Widok
czesc dziewczyny!
Dla przypomnienia 1 wrzesnia!:)
eee ja mam dopiero wybrana sale suknie dj'a... eszty nic... kiedy trzeba isc do ksiedza z naukami? Moj facio jeszcze z miesiac bedzie za granica wiec sama musze sie porzadzic z przygotoaniami....
A skad jestescie? ja gdynia dabrowa/karwiny:) moze jakas sasiadke znajde...
Dla przypomnienia 1 wrzesnia!:)
eee ja mam dopiero wybrana sale suknie dj'a... eszty nic... kiedy trzeba isc do ksiedza z naukami? Moj facio jeszcze z miesiac bedzie za granica wiec sama musze sie porzadzic z przygotoaniami....
A skad jestescie? ja gdynia dabrowa/karwiny:) moze jakas sasiadke znajde...
Ja też się nie mogę doczekać :)
Ja mam sale, orkiestrę, kościół, sukienkę, zaproszenia (robię sama), księgę weselną(robię sama), w tym miesiącu zaczynamy kupować alkohol (gdyż na raz to troszkę kaski wyjdzie, a my kupujemy go sami), fotografem jest nasz kolega tak, więc i to mamy z głowy, samochód też już mamy, więc zostały tylko nam takie podstawowe rzeczy jak garnitur dla mojego mena ;) obrączki no i buty, choć już i te mam upatrzone :) niby tyle już mam, ale jeszcze mi się zdaje, że tyle na mnie czeka do zrobienia :) aa no i fryzjera wize i kumpelkę, która robi mi paznokcie też mam załatwionych :) wiem, że może sporo rzeczy na przód, ale zawsze wole być na wszystko gotowa, (choć z tego, co czytam to i tak się nie da :) )
Ja mam sale, orkiestrę, kościół, sukienkę, zaproszenia (robię sama), księgę weselną(robię sama), w tym miesiącu zaczynamy kupować alkohol (gdyż na raz to troszkę kaski wyjdzie, a my kupujemy go sami), fotografem jest nasz kolega tak, więc i to mamy z głowy, samochód też już mamy, więc zostały tylko nam takie podstawowe rzeczy jak garnitur dla mojego mena ;) obrączki no i buty, choć już i te mam upatrzone :) niby tyle już mam, ale jeszcze mi się zdaje, że tyle na mnie czeka do zrobienia :) aa no i fryzjera wize i kumpelkę, która robi mi paznokcie też mam załatwionych :) wiem, że może sporo rzeczy na przód, ale zawsze wole być na wszystko gotowa, (choć z tego, co czytam to i tak się nie da :) )
nikulla prosze zdradz mi jak robisz zaproszenia i ksiege? ja rowniez mysle nad zrobieniem tego wlasnorecznie ale jeszcze nie wybralam sie do zadnego plastycznego ani pasmanterii:) jakich materialow uzywasz i gdzie je kupilas?:) dzieki za info!!!!!
moj nick to sylwunka ale jestem na innym kompie wiec i nick inny hihi:)
moj nick to sylwunka ale jestem na innym kompie wiec i nick inny hihi:)
Sylwunka ja tam uzdolnień żadnych plastycznych nie mam :) ale, że na razie siedzę w domu to postanowiłam wykorzystać czas. Ja używam wszystkiego – dosłownie- z bukietów jakiś wstążki, czy tiul, nawet ususzone liście czy limonki :) (wiem odbiło mi) jedynie co kupiłam to kwiatki, oraz od tej Pani http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4545448&p=1&p=0 bardzo ją polecam. Bo ma tanio i z domu się ruszać nie trzeba :) tak samo z księgą (to znaczy tu już miałam zrobiony album – taki jak były kiedyś do wklejania zdjęć) i po prostu go przyozdabiam ale też wszystkim co mam pod ręką :) będzie na pewno nie powtarzalna :)
Mniej więcej tak to wygląda :)
Pozdrawiam :)
Mniej więcej tak to wygląda :)
Pozdrawiam :)
Hej dziewczyny,
Ja ma wesele 1 wrzesnia. Na szczescie sale, DJa, kamerzyste i fotografa juz mam, chociaz z tym DJem to chyba problem bedzie bo juz po podpisaniu umowy dowiedzialam sie ze do najsolidniejszych nie nalezy (P.S. czy ktoras wie cos o DJu Robercie Augustyniaku z Redy? ) Jeszcze ie wiem co z makijazem, moze macie jakies namiary do niedrogich makijazystek, np. Waszych kolezanek???
Pozdrawiam serdecznie
Ja ma wesele 1 wrzesnia. Na szczescie sale, DJa, kamerzyste i fotografa juz mam, chociaz z tym DJem to chyba problem bedzie bo juz po podpisaniu umowy dowiedzialam sie ze do najsolidniejszych nie nalezy (P.S. czy ktoras wie cos o DJu Robercie Augustyniaku z Redy? ) Jeszcze ie wiem co z makijazem, moze macie jakies namiary do niedrogich makijazystek, np. Waszych kolezanek???
Pozdrawiam serdecznie
No ja wysyłam w maj/czerwiec a to, dlatego, że my mamy sale na min 80 osób i jak by nam się nie zebrało tyle osób to zawsze zamiast zawiadomień można wysłać potem zaproszenia (wiem, że to może tak niby nie wypada, ale sporo moich kumpel tak robi) a poza tym zawsze można dać więcej czasu, bo przy najmniej urlop można sobie przełożyć ;)
A u nas tak: zaproszenia robimy sami - jestem na etapie prób i błędów zanim powtsanie własnie to :) i chyba na początku lipca bedziemy wysyłać. Księgę też robimy sami - już prawie skończona - tylko wydrukowac i oprawić:) Z naukami mniej wesoło, bo Narzeczony za granicą, więc On robi tam, ja tu - a właściwie zaczynamy w marcu. Ale w poniedziałek zamówiliśmy juz obrączki, bo następnym razem Narzeczony będzie w Polsce dopiero pod koniec czerwca i to tylko na 3 dni. A jakoś w marcu wyruszę chyba na poszukiwania sukni:)
macie już obmyślone zabawy oczepinowe?:)
halo, Gwiazdeczko? a co u Ciebie?:)
macie już obmyślone zabawy oczepinowe?:)
halo, Gwiazdeczko? a co u Ciebie?:)
moj narzeczony tez za granica:((((
zaproszenia chcemy wyslac jakos w kwietniu... tez sama robie!:) na razie pozamawialam probki rozne:) jakos nie moge sie ich doczekac;/
a nauki zrobimy razem moze w czerwcu...
jak bylam ost u ksiedza to powiedzial mi ze musimy zaliczyc 4wtorkowe spotkania w orlowie i juz:) a jak z Waszymi naukami?
zaproszenia chcemy wyslac jakos w kwietniu... tez sama robie!:) na razie pozamawialam probki rozne:) jakos nie moge sie ich doczekac;/
a nauki zrobimy razem moze w czerwcu...
jak bylam ost u ksiedza to powiedzial mi ze musimy zaliczyc 4wtorkowe spotkania w orlowie i juz:) a jak z Waszymi naukami?
ojoj, a ja jeszcze o obrączkach na poważnie nie myślałam :(. Ale chyba zamówię z allegro, bo są bardzo fajne wzory i dość tanio. Jest facet dorek-ds, chyba się na niego zdecyduję. Ostatnio martwiły mnie te nauki. Mam nadzieję,że skoro ślub mam w Ustce, będę je mogła zrobić w Orłowie? A poza tym, czy któraś z Was miała kurs przedmałżeński w liceum? Ja mam zaświadczenie jego odbycia i nie wiem czy to wystarczy czy jeszcze na nauki muszę iść.
I jeszcze pytanie do Ciebie, Pajacynko. Czy namierzyłaś już jakiegoś dobrego ślubnego fryzjera? I muszę załatwić fotografa do kościoła, słyszałam,że nieźle się spisuje ten młody z agfy, kojarzysz?
I jeszcze pytanie do Ciebie, Pajacynko. Czy namierzyłaś już jakiegoś dobrego ślubnego fryzjera? I muszę załatwić fotografa do kościoła, słyszałam,że nieźle się spisuje ten młody z agfy, kojarzysz?
kasiaaa, no właśnie nam proboszcz nic nie mówił o naukach, ale tak myślimy, że sami sie zapiszemy i zrobimy po prostu :) też mamy te z liceum, ale to było parę lat temu, więc... co do fryzjera, to zapisałam się już do mojej znajomej fryzjerki, która ma salon u mnie w bloku :) Mam nadzieję, że będzie ok, ale na próbną się też umówię, więc dopiero wtedy będę mogła powiedzieć coś więcej.. na razie wiem tylko, że fryzura ślubna kosztuje 60 zł :)
Dla mnie te 5 miesięcy to taki martwy okres, w zasadzie foto jest,kamerzysta,wodzirej,Kościół,sala i zamówiona sukienka są... a z kolei na zaproszenia jeszcze chyba ciut za szybko i denerwuję się, że nic nie robię... Zacznę niedługo kleić te pudełeczka i zaproszenia, no i zostało nam ostatnie poradnictwo,które gdzieś tam miesiąc temu powinniśmy zaliczyć. W święta będzie równo 5 miesięcy ;o) Mam nadzieję, że teraz już szybko minie
Odświeżam, bo jestem ciekawa jak tam postępy "wrześniówki"? :) Ja z utęsknieniem czekam na 8 wrzesnia :) Co macie juz zalatwione ?
ja mam:
1. Sale i kosciol (ale z formalnosci na razie nic;( moj pan zbiera sie by bierzmowanie zrobic )
2. Zespol
3. Fotografa i kamerzyste
4. Zaliczka na sukienke tez poszla, choc jeszcze przymiarek nie mialam
Czyli niewiele :) A jak tam u Was postepy ?:) juz niecale 5 miesiecy zostalo:)))
ja mam:
1. Sale i kosciol (ale z formalnosci na razie nic;( moj pan zbiera sie by bierzmowanie zrobic )
2. Zespol
3. Fotografa i kamerzyste
4. Zaliczka na sukienke tez poszla, choc jeszcze przymiarek nie mialam
Czyli niewiele :) A jak tam u Was postepy ?:) juz niecale 5 miesiecy zostalo:)))