Widok

wrześniówki 2008 - 19

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dość... Za długo mi się otwiera... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tylko, że mi włosy rosną dość szybko, a przy pasemkach i falowanych włosach odrostów tak szybko nie widać;) Chociaż taki balejaż to dużo kasy kosztuje :/

hehe - dlatego ja farbuje na jeden kolor - ewentualnie jakies refleksy :)

ale balejażu bym sobie w osiedlowym nie zrobiła ;) panicznie boję się żółtego a już w ogóle rudawego blondu ;)

czasem te niepozorne osiedlowe sa o sto razy lepsze niz markowe i wymyslne :)

czasem te osiedlowe zakładziki są lepsze od najlepszych salonów - sprawdziłam na własnej skórze :D

Wiesz..to nie był brzydki kok, wierzę, że bardziej dopracowany byłby piękny, ale nie dla mnie, nie przy mojej drobnej buzi i długiej szyi... żałuję po prostu straconego czasu mojego i mojej mamy, prawie 4 godziny :/ Cóż... to był fryzjer elegancki i oblegany przez modne panie, zobaczymy, co mi zrobią w osiedlowym zakładziku ;)

ja mam w poniedziałek próbne czesanie u mojej stałej fryzjerki...hmmm.... nawet mi do głowy jeszcze nie przyszło ze cos moze byc nie tak
na razie jej wierze he

Mysiorka czyli to byl look na ksiezniczke Leę :D

Mysiorka, no wlasnie ze tak powiem az mi sie wlosy zjezyly, kurde oby ta pani fryzjerka przydybana dzieki twojejmamie swie sprawdzila:) ale Twoja opowiesc tylko potwierdza ze dobrze fryzure wybralas, skoro w domu przymierzylas opaske i czulas sie slicznie to znaczy ze tak jest i to najwazniejsze:)
mam takie rpzeczucie ze w ciagu tego miesiaca bedzie wiele takich naszych fryzjerowych koszmarow:)

tak, ta pierwsza jest kontrowersyjna i oryginalna :)
tą drugą na Allegro :D w sklepie nie mogłam znaleźć żadnej, która by mi się podobała :)

Tripigirl tylko nie przeocz moich przebojów z fryzjerem i fryzury ala gwiezdne wojny ;)

Mami czyli na wejściu chcesz ubrać tą elegancką a potem szaleć w tej miniówce? I przyznam, mimo że krotka, to wcale nie jakaś wyzywająca- właśnie fajna jest:) musisz mieć ładne nogi skoro taką wybrałaś:P

zdecydowanie druga-przepiękna...- elegancka i z klasą. Pierwsza- szczerze? mnie sie nie podoba nie mój gust. A gdzie upatrzyłaś tę drugą?

69zł w bijou

Buty mi się podobają te drugie, sukienki obie są baaaardzo ładne!!! :)
Kolczyki też super! Za ile je kupiłaś?

Wpadnę tu pod wieczór, a teraz jadę na ślub :] Do usłyszenia Dziewczyny!

buty nr 1 jak dla mnie:)

wogole zniknac na godzine albo poltorej to potem musze czytac polowe watku :))

wlasnie rpzed chwila potwierdzila mi para, o ktorej myslelismy ze jednak nie przyjda i bardzo sie z tego ciesze bo sa super fajni :))

kurde Salambo dzieki za namairy ale czemu do cholery nikt nie sprzedaje tak zebysmy juz nie musieli nic szukac i sie meczyc pompowaniem, co nie ? :P

obydwie sukienki są różne :)
pierwsza taka młodzieżowa, "szalona"
druga elegancka, klasyczna :) na pewno na początek ubiorę tą pierwszą, bo większe wrażenie zrobi no i muszę wyglądać jak panna młoda :) a później najwyżej się przebiorę :)

Buty zdecydowanie pierwsze, są śliczne:) sukienka ta króciutka to całkiem odważna taka;) a ta druga bardzo mi się podoba, w moim stylu tak jakby;)

sukienki na poprawiny:
image
image

albo ta (albo się przebiorę w trakcie poprawin)
image
image

sorry za jakosc ale to sa zdj z komorki :)

kolczyki do tych srebrnych butów:
image
image

image
image

do góry