Widok

wrześniówki 2008 - 19

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dość... Za długo mi się otwiera... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Dziewczynki:) Jak troszkę więcej się Was tu zbierze to mooooooże wstawię zdjęcie z przymiarki:P Chociaż powiem Wam, że te zdjęcie nawet nie oddają 1% uroku i piękna tej sukni. Nie widać tego blasku kamieni, jak odbijają światło, tej bieli... no i miny narobiłam niezłe, więc tylko jedno się nadaje ;)

Cześć dziewczyny :)

Wczoraj zamówiliśmy obrączki :) Łaadne :) Klasyczne, ale tak nie do końca ;)

Tylko nadal fryzjera brak... :(

Asia_ce... to może naprawdę wybierz jakieś pierwszy lepszy i idź na próbną, bo nawet w takich osiedlowych fryzjerach może nie być miejsc... nap prawdę radzę Ci to zrobić, bo potem nie znajdziesz wolnego terminu

jestem;)

Problem z tym, że ja mieszkam w Gdańsku,a szykować się będę w Redzie. Więc jak pójdę do osiedlowych w Gdańsku nic mi to nie da, bo w dniu weela nie będe tyle jeździć..

A w Redzie rzadko bywam :(

Mysiorka wklejaj fotkę teraz bo nie mogę się doczekać :) ja tak tylko oglądam te Wasze suknie i znowu doła wyłapuję że macie je takie ładne a moja już sama nie wiem czy jest ładna czy może zmieniać ?
to może załóż wątek- dobry fryzjer z Redy a poszukaj na Internecie jakiś salonów i zrób rundkę do Redy... coś trzeba w końcu zrobić z tym brakiem fryzjera;)

jestem :)

to gdzie te zdjęcia ? :)

Asia musisz się poświęcić i pojechać na fryzjerowy rekonesans, bo zostaniesz z ręką w nocniku i będzie buba ;)
ja na początku lipca chciałam sobie zaklepać moją fryzjerkę, byłam na próbnej i co się okazało, że już zajęta jest moja godzina, musiałam poszukać kogoś innego, ale nie żałuję :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
No doooooooooooooooooobra:] jakoś dziwnie się czuje umieszczając swój wizerunek (;)) w sferze publicznej, oby żaden znajomy się nie przyczaił;) najpierw wkleję mniejsze, jakby co się powiększy

image
image[/

image
http://img166.imageshack.us/img166/8936/img1477rz8.c5f4bf757a.j

bardzo ładnie w niej wyglądasz, sukienka skromna ale bardzo elegancka
Mysiorka daj to pierwsze ciut większe, bo ja ślepa komenda jestem i nie widzę :)

ale mnie jajnik boli :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

:) wkleję większe za chwilkę;) Uważam, że jeśli każda Panna Młoda czuje się w swojej sukni jak ja w swojej, to to jest właśnie to:) Podobają mi się inne też, ale tylko w niej tak się czuję:)

image
http://img14

no od razu lepiej :)

bardzo ładnie wyglądasz, sukienka wygląda na zwiwną, pewnie jest leciutka :)

Wy kobitki jesteście wszystkie takie szczupłe i zgrabne, wygladacie w swoich kreacjach przepięknie :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Leciutka, bo w ciężkiej nie dałabym rady;) Ale mam dobrą wiadomość- sprawdziłam pogodę na dobrej stronie i jest dobrze...
Będzie troszkę pochmurno, ale ani 4 ani 5 września nie ma padać, a noc z 5 na 6 będzie pogodna;) Uffff było by cudownie:)

http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=gdynia

nie ma co śledzić tak tej pogody,
w każdej chwili może się zmienić, a człowiek niepotrzebnie się nakręca

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Mysiorka śliczna sukienka!!!!! można wiedzieć jaka cena?

cóż... cena z metki to 3 300 zł :/

no wreszcie sie doczekalam:)) Mysiorka, bardzo ladnie, jak w Snie Nocy Letniej, zwiewnie :))

ja wczoraj bylam sprawdzic czy panie dobrze moja zwezily i wyrownaly gorset u gory bo bylo tyci nierowno i ku mojemu zaskoczeniu wszystko bylo super:)) wiec odebralam i mam ja juz w domku, nikt mnie nie mogl odebrac autem wiec stoczylam niezla walke jadac autobusem i rzucajac msciwe spojrzenia na kazda osobe ktora zahaczyla o moj pokrowiec :D

no i kupilam wczoraj wieczorem kolczyki, wiec jestem dosyc zadowolona z postepu :))

o kurcze,
zaszalałaś Mysiorka :))

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

do góry