Widok
no ja nie do konca jestem w takiej sytuacji ale mamy dzidzie:)a slub w czerwcu.zaznaczam ze my nie mielismy wpadki tylko planowalismy mala juz dluzszy czas.poprostu bardzo pragnelismy razem miec dziecko:)a to ze kolejnosc odwrotna to co z tego?jedynie jak zawsze kosciol jest temu przeciwny bo my nie kierowalismy sie tym ze cos nie wypada.nigdy nie zalowalam i nie bede swojej decyzji.Nasza Zuzia jest najwiekszym naszym skarbem,szczesciem i miloscia zycia!!!jest tylko nasza i nikt nam tego uczucia nie odbierze.wlasnie dzis skonczyla 15 mcy :)wiec jesli zdarzyla wam sie "wpadka"a rozumiem z tego co napisalas ze jestes w szczesliwym zwiazku to w czym rzecz?przeciez jestescie dorosli,a slub chyba bedzie -skoro jestes na forum slubnym:)kochacie sie i chyba dziecko nie stoi na przeszkodzie w dalszym waszym wspolnym zyciu?
zycze wszystkiego najlepszego przyszlym rodzicom i napewno bedzie to najcudowniejsze przezycie
zycze wszystkiego najlepszego przyszlym rodzicom i napewno bedzie to najcudowniejsze przezycie
ja juz bym chciała byc przynajmniej w ciązy, mimo iz do slubu jeszcze pół roku, ale cóż mój Z. chce aby wszystko było po kolei.......bardzo liczy sie z moimi rodzicami, którzy równiez wola, aby wszystko było po kolei, aczkolwiek, gdybym była w ciązy to nie powiem, aby oni byli niezadowoleni i nieszczęśliwi- wręcz przeciwnie......ale to ich "wolimy...." ech, no cóż niestety musze poczekać z moja upragniona ciązą do pażdziernika.
A ja urodzilam slicznego chlopczyka 10 miesiecy temu a za 3 miesiace slub. Na naszym weselu nasz bobas bedzie juz biegal......... Nie powiem, byla to klasyczna wpadka , nieplanowana i totalne zaskoczenie, ale wszystko zakonczylo sie happy endem , pobieramy sie z milosci i teraz nie wyobrazamy sobie juz zycia bez naszego szkraba..........
Polecam macierzynstwo goraco........
Polecam macierzynstwo goraco........
ja własnie mam taki mały problemik,dziś własnie test zrobilam i wyszlo ze jestem w ciazy,slub planowalismy dopiero w przyszlym roku na sierpien bo teraz nie ma kasy,od miesiaca mam nowa i zadowalajaca prace i boje sie co teraz?jak zareaguje szefowa??dla mnie liczy sie to ze ja i moj chlopak jestesmy razem szczesliwi a rodzice??zobaczymy:)
magberry napisał(a):
magberry napisał(a):
Niczym sie nie martw,ja mialam podobna sytuacje nowa praca slub w planach studia i wszystko sie uklada lepiej niz myslalam.Slub na wielkanoc,w pracy wiadomosc przyjeli super i po macierzynskim bede mogla wrocic na swoje stanowisko a sutdia same jakos leca:)Wiec glowa do gory i pozdrawiam wszyskie panny mlode z brzuszkiem
To tylko pogratulowac!!! Ja do tej pory ciazy nie planowalam, ale i nie balam sie jej... no ale w tej chwili, gdy slub juz zaplanowany i suknia (bez miejsca na brzuszek) kupiona to wolalabym nie zajsc. Jakbym zaszla to wolalabym chyba wstrzymac sie ze slubem i wziac go po rozwiazaniu, ale to kwestia wlasnego wyboru. Z drugiej strony milo wiedziec ze cala trojka stawi sie przed oltarzem:) Powodzenia!!!
my to znaczy ja i moj przyszly mamy ustalony termin na 14 czerwca bo tylko taki byl wolny a zalezalo nam na tej sali:))teraz zostaly nam nauki w czerwcu i zakupy zwiazane ze slubem.nie wiem jeszcze co z sukieneczka bo pewnie bedzie mi widac brzuszek wiec nie wiem kiedy isc sie za nia ogladac:((pozdrawiam przyszle mamy:))