5szt spakowac to i owszem ale jak wiecej to ciezko tzn nadal jest tego sporo. kupilismy na allegro nie zupelnie najtansze ale moze cenowo jakos drugie od najtanszych nie chce mi sie szukac sprzedawcy i one maja jakby kapsel ale to sie odkreca potem tez nie wiem dokladnie na jakiej zasadzie dziala ale jest do krecenia i na koniec taki kapsele na tym pokretle jeszcze i sa ok.
no ja tez sie podlaczam moze ktos nam poradzi jakie kupic i gdzie najmpeiej coby nie okazalo sie ze badziew sie kupi, tylko jakies lepsze i slyszalam ze najlpesze sa zakrecane a nie jak kapsel sposob zamkniecia czy to prawda ze na to zwracac uwage ja potzrebuje tego duzo duzo:) moze mi polowe ciuchow pochowam:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry