Widok

wpadka przed slubem???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc dziewczyny
czy ktoras z was byla w takiej sytuacji,kiedy to jeszcze nie macie zaplanowanego slubu i jestescie w fajowym zwiazku a tu nagle..bum..ciaza,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja nie do konca jestem w takiej sytuacji ale mamy dzidzie:)a slub w czerwcu.zaznaczam ze my nie mielismy wpadki tylko planowalismy mala juz dluzszy czas.poprostu bardzo pragnelismy razem miec dziecko:)a to ze kolejnosc odwrotna to co z tego?jedynie jak zawsze kosciol jest temu przeciwny bo my nie kierowalismy sie tym ze cos nie wypada.nigdy nie zalowalam i nie bede swojej decyzji.Nasza Zuzia jest najwiekszym naszym skarbem,szczesciem i miloscia zycia!!!jest tylko nasza i nikt nam tego uczucia nie odbierze.wlasnie dzis skonczyla 15 mcy :)wiec jesli zdarzyla wam sie "wpadka"a rozumiem z tego co napisalas ze jestes w szczesliwym zwiazku to w czym rzecz?przeciez jestescie dorosli,a slub chyba bedzie -skoro jestes na forum slubnym:)kochacie sie i chyba dziecko nie stoi na przeszkodzie w dalszym waszym wspolnym zyciu?
zycze wszystkiego najlepszego przyszlym rodzicom i napewno bedzie to najcudowniejsze przezycie
rozumiem ze zastanawiasz sie co teraz. Kochasz go on Ciebie to o co chodzi?

image
pozostaje wam tylko pogratulować, wiele par marzy żeby zostać rodzicami.

Gratulacje! dbajcie o siebie
ja juz bym chciała byc przynajmniej w ciązy, mimo iz do slubu jeszcze pół roku, ale cóż mój Z. chce aby wszystko było po kolei.......bardzo liczy sie z moimi rodzicami, którzy równiez wola, aby wszystko było po kolei, aczkolwiek, gdybym była w ciązy to nie powiem, aby oni byli niezadowoleni i nieszczęśliwi- wręcz przeciwnie......ale to ich "wolimy...." ech, no cóż niestety musze poczekać z moja upragniona ciązą do pażdziernika.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam do slubu 5 miesięcy, ale nie chciałabym teraz zajść,
wiadomo, ze jak to sie mówi: dzieci planuja się same,
ale przez tyle lat nie miałam dzieci, to dobrze byłoby by abym zaszła w ciążę już po ślubie,
żebym mogła jeszce sie wyszaleć na weselu a nie uwazać na brzuch :)

.
A ja urodzilam slicznego chlopczyka 10 miesiecy temu a za 3 miesiace slub. Na naszym weselu nasz bobas bedzie juz biegal......... Nie powiem, byla to klasyczna wpadka , nieplanowana i totalne zaskoczenie, ale wszystko zakonczylo sie happy endem , pobieramy sie z milosci i teraz nie wyobrazamy sobie juz zycia bez naszego szkraba..........
Polecam macierzynstwo goraco........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny a jak bylyscie w ciazy to mialyscie przez pierwsze 3 miesiace okres? Jak to u Was wygladalo?Bo ja chyba jestem...
a my planujemy dzidzie na chwile po slubie... ale tylko iw ylacznie ze wzgledow finansowych nie teraz... bo gdyby nie to to nie mam nic przeciwko dziecku przed slubem. Uwazam ze to kazdego indywidualna sprawa...

raczej chyba malo prawdopodobne miec okres i byc w ciazy.........., po prostu zrob test ciazowy
ja własnie mam taki mały problemik,dziś własnie test zrobilam i wyszlo ze jestem w ciazy,slub planowalismy dopiero w przyszlym roku na sierpien bo teraz nie ma kasy,od miesiaca mam nowa i zadowalajaca prace i boje sie co teraz?jak zareaguje szefowa??dla mnie liczy sie to ze ja i moj chlopak jestesmy razem szczesliwi a rodzice??zobaczymy:)
magberry napisał(a):
Niczym sie nie martw,ja mialam podobna sytuacje nowa praca slub w planach studia i wszystko sie uklada lepiej niz myslalam.Slub na wielkanoc,w pracy wiadomosc przyjeli super i po macierzynskim bede mogla wrocic na swoje stanowisko a sutdia same jakos leca:)Wiec glowa do gory i pozdrawiam wszyskie panny mlode z brzuszkiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki,minęło zaledwie kilka dni ale juz się nie smuce tak jak w chwli odczytywania wyniku testu ciazowego:)teraz szykuje sie szybki slub tylko nie wiem czy zdazymy ze wszystkim:))
na pewno zdążycie:)powodzenia i wszytskiego naj...:)
a ja jestem krzys chlopak Kaska_21 ja sie bardzo ciesze ze bedziemy mieli dziecko ciesze sie ze dziecko wszystko przyspiesza bo tak niewiem ile bysmy czekali kochamy sie i jest nam dobrze razem a weselicho rodzice niech wyprawiaja bylo spotkanie zgadzaja sie ze soba a to jest najwazniejsze
nio to znowu ja:)troszke kiepsko terminow wolnych nie ma a spieszy nam sie troszke:)w pon bylam na usg i widzialam ta malutka istotke:)))
To tylko pogratulowac!!! Ja do tej pory ciazy nie planowalam, ale i nie balam sie jej... no ale w tej chwili, gdy slub juz zaplanowany i suknia (bez miejsca na brzuszek) kupiona to wolalabym nie zajsc. Jakbym zaszla to wolalabym chyba wstrzymac sie ze slubem i wziac go po rozwiazaniu, ale to kwestia wlasnego wyboru. Z drugiej strony milo wiedziec ze cala trojka stawi sie przed oltarzem:) Powodzenia!!!
my tez bedziemy cala trojeczka:)a corcia bedzie nam noisla obraczki:)
kasiu!gratulacje!!!!
dziekuje wam wszystkim za wsparcie,teraz mamy przygotowanie do slubu tylko nam orkiestry brakuje:))

ślub byl planowany na sierpien
mała powstala w lipcu.... wpadka jak 150... do USC jechalam z glowa za oknem prawie...tak mi niedobrze bylo :)

wyszłam za mąż ...zaraz wracam ;)
ojej ja mam nadzieje ze mi tak zle nie bedzie:)
my to znaczy ja i moj przyszly mamy ustalony termin na 14 czerwca bo tylko taki byl wolny a zalezalo nam na tej sali:))teraz zostaly nam nauki w czerwcu i zakupy zwiazane ze slubem.nie wiem jeszcze co z sukieneczka bo pewnie bedzie mi widac brzuszek wiec nie wiem kiedy isc sie za nia ogladac:((pozdrawiam przyszle mamy:))
a ktory masz tydzien?watpie zebys miala jakis brzuszek,pewnie tylko taki jakbys sie najadla:)mi dopiero bylo widac w 4 mcu
u mnie przy pierwszym dziecku do 6 miesiaca bylo niewiele widac.Znajdz sukienke bel talii. Najlepiej taka cienta pod biustem i bedzie ok.Glowa do gory . dzieci sa cudowne.

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry