Widok

wózek bebetto nico-opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, czy któraś z mam jest posiadaczką tej machiny? potrzebuję opinii i info gdzie mogłabym zobaczyc ten wózek-w jakim sklepie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisz do martuchowata ona jak sie nie myle ma ten model
ja mam nico plus - kupowałam w Tygrysku w Wejherowie (taniej niż u producenta online). Używam od 2 miesięcy i jestem zadowolona. Wady - buda w gondoli nie może być rozłożona częściowo, albo całkiem płasko albo całkiem rozłożona. Trochę siły trzeba aby wózek złożyć ale ja sama daję radę. Ogólnie wózek dobrze się prowadzi nawet 1 ręką, jest lekki i śmiało daję radę wnosić go po schodach. O spacerówce się nie wypowiadam bo jeszcze nie używałam :) Jedyne co już zauwazyłam przy spacerówce to to, że budą można bardzo dziecko zasłonić więc jak jakiś wiatr czy coś to dziecko będzie super osłonięte. Ogólnie polecam!
ja mam go ponad pol roku ;) ja tam jestem zadowolona, super buda, duzo miejsca w spacerowce, moze nie jest super lekka ale cos za cos ;) Zawieszenie i prowadzenie super. Jak dla mnie minusem jest podnozek, moj poltoraroczny syn w pozycji lezacej ma nozki na rancie tego oparcia.
Wozek jak jest nowy ciezko się składa to fakt ale to kwestia wyrobienia sie ramy.

image
a napiszcie dlaczego spacerówka nie jest lekka skoro stelaż jest z aluminium?
a czy budka od spacerówki nie opada?
mialam wczesniej graco evo i to byl lekki stelaz, ten jest troche cięższy (dla mnie moze byc)
Budka nie opada, jest rozszezana zamkiem tak, że w pozycji siedzacej mozna zakryc całe dziecko do pałąka. Buda jak dla mnie jest rewelacyjna.

image
a czy siedzenie-oparcie jest na tyle regulowane że można je ustawić żeby dziecko siedziało prosto czy jest lekko odchylone? i czy można je rozłożyć do lezenia?
jest lekko odchylone, troche mi to przeszkadzało ale teraz mały sie przyzwyczaił. Minusem jest to, że w pozycji leżącej oparcie nie ma zabezpieczenia i mały juz ma siłe sam się podciagnac do gory zabierajac ze soba oparcie ;) nie da sie zmusic do lezenia ;)
a w pozycji do leżenia dziecko mozna polozyc plasko ale nie pamietam czy jest to 100% czy lekko sie odchyla

image
to i ja stałam się szczęśliwą posiadaczką Nico i mogę w 100% polecić! wózeczek super!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry