Widok
hej Dziewczynki:) Jak troszkę więcej się Was tu zbierze to mooooooże wstawię zdjęcie z przymiarki:P Chociaż powiem Wam, że te zdjęcie nawet nie oddają 1% uroku i piękna tej sukni. Nie widać tego blasku kamieni, jak odbijają światło, tej bieli... no i miny narobiłam niezłe, więc tylko jedno się nadaje ;)
to może załóż wątek- dobry fryzjer z Redy a poszukaj na Internecie jakiś salonów i zrób rundkę do Redy... coś trzeba w końcu zrobić z tym brakiem fryzjera;)
jestem :)
to gdzie te zdjęcia ? :)
Asia musisz się poświęcić i pojechać na fryzjerowy rekonesans, bo zostaniesz z ręką w nocniku i będzie buba ;)
ja na początku lipca chciałam sobie zaklepać moją fryzjerkę, byłam na próbnej i co się okazało, że już zajęta jest moja godzina, musiałam poszukać kogoś innego, ale nie żałuję :)
to gdzie te zdjęcia ? :)
Asia musisz się poświęcić i pojechać na fryzjerowy rekonesans, bo zostaniesz z ręką w nocniku i będzie buba ;)
ja na początku lipca chciałam sobie zaklepać moją fryzjerkę, byłam na próbnej i co się okazało, że już zajęta jest moja godzina, musiałam poszukać kogoś innego, ale nie żałuję :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
no od razu lepiej :)
bardzo ładnie wyglądasz, sukienka wygląda na zwiwną, pewnie jest leciutka :)
Wy kobitki jesteście wszystkie takie szczupłe i zgrabne, wygladacie w swoich kreacjach przepięknie :)
bardzo ładnie wyglądasz, sukienka wygląda na zwiwną, pewnie jest leciutka :)
Wy kobitki jesteście wszystkie takie szczupłe i zgrabne, wygladacie w swoich kreacjach przepięknie :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
no wreszcie sie doczekalam:)) Mysiorka, bardzo ladnie, jak w Snie Nocy Letniej, zwiewnie :))
ja wczoraj bylam sprawdzic czy panie dobrze moja zwezily i wyrownaly gorset u gory bo bylo tyci nierowno i ku mojemu zaskoczeniu wszystko bylo super:)) wiec odebralam i mam ja juz w domku, nikt mnie nie mogl odebrac autem wiec stoczylam niezla walke jadac autobusem i rzucajac msciwe spojrzenia na kazda osobe ktora zahaczyla o moj pokrowiec :D
no i kupilam wczoraj wieczorem kolczyki, wiec jestem dosyc zadowolona z postepu :))
ja wczoraj bylam sprawdzic czy panie dobrze moja zwezily i wyrownaly gorset u gory bo bylo tyci nierowno i ku mojemu zaskoczeniu wszystko bylo super:)) wiec odebralam i mam ja juz w domku, nikt mnie nie mogl odebrac autem wiec stoczylam niezla walke jadac autobusem i rzucajac msciwe spojrzenia na kazda osobe ktora zahaczyla o moj pokrowiec :D
no i kupilam wczoraj wieczorem kolczyki, wiec jestem dosyc zadowolona z postepu :))

[/