Widok
Nie mam brata, nie mam kuzynek, jedynie kuzynów, ale oni nie wiedzą czy będą no i nie czuję się z nimi związana. Mam koleżanki, przyjaciółki, ale nie chciałabym żadnej wyróżnić, żeby pozostałe nie poczuły się urażone, poza tym trudno mi będzie wybrać którąś. Strasznie ciężko... Na razie muszę ochłonąć i chwilę pomyśleć.
Dzięki za wszystkie słowa wsparcia!
Dzięki za wszystkie słowa wsparcia!
Agata, nie martw sie.... Ja tez przed chwila zawiodlam sie PO RAZ KOLEJNY na pewnej, wydawaloby sie, bliskiej osobie... aj szkoda gadac....
u nas ze swiadkami tez byl problem...najblizsze nasze osoby zostaly za oceanem i z oczywistych powodow nie beda mogly byc z nami....dlatego na swiadkow bierzemy swoich braci i tym sposobem bedziemy mieli dwoch facetow...
u nas ze swiadkami tez byl problem...najblizsze nasze osoby zostaly za oceanem i z oczywistych powodow nie beda mogly byc z nami....dlatego na swiadkow bierzemy swoich braci i tym sposobem bedziemy mieli dwoch facetow...
Salambo - u spowiedzi pod Poznaniem -- tu mamy ślub
Powód... hmm... dużo bym musiała opisać, ale ogólnie dzisiaj się pokłóciłyśmy, m.in. o to że mam siostrę o wszystko prosić i błagać, po czym przed momentem nastąpił kłótni ciąg dalszy i na zakończenie powiedziała, że kategorycznie nie będzie moją świadkową.
Wiem, że to wyjdzie na dobre, ale jestem załamana, bo nie mam nikogo na świadka :(
Powód... hmm... dużo bym musiała opisać, ale ogólnie dzisiaj się pokłóciłyśmy, m.in. o to że mam siostrę o wszystko prosić i błagać, po czym przed momentem nastąpił kłótni ciąg dalszy i na zakończenie powiedziała, że kategorycznie nie będzie moją świadkową.
Wiem, że to wyjdzie na dobre, ale jestem załamana, bo nie mam nikogo na świadka :(
marta82 na Allegro, kosztowała 27 zł. o ile się nie mylę. U tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5060364
A ja właśnie wróciłam z kościoła i przystąpiłam do pierwszej spowiedzi. Denerwowałam się bardzo, ale ksiądz bardzo ciekawie do mnie mówił, skupił się na małżeństwu, problemach małżeńskich i zależało mu, żeby ta spowiedź była jeszcze jednym krokiem przygotowującym :) Jestem szczęśliwa :)
A ja właśnie wróciłam z kościoła i przystąpiłam do pierwszej spowiedzi. Denerwowałam się bardzo, ale ksiądz bardzo ciekawie do mnie mówił, skupił się na małżeństwu, problemach małżeńskich i zależało mu, żeby ta spowiedź była jeszcze jednym krokiem przygotowującym :) Jestem szczęśliwa :)
wracając do włosów to ja mam baardzo długie - brakuje mi 10 cm do konca plecow ;)) no i do tego są grube - dlatego sama już nie wiem jak się uczesać. Poszłabym w rozpuszczonych, ale będzie mi wtedy gorąco i będę się pocić :) a z upiętymi to trochę wygodniej powinno być :) na drugi dzień rozpuszczę i się pomęczę :)
:]