Widok
a proszę bardzo:
- pod kościołem wypuszczanie tysiąca motyli (w indiańskich wierzeniach symbolizują miłość),
- szczudlarze przebrani za anioły, obsypujący gości złotym pyłem,
- nauka tańca brzucha,
- recital znanej gwiazdy,
- salwa z armaty na powitanie młodych,
- odlot sprzed kościoła helikopterem,
- rzeźba z lodu z wtopionym TIR-em (modelem auta) - na specjalne życzenie
:))
- pod kościołem wypuszczanie tysiąca motyli (w indiańskich wierzeniach symbolizują miłość),
- szczudlarze przebrani za anioły, obsypujący gości złotym pyłem,
- nauka tańca brzucha,
- recital znanej gwiazdy,
- salwa z armaty na powitanie młodych,
- odlot sprzed kościoła helikopterem,
- rzeźba z lodu z wtopionym TIR-em (modelem auta) - na specjalne życzenie
:))
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
właśnie podczytuję pod biurkiem Claudię, jest w niej artykuł o wedding plannerkach, kilka pomysłów na uświetnienie przyjęcia weselnego spodobałoby się naszym miłośniczkom balonikopiesków i połykaczy ognia :))
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
widzialam odpowiedz, widzialam - tylko miaalm troche do roboty i nie moglam odpisac ;)
naprawde macie pecha z tymi dostawcami:) oby to nowe lozko bylo git:)
co do fryzury to faktycznie jesli jestes az taka drobna to loki miekkie albo fale na pewno beda wygladaly ladnie, tak subtelnie :)
wstaw foto pozniej tej opaski bo jestem ciekawa:) ale chyba taka cieniutka prawda? bo gruba na maxa chyba by Ci nie pasowala.
ja sie musze w koncu wybrac kupic te kolczyki.
w sobote chyba bede miala runde z moim M. zeby kupic buty, koszule kamizelke itd i wraz z moja swiadkowa bo bedzie szukala sukienki :))
takze szykuje sie niezly maraton:)
naprawde macie pecha z tymi dostawcami:) oby to nowe lozko bylo git:)
co do fryzury to faktycznie jesli jestes az taka drobna to loki miekkie albo fale na pewno beda wygladaly ladnie, tak subtelnie :)
wstaw foto pozniej tej opaski bo jestem ciekawa:) ale chyba taka cieniutka prawda? bo gruba na maxa chyba by Ci nie pasowala.
ja sie musze w koncu wybrac kupic te kolczyki.
w sobote chyba bede miala runde z moim M. zeby kupic buty, koszule kamizelke itd i wraz z moja swiadkowa bo bedzie szukala sukienki :))
takze szykuje sie niezly maraton:)
nic z tych rzeczy :)
kwiatów dla świadkowej nie będzie, zawiadomień w pracy nie będzie - napiszę tylko info na forum, ciasta gościom nie będę rozdawać więc pudełka niepotrzebne, księgi gości nie będzie, reszta załatwiona :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
kwiaty dla swiadkowej? zawiadomienia do pracy itp? pończochy? pudełka na ciasto dla gości? księga gości? buty na zmianę? zamówić wizytę u fryzjerki/kosmetyczki? no nie wiem o czym jeszcze mogłaś zapomnieć :)))
ale szczerze mówiąc ja też mam takie wrażenie cały czas, że o czymś zapomniałam i co jakiś czas mi się o czymś przypomina :)
ale szczerze mówiąc ja też mam takie wrażenie cały czas, że o czymś zapomniałam i co jakiś czas mi się o czymś przypomina :)
wkleję fotki, po prostu nie mam ich ze sobą no:P Ale na przymiarce babki miłe jak najbardziej, ale zmęczone były, widać było. Ogólnie jak już pisałam zmieniła się koncepcja co do fryzury, a kolczyki miały być widoczne przy koku... a skoro mam tą opaskę ( żadem diadem wielki i wystający;) to nie będę dawać strojnych kolczyków, tylko takie drobniutkie kupiłam dwie pary;) Muszę sobie poszukać jakiegoś zdjęcia z ładnymi falami-lokami, żeby pokazać u fryzjera jutro ;) a kolejna przymiarka w środę:)
aaaaa zapomniałam powiedzieć, że reklamujemy łóżko z ikei- porysowane jest :/ aaaaaaaaa nic nigdy nie może być w porządku...
aaaaa zapomniałam powiedzieć, że reklamujemy łóżko z ikei- porysowane jest :/ aaaaaaaaa nic nigdy nie może być w porządku...