Widok
wrazenia po targach
I jak dziewczeta? Jakie wrazenia? Jesli o mnie chodzi to za malo miejsca na taka liczbe odwiedzajacych, wlasciwie to przedzieralismy sie od stoiska do stoiska tylko po to, zeby wziac ulotki z adresami www i na spokojnie w domu przejrzec oferty. Poza tym oprocz zaproszen i firm dekoratorskich to nie znalezlismy nic co by nas zainteresowalo - sale i fotografa mamy, kamerzysty nie chcemy, sukienka juz wisi w szafie, a to bylo 90% wystawiajacych sie firm. Brak fryzjerow, cukierni, salonow kosmetycznych, tylko 1 stoisko z oferta obraczek. Bida....
Generalnie - dobrze, ze takie imprezy sie odbywaja, ale organizatorzy maja jeszcze duuuuzo do poprawienia, miejmy nadzieje, ze wyciagna wnioski na przyszly rok :o)
Generalnie - dobrze, ze takie imprezy sie odbywaja, ale organizatorzy maja jeszcze duuuuzo do poprawienia, miejmy nadzieje, ze wyciagna wnioski na przyszly rok :o)
witajcie, mam podobne zdanie na ten temat. Ciasno i duszno. Bardzo liczyłam na cukiernie, ale się rozczarowałam. Czy w 3mieście są tylko 4 auta chętne zawieźć młodą parę do ślubu? Nef gratuluję nagrody niespodzianki. Na pocieszenie znalazlam firmę oferującą zaproszenia takie, które mi odpowiadają po niższej cenie. I to w zasadzie wszystko. Pozdrawiam.
tak nef, też to słyszałam ! Wyraźnie prowadzący mówił, żeby nefretete pokazała się na scenie żeby odebrać nagrodę za udzielelanie się :o)
Nasze wrażenia po targach są takie same: wąsko, mało miejsca, mało firm. Liczyliśmy na znalezienie obrączek (jedno stanowisko) i zaproszeń (2 stanowiska). Bardzo ładnie prezentowały się salony: Agnes i Marietta. Mało było wizażu (1 stanowisko) i mało w ogóle zabrakło firm oferujących podróż poślubną :o( Byliśmy 2 godziny i było fajnie, ale żadna wielka rewelacja...spodziewaliśmy się więcej wszystkiego. :o)
Nasze wrażenia po targach są takie same: wąsko, mało miejsca, mało firm. Liczyliśmy na znalezienie obrączek (jedno stanowisko) i zaproszeń (2 stanowiska). Bardzo ładnie prezentowały się salony: Agnes i Marietta. Mało było wizażu (1 stanowisko) i mało w ogóle zabrakło firm oferujących podróż poślubną :o( Byliśmy 2 godziny i było fajnie, ale żadna wielka rewelacja...spodziewaliśmy się więcej wszystkiego. :o)
Yyyyyyy....gdyby ten ktoś czytał forum to by wiedział,że ja jestem w pracy.A poza tym nie uważam aby należało mnie nagradzać za to,że się tutaj udzielam.Poniekąd mam taką funkcję (moderator) a po drugie robię to bo lubię i sprawia mi to wielką przyjemność :)Więc nie uważam,że powinnam laury za to zbierać.
A tak poza tym to gdyby ta osoba chciała się ze mną skontaktować to z pewnością znalazłaby na to sposób :)
Ale dzięki za informację kobitki :)
A tak poza tym to gdyby ta osoba chciała się ze mną skontaktować to z pewnością znalazłaby na to sposób :)
Ale dzięki za informację kobitki :)
uważam, że targi te były DO BANI!!!
Jak weszłam do tej opery to myślałam, że to dopiero jakiś korytarz przed..... a to już KONIEC stoisk.
Liczylam na zespoły muzyczne, że będą rozdawały płyty i będzie można pogadać z nimi trochę, a tu nic no poza VIVĄ na którą nie trafiłam.
Byłam dwie godziny, zadnych konkursów, pokazów, no jedynie pokazy tańca ale to mnie absolutnie nie interesuje!
Podsumowując rozczarowała się!
Jak weszłam do tej opery to myślałam, że to dopiero jakiś korytarz przed..... a to już KONIEC stoisk.
Liczylam na zespoły muzyczne, że będą rozdawały płyty i będzie można pogadać z nimi trochę, a tu nic no poza VIVĄ na którą nie trafiłam.
Byłam dwie godziny, zadnych konkursów, pokazów, no jedynie pokazy tańca ale to mnie absolutnie nie interesuje!
Podsumowując rozczarowała się!
Heh, ja byłam w podobnrj porze co wy, bo załapałam się na pokazy make up, słyszałam, że dla Nef jest nagroda, za udzielanie się, ale zespołu już mi się oglądać nie chciało :) Ja jestem zadowolona, bo znalazł się fotograf, dekorator i DJ :)a po wszystkim tata nas zabrał do upatrzonego lokalu, gdzie można było wszystko spokojnie obgadać :)
Ja też myślałam że będzie trochę więcej stoisk. No i racja, że troszkę ciasnawo. Liczyłam na pokaz fryzur ale się chyba spóźniłam:(
Ale tak poza tym nie żałuję, że się tam wybrałam. Spotkałam trochę starych znajomych, którzy jak się okazało też w tym roku biorą ślub:)
Poza tym chyba znalazłam fotografa i udało mi się zaangażować mojego lubego w wybieranie zaproszeń:))))
Pozdrawiam
Ale tak poza tym nie żałuję, że się tam wybrałam. Spotkałam trochę starych znajomych, którzy jak się okazało też w tym roku biorą ślub:)
Poza tym chyba znalazłam fotografa i udało mi się zaangażować mojego lubego w wybieranie zaproszeń:))))
Pozdrawiam
Eos dzieki wielkie za songa ! A mnie tam nie bylo :((( buuuuu.... Szkoda, bo chcialam oprocz tego, ze poogladac te wszystkie weselne cacka to jeszcze przykoolac Was Drogie Kolezanki Forumkowe ;) Powiedzcie mi, ze nie mam czego az tak bardzo zalowac...... plisssss !!! Wybieram sie natomiast 13-tego do Katowickiego SPODKA ! Pozdrowionka !
No taaak Salma, tyle ludzi było, że i tak byś żadnej z nas nie wylookała, nawet gdybyśmy miały napisane na czołach kto jest kto!! byłabyś zajęta przepychaniem się przez tłuuumy!!!! a kiecusie były nawet nawet :) jedna taka z marietty mi w oko wpadła i stałam przy niej dobre 15 minut ;) od razu przy wejściu po lewej stronie - ecru, na wierzchu z koronką z platynowym wzorkiem .... :) ech .......
i kilku znajomych ze studiów się spotkało :)
i kilku znajomych ze studiów się spotkało :)