Widok
przeglądam ogłoszenia ... ale wszytskie suknie które byłyby ok są na rozm 36/38 ... jeśli jakaś jest w 40-tce, lub ciążowe to absolutnie nie to co mi się podoba ... ale kto wie, być może będe zmuszona iśc do ślubu w czymś w czym bede sie źle czuła ... szkoda by było, ale nie tracę nadzieji, ze coś znajdę ... muszę i już :D
papilio1@op.pl
tokio - wiem, że się martwisz tą suknią, ale może znajdziesz coś, co jednak będzie na Ciebie pasować i wpadnie Ci w oko! Z brzuszkiem też można wyglądać czadowo na swoim ślubie!!!! Wiem, co mówię, bo sama mam brzuch i to niestety nie ciążowy!
Trzymam kciuki za Twoją suknię i wierzę, że sobie z nią poradzisz! :)
Trzymam kciuki za Twoją suknię i wierzę, że sobie z nią poradzisz! :)
cześć dziewczyny
mój kochany pojechał konno pojeździć wiec ja zasiadłąm do kompa :)
urlop w końcu się zaczął, w końcu wyjechaliśmy jako szczęśliwi właściciele własnego mieszkania :D jesteśmy na mazurach, zwiedzamy, R. nurkuje (łaaaaa, jak ja mu zazdroszczę :'( ) a ja spaceruję i pochłaniam lody :)
zobaczyłąm dziś mój suwaczek, hmmm ... 34 ... nieźle, a ja nadal bez sukni ... R. bez garnituru, ale z tym to luzik, pojedziemy, kupimy i z głowy ... gorzej z suknią ... brzuszek mam już duży, nie ma szans na przeróbkę, będe w niej źle wyglądała, to suknia dla zgrabnej szcupłaj laski a nie przyszłej mamy ... źle będę z brzuszkiem w takiej kiecce wyglądała ... nie wiem co zrobię ... ma ktos namiot do sprzedania??? :/
mój kochany pojechał konno pojeździć wiec ja zasiadłąm do kompa :)
urlop w końcu się zaczął, w końcu wyjechaliśmy jako szczęśliwi właściciele własnego mieszkania :D jesteśmy na mazurach, zwiedzamy, R. nurkuje (łaaaaa, jak ja mu zazdroszczę :'( ) a ja spaceruję i pochłaniam lody :)
zobaczyłąm dziś mój suwaczek, hmmm ... 34 ... nieźle, a ja nadal bez sukni ... R. bez garnituru, ale z tym to luzik, pojedziemy, kupimy i z głowy ... gorzej z suknią ... brzuszek mam już duży, nie ma szans na przeróbkę, będe w niej źle wyglądała, to suknia dla zgrabnej szcupłaj laski a nie przyszłej mamy ... źle będę z brzuszkiem w takiej kiecce wyglądała ... nie wiem co zrobię ... ma ktos namiot do sprzedania??? :/
papilio1@op.pl