Widok
Wiesz..to nie był brzydki kok, wierzę, że bardziej dopracowany byłby piękny, ale nie dla mnie, nie przy mojej drobnej buzi i długiej szyi... żałuję po prostu straconego czasu mojego i mojej mamy, prawie 4 godziny :/ Cóż... to był fryzjer elegancki i oblegany przez modne panie, zobaczymy, co mi zrobią w osiedlowym zakładziku ;)
Mysiorka, no wlasnie ze tak powiem az mi sie wlosy zjezyly, kurde oby ta pani fryzjerka przydybana dzieki twojejmamie swie sprawdzila:) ale Twoja opowiesc tylko potwierdza ze dobrze fryzure wybralas, skoro w domu przymierzylas opaske i czulas sie slicznie to znaczy ze tak jest i to najwazniejsze:)
mam takie rpzeczucie ze w ciagu tego miesiaca bedzie wiele takich naszych fryzjerowych koszmarow:)
mam takie rpzeczucie ze w ciagu tego miesiaca bedzie wiele takich naszych fryzjerowych koszmarow:)
buty nr 1 jak dla mnie:)
wogole zniknac na godzine albo poltorej to potem musze czytac polowe watku :))
wlasnie rpzed chwila potwierdzila mi para, o ktorej myslelismy ze jednak nie przyjda i bardzo sie z tego ciesze bo sa super fajni :))
kurde Salambo dzieki za namairy ale czemu do cholery nikt nie sprzedaje tak zebysmy juz nie musieli nic szukac i sie meczyc pompowaniem, co nie ? :P
wogole zniknac na godzine albo poltorej to potem musze czytac polowe watku :))
wlasnie rpzed chwila potwierdzila mi para, o ktorej myslelismy ze jednak nie przyjda i bardzo sie z tego ciesze bo sa super fajni :))
kurde Salambo dzieki za namairy ale czemu do cholery nikt nie sprzedaje tak zebysmy juz nie musieli nic szukac i sie meczyc pompowaniem, co nie ? :P