Sprzedam za 1200zł cały komplet - stelaż, gondola, spacerówka, fotelik samochodowy 0-13 kg z wkładką dla noworodka.

Całość zakupiona dokładnie rok temu w Akpolu. Gondola używana była sporadycznie przez 6 m-cy. Chcę sprzedać całość, bo córeczka już wyrosła z gondoli i fotelika, a posiadam jeszcze jeden wózek.
Spacerówki nigdy nie używałam, jest całkowicie nowa. Leży w pokoju owinięta w folię (tzw. stretch). Okrycie gondoli i fotelika zostało starannie wyprane i ponownie założone, a następnie owinięte starannie folią. Stelaż idealnie mieści się do małego bagażnika (np. Seicento). Stelaż posiada kilka rys, powstałych w trakcie wkładania i wyjmowania z bagażnika. Dodatkowe i bardziej szczegółowe zdjęcia mogę podesłać na maila osobom zainteresowanym. Odbiór osobisty, ale istnieje możliwość dowiezienia na terenie Trójmiasta za niewielką dopłatą za paliwo.

image
image
image
image

Spacerówka wygląda dokładnie tak jak na tej stronie: http://www.nokaut.pl/wozki-wielofunkcyjne/wozek-britax-b-smart-4-gleboko-spacerowy-purple-rain.html
image
image