Widok
wrażenia z panieńskiego
mialam z piatku na sobote. Miejsce dość nietypowe bo w Cristalu we Wrzeszczu, ale miałam mieszane towarzystwo , czyli młode dziewczyny i te przeżywające drugą młodość więc ważne było by wybrac takie miejsce gdzie każdy mógł sobie poskakać. Jesli chodzi o atmosferkę to była to faktycznie jedna z najwspanialszych imprez ever. Na parkiecie zostawiłyśmy siódme poty, dziewczyny zamawiały dla mnie piosenki, nawet podpusciły jednego kolesia by wreczył mi różę podczas dedykacji.
Panowie chętnie prosili do tańca, a ja korzystałam z okazji by poćwiczyc przed weselem :) Od moich dziewczyn dostałam 2 komplety seksownej bielizny, tłuczek do mięsa, ozdobę na rękę i podwiązkę, którą mialam na nadgarstku przez cały wieczór...balowałyśmy do końca imprezy, czyli 4:00 rano. Jedyną nie fajną rzecza były ceny..ale postanowiłysmy to zignorowac i przez jeden wieczór poudawać burżujki. Dziękuję moim kochanym dziewczynom za cudowną zabawę!!!!!!!!!!!!!!!
Panowie chętnie prosili do tańca, a ja korzystałam z okazji by poćwiczyc przed weselem :) Od moich dziewczyn dostałam 2 komplety seksownej bielizny, tłuczek do mięsa, ozdobę na rękę i podwiązkę, którą mialam na nadgarstku przez cały wieczór...balowałyśmy do końca imprezy, czyli 4:00 rano. Jedyną nie fajną rzecza były ceny..ale postanowiłysmy to zignorowac i przez jeden wieczór poudawać burżujki. Dziękuję moim kochanym dziewczynom za cudowną zabawę!!!!!!!!!!!!!!!
Gosma mam pytanko bo ja zamierzam tez niedługo robic panienskie i jak wiadomo wejscie na imprezke jest płatne czy Ty płaciłas za wejscie wszystkich dziewczyn czy one same za siebie?Bo ni eiwem jaka gotowke brac wjec te dziewczyny ,ktore swoje panienskie juz miały prosze o porade jak to jest?:))
nie płaciłam za wstep bo nie spotkałysmy się wszystkie przy wejściu tylko każdy dochodził jak mógł. Na rachunek była zrzuta, płaciłam ja i obydwie mamy, a więc reszta wydała pieniązki tylko na wstęp. Ale różnie bywa z kwestią finansową, każdy stosuje takie rozwiązanie jakie w jego sytuacji jest odpowiednie