Widok

wrześniówki 2008 - 19

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dość... Za długo mi się otwiera... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dostałam od kol niebieska

martunia1985 będę miała podwiązkę. Jest niebieska, z białymi wstążeczkami i niebieskim serduszkiem :D :) Dostałam gratis w salonie z suknią.

ja dostałam z salonu agnes niebieska :)

ja też dostane gratis z salonu :)
jaka będzie to jeszcze nie wiem,
ale jeżeli będzie to rozmiar standard, to założę ją sobie jedynie na kostkę :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
qrde kupiłam wczoraj kolczyki w bijou i nie wiem czy je w ogole ubiore :/ myslicie ze mozna je zwrocic?

no właśnie żeby tradycji stało się zadość:) trzeba mieć coś niebieskiego to chyba tylko podwiązkę:D

http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=gdynia

już wcześniej dawałam linka... po prostu wydaje mi się, że jest profesjonalna, bo tamci swoją prognozą zaprzeczali sami sobie ;) Wiem, że się nakręcam trochę- ale taki ze mnie typ :] a jutro będzie padać chyba, bo czuję w kościach:/

mami z tego co wiem jeśli chodzi o prawa konsumenta to można zawsze zwrócić lub wymienić pod warunkiem, że towar nie ma śladów użytkowania, jest w oryginalnym opakowaniu i ma metkę.

A wkleisz foto? Może ktoś od Ciebie odkupi? :)

proszę mnie nie wykorzystywać ;) poza tym7 września noc, to jest najpóźniejsza podana data ;)

kurde mam problem dziewczyny...
Znalazłam te kieckę która mi sie podoba-dziewczyna ma do sprzedania za 2,5 tyś do negocjacji, w salonie za 3,5 jest a krawcowa moze uszyć za 1,7 ale nie wiadomo z jakim efektem.... Suknia jest ecri, mój rozmiar, wzrost tylko kurcze jest ECCCCCRRRIII :( a mój przyszly ma bialy kubraczek ze srebrną nitką... piękny kubraczek... nie wiem co robić... miałam szyć taką samą tylko białą... a z drugiej strony tu jest gotowiec... kuurcze ale jestem w meeegaśnej kropce

Kasiasta_2004 rzeczywiście dylemat... Musisz sobie na spokojnie sama przemyśleć, czy chcesz jednak ecru i wtedy podjąć decyzję. Byle nie za późno - w razie czego żeby krawcowa zdążyła.

no wlasnie z mila checia bym wkleila ale gdzies zapodzialam kabel od aparatu :( i wkleilabym tez zdjecia sukienek na poprawiny i butow ale niestety brak kabla... sprobuje go poszukac :)

Kasiasta... po 1 czy dobrze Ci w ecru? Po drugie masz już mało czasu... po 3 mówiąc kubraczek masz na myśli gajer czy kamizelkę? po 4 może dziewczyna zejdzie do 2tys, bo trochę dużo chce... Wniosek taki: umów się jak najszybciej na przymiarkę i wtedy będziesz się zastanawiać w trybie przyśpieszonym:)

zrobie zdjecia telefonem :)

Dobrze mi w ecri, poza tym ecri ładniej wygląda do opalonej skóry-nie ma takiego kontrastu... A mówiąc kubraczej chodziło mi o kamizelkę :) umówilam sie z dziewczyną wstępnie na niedziele... jaaaaaaaaa cie teraz bede myśleć....

Kasiasta kupić nową kamizelkę jest o wiele łatwiej i taniej niż kupić/uszyć suknię ;) więc jak będzie Ci dobrze w niej, niewiele poprawek no i z ceny zejdzie zdecydowanie (moja suknia kosztuje 3300zł w salonie a nawet nie śnię, żeby ją za 2500 sprzedać :] ) to bierz ;)

co się zastanawiasz :)
kamizelkę można kupić inną, to nie jest jakiś wielki wydatek, a w zamian będziesz miała wymarzoną suknię
:)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Jeśli ecru Ci pasuje - w sensie że nie będziesz później rozczarowana, że chciałaś białą - to bierz! :)
Chyba że Narzeczony ma swoją wymarzoną kamizelkę - w co wątpię :D

mami - czekam na foto... zdradź tylko za ile je kupiłaś?

już dawno nie wklejałam zdjęć - mam nadzieję, że się uda :D

moje buty na poprawiny:
image
image

albo te bo jeszcze nie wiem jaka sukienke ubiore:
image
image

do góry