Widok

Wózek Amelis Pro - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
wypatrzyłam dziś w sklepie wózek głęboko-spacerowy Amelis Pro. Dość lekki, na dużych kołach z fajną amortyzacją. Opinii w internecie jak na lekarstwo. Czy ktoś coś słyszał, widział a może nawet korzystał z takiego wózka? Będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hello, w sklepie wózek prezentuje się super i fajnie się go prowadzi i ten czerwony kolorek jednak również proszę o opinie bo baardzo mocno zastanawiam się nad kupnem, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma opinii bo wózek to najnowszy model z 2015 roku... Jeszcze niewielu rodziców zdążyło go kupić... Też się nad nim zastanawiamy i chyba zdecydujemy się na ten wózek...
hej :) dzisiaj wlasnie przyszedl mi ten wozeczek w kolorze navy blue :) prezentuje sie fajnie i ma bardzo duza gondole,chociaz funkcja kolyski to tylko w opisie bo jest jak dla mnie za malo wyprofilowana aby faktycznie mozna bylo kolysac. stelaz bardzo masywny.Co do spacerowki jestem zaiedziona niestety ;( kawalek plastiku w ladym pokrowcu... siedzenie ma 3 stopnie regulacji i niby w tym na plasko...u mnie nie rozklada sie na plasko ;( i to oparcie nie wydaje mi sie jakies za specjalnie masywne zeby np.moglo wytrzymac wsciekajace sie dziecko ;P mam syna starszego takze wiem co dzieci w zlosci moga robic ;P regulowany podnozek tez z cienkiego plastiku i regulowane na takie guziczki z boku czy jak to nazwac. mysle ze poproostu sprzedam go za jakis czas i kupie porzadna spacerowke x landera xa. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamy malego synka od narodzin jezdzil w quinny speed gondola ok , spacerówka juz nie bardzo poniewaz nie da sie przelozyc siedziska przodem , tak aby widziec dziecko , pozatym zajmowal za duzo miejsca , postanowilismy kupic inny Bardzo podobal mi sie x lander x pluse lecz po zobaczeniu go w sklepie juz nie bylam nim az tak zachwycona , wozek ladny ale strasznie plastikowy sztuczny , pan w sklepie doradzil nam Amelis pro... zaryzykowalismy chodz nigdy nie slyszelismy a tym bardziej nie wiedzielismy tego wozka. Teraz korzystajac z niego juz ponad drugi tydzien jestem mega zadowolona z wyboru mamy kooor turkusowy wozek jest naprawde bardo ladny , praktyczny , dziecko moze siedziec przodem lub tylem do kierunku jazdy , amortyzatory ktor sa przydatne na kamieniach , lekko sie prowadzi , no jest mega i naprawde kazdemu go polecam , ja nie zamienila bym go na zaden inny :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
od maja jeździmy tym wózkiem i uważamy również, że jest rewelacyjny. Jest duży to prawda, ale nie jest ciężki. Prowadzi się go cudownie, miękko chodzi, na wertepach po prostu płynie, super skrętny. Na razie korzystamy tylko z gondoli. bardzo łatwo się ją wpina i wypina, my akurat musimy tak robić kilka razy dziennie. Gondola ma wygodną rączkę do noszenia. Ja wnoszę ją na pierwsze piętro wiec zależało mi na wygodzie przede wszystkim ;) Jest naprawdę sporych rozmiarów więc idealna dla większych niemowląt. Jak na razie żadnych wad, nic nie skrzypi, nic się nie przetarło i nie oderwało. Polecam go wszystkim znajomym bo myślę, że ta taką ceną to naprawdę super zakup.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani pisze o Amelis pro tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też mam PRO granatowy z gwiazdkami malutkimi w gondoli. Jestem bardzo zadowolona. Sprawdza się świetnie, łatwo się czyści i fajnie się buja. Cenę ma bardzo sensowną, jak za taki sprzęt

Właśnie też myślę na zakupie tego wózka... bardzo mi się podoba

A to nie masz się nad czym zastanawiać, jak Ci się podoba to kupuj, siostra miała amelisa pro i służył maluszkowi aż z niego wyrósł a potem go go jeszcze odsprzedała za dobrą kasę, wyglądał jak nówka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

do góry