Widok

wózek TUTEK problem z przebitymi oponami

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej,

czy któraś z Was użytkuje wózek Tutek i ma problem z przebijaniem się opon?
Ja posiadam Tutek Ambero i już chyba z 4-ty raz na przestrzeni ostatnich tygodni mam przebitą oponę - raz faktycznie coś się wbiło, ale pozostałe niewiadomo co, niewiadomo jak, a powietrze ucieka :/ zaczynam się zastanawiać czy to nie jakaś wada tych wózków czy faktycznie ja mam takiego pecha?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przebita to raczej dętka,moze wewnątrz opony coś siedzi i ją uciska dętkę
a moze obrecz jest krzywa albo jest stara guma i puszcza; reklamuj do skutku
Ja użytkuję Tutka i nic mi się nie dzieje, odpukać ;)
Wózek Tutek Grander - po pół roku lewe tylne koło mi odpadło (mocowanie na ośce się rozleciało - wymienili od ręki całe koło), po kilku następnych miesiącach padło mi drugie tylne koło - dętka przy wentylu puszczała powietrze - wymienili od ręki, następnie poszła dętka z lewego przedniego (przy wentylu) - kazali reklamować na gwarancję, to zareklamowałem razem z zepsutym dachem od spacerówki i łuszczącą się farbą z ramy - koło wymienili, resztę naprawili. Po niespełna 2 tygodniach poszła dętka w prawym tylnim... aż się nie chce iść do sklepu reklamować...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I właśnie dlatego kochane mamusie zdecydowałam się jednak na koła piankowe i wybrałam ostatecznie Graco Evo. No bynajmniej nie będę miał takich problemów. Rodzice odradzali mi koła piankowe a teraz widze że jednak warto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sorki że zaśmiecam temat Tutka ale jak już ktoś napisał ...

mam pytanie o to Graco Evo - to jak kojarzę ten najnowszy wózek z Graco? Jak on sie w ogóle sprawuje? Jak z prowadzeniem, podbijaniem pod krawężniki i składaniem?

No i najważniejsze - jaka tak jest spacerówka> Kubełkowa czy zwykła i czy rozkłada się na plasku całkowicie? I czy ma odwracane siedzenie ? Sorki za nawał pytań ale jestem tego wózeczka troszkę ciekawa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
EVO to model z 2012 roku więc stosunkowo nowy no dość fajny
Moja siostra kupiła go latem zeszłego roku zaraz jak się pojawił w sklepach - pamiętam bo z nią jeździłam i dopiero go sprowadzali.
Mnie się podoba, ona nie narzeka. Co do jazdy- miałam okazję i prowadzi się go bez zarzutów- lekki, zwinny, z podbiciem problemu nie ma. Składanie bezproblemowe.

A spacerówka normalna, z rozkładanym całkowicie siedziskiem że dziecko położysz płasko i jak dobrze kojarzę to tak- jest odwracane, ale szczerze to w tej kwestii musiałabym spytać siorę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam dokładnie ten sam problem. Żałuję, że wcześniej nie znalazłam tego wątku. Opony i dętki są fatalne. Najgorszej jakości! Strach wyjechać tym wózkiem na dłuższy spacer.
Nie zgodzę się ja użytkuję ten wózek od 2014 dokładnie od stycznia i nic nigdy się nie stało prawie dwa lata jeździł w nim syn a pół roku już córka używany codziennie po nieciekawej drodze nie tylko od święta i po asfalcie i jest ok także może trafiłaś na felerny wtedy trzeba reklamować jednak nie każdy jest taki :) ja polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Używam wózka Tutek Grander Plus od 6 miesięcy i nie mam najmniejszych problemów z oponami lub dętkami.
Ale za to przednie koło mi się zdecentralizowało (jest takie słowo?), czyli jest krzywo. Samo się skrzywiło. Tutek powinien dopracować kilka szczegółów.
Ja też mam wózek Tutek i też wymieniałam opony a obecnie jsk napompowalam opony to dwie mi wystrzelily i polamaly koło . Gdzie mogę je dokupic?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

do góry