Widok
lubię "50 pierwszych randek" :)
fajny jest też to "Właśnie miłość",
bardzo przyjemny "Prosto w serce"
ponoć fajny jest "A właśnie że tak" - ale osobiście nie widziałam,
i mój ulubiony "Lepiej późno niz później" :))
fajny jest też to "Właśnie miłość",
bardzo przyjemny "Prosto w serce"
ponoć fajny jest "A właśnie że tak" - ale osobiście nie widziałam,
i mój ulubiony "Lepiej późno niz później" :))
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
proponuję Ring i Dark water... hihi, no dobra, wiecie, ze ja do komedii romantycznych to jak pies do jeża :)) wiec nie pomogę
ale właśnie przegrzebałam szafę, chyba nie będę musiała kupować nic na ślub i wesele na które idziemy we wrześniu .... ubrałam taką jedną sukienkę, eksponuje brzuszek bardzo, ale w sumie to i tak nie chciałam go ukrywać ... a przynajmniej się w nią mieszczę i fajnie wyglądam, sukienka z takiej miłej rozciągliwej tkaniny no i ten DEKOLT !! hihi
ale właśnie przegrzebałam szafę, chyba nie będę musiała kupować nic na ślub i wesele na które idziemy we wrześniu .... ubrałam taką jedną sukienkę, eksponuje brzuszek bardzo, ale w sumie to i tak nie chciałam go ukrywać ... a przynajmniej się w nią mieszczę i fajnie wyglądam, sukienka z takiej miłej rozciągliwej tkaniny no i ten DEKOLT !! hihi
papilio1@op.pl
pomijając upodobania filmowe ... czy nie szkoda wam czasu na oglądanie filmów w wieczór panieński? zamiast pić, bawić się, śmiać, obgadywać facetów i mścić się na byłych ? :)))
nie wiem jak to u was, ale ja z doświadczenia wiem, ze KAŻDA impreza umiera przy telewizorze .... upijecie sie przy telewizorze i będziecie ziewać cały wieczór :)
nie wiem jak to u was, ale ja z doświadczenia wiem, ze KAŻDA impreza umiera przy telewizorze .... upijecie sie przy telewizorze i będziecie ziewać cały wieczór :)
papilio1@op.pl
ogólnie na pewno chce obejrzeć "seks..." bo tematycznie pasuje i właśnie chcę żeby film ośmielił niektóre dziewczyny do gadania:P a film to tylko 2 godzinki a noc długa :D a drugi film wolę mieć w zanadrzu jakby dziewczyny się nie zgrały :/
słuchajcie a co innego oprócz wódki można dać na karniaki? ;)
słuchajcie a co innego oprócz wódki można dać na karniaki? ;)
mi sie nie podoba... sorki... trochę tandetnie jak dla mnie. I zupełnie nie dopasowany gorset nie dość ze sie marszczyl to jeszcze źle na piersiach leżał-powinien ładnie zakrywać ale i eksponować, a tu jest wręcz niesmacznie, kolor włosów też mi sie nie podoba. Panna młoda powinna wyglądać zjawiskowo ale kobieco i delikatnie i moim zdaniem jak sie ma strojną suknie to wszystko inne powinno być delikatne-zeby była zachowana jakaś harmonia. :)