Widok

wrześniówki 2008 - 19

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dość... Za długo mi się otwiera... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za poświęcony czas.
Nie mniej jednak nie maluję się sama W OGÓLE i nie mam nawet czym wypróbować. Tak jak napisałam, może kiedyś będzie okazja. :)

jaa... nie miałam netu 5 dni i kurde ile postów poleciało ;)

ta cała niunia- cudna! Jak te panienki z rosyjskich ślubów ;)

Agata: ja też Cię nie widzę w różowym... masz piękny kolor włosów i jak dla mnie ten róż jest za zimny, zgadzam się z Kasiastą. Obejrzyj moją relację (ślub ajeczki), na co dzień jestem rudawa (choć do ślubu trochę za ciemne mi wyszły) i blada a makijaż miałam ciemny, z brązem, nie chciałam różowego, bo wyszłyby mi takie spłakane oczy - nie obraź się ;)
Jeśli jednak chcesz coś jasnego, to prędzej róż wpadający w łosoś, ten wg mnie jest zdecydowanie za zimny do twojej urody.

Cześć dziewczyny... ja jak zwykle z rana mam trochę czasu, więc nadrabiam zaległości :)
Agata - może byś poszła do jakieś koleżanki, która się chociaż trochę maluje i popróbowała u niej co Ci bardziej pasuje... też nie jestem przekonana co do tego różu (chociaż sama czasem się tak maluję)... no i koniecznie bardziej niech Ci kosmetyczka rzęsy wytuszuje, żeby podkreślić twoje duże oczka, które są twoim atutem :) No i może jakiś błyszczyk na usta? :)

Najważniejsze żeby Agata dobrze się czuła w makijażu-jeżeli jej się podoba to OK.
Mi się podoba, choć osobiście wolę bardziej podkreślona oczy;)
Aha witam z rana wszystkie wrześnióweczki;)

ooj, sliczna jestes!

Jendka ten makijaz troche ci nie pasuje. Dziewczyny maja racje.
Poza tym, to widac, ze nie malujesz sie na codzien - to co masz na oczach troche za mocne. To tak jabym ja sobie pomalowala usta szminka - makijaz trzeba "umiec nosic". Mysle, ze ten czulas troche za bardzo.

popros o zimne kolory i przynajmniej dwa - zeby schodzily sie delikatnie.

A tak wogole, to dzien dobry.

Wy wogole nie jestescie zmasakrowane? Ja sie czuje okropnie. Nie mam zalatwionych wszystkich spraw, w pracy zle. Mecza mnie a przeciez juz mam wypowiedzenie w reku. Chyba tylko po to zeby sie usprawiedliwic. Wczoraj pozarlam sie z szefem. Pojechalam ostro, niby mam na to zlew, ale wieczorem moje kochanie musialo mnie pocieszac lodami czekoladowymi bo mna trzeslo z nerwow.

uciekam ;)
Agata - a gdzie sukienkę kupowałaś? Wszystkie salony wyglądają podobnie... :)

witam

czy ja mogę dziś nie wyjść z domu i do pracy nie iść??
no masakra jakaś!!

Taak. Dzisiaj jest dość obrzydliwie...

A ja jestem po pierwszej przymiarce, zdjęcia są, ale na kompie w domku.... nie zdążyłam przegrać gdziekolwiek :(
Ale powiem tak: SUKNIA JEST NIEZIEMSKA!:D Po prostu najpiękniejsza na świecie, jak te kryształki odbijają światło! Niesamowicie się czuje w niej:)

Oczywiście trzeba zwęzić sporo z tyłu, bo "pani to taka szpileczka" :/ no i skrócić... zmieniła się również koncepcja fryzury a zarazem i biżuterii i bukietu;) włoski muszę mieć koniecznie rozpuszczone, bo za chudo wyglądam, włoski dają obraz pełności, a w koku moje obojczyki się rzucają w oczka...
Kupiłam już nawet opaskę z cyrkonii do włosków, bransoletkę, kolczyki delikatne malutkie:) A skoro storczyka we włosach nie będzie, to bukiet i bez nich również:) To tyle:)

Moka - do pracy biegiem! Ja juz od 2 godzin siedzę w pracy :D

witajcie :)

wczoraj w zamian ulubionych horrorów ogladaliśmy z M. komedię romantyczną, to jakaś nowość pt. "Moja dziewczyna wychodzi za mąż", polecam, bardzo sympatyczna i pośmialiśmy się :)

Agata, widzę że nie będę pierwszą, która zaproponuje Ci brązy :) też mi się zdaje, że będzie Ci bardziej do twarzy

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ej dziewczyny odnieście się jakoś do mojej relacji z przymiarki no:P Nie strzelać mi tu focha, że zdjęć nie ma ;P

kochana do czego ja mam się odnosić jak nic nie widzę :P
nawet oczami wyobraźni mi trudno ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

ja też jestem przekonana że będzie jej lepiej w brązach i beżach
Mysiorka - najważniejsze, że czujesz się w niej wyjątkowo i że jesteś zadowolona! Ciężko oceniać jak się niczego nie widzi ;)

sunny1984 - suknia kupiona w poznańskim salonie

A co do makijażu... jest trochę czasu, aczkolwiek do brązów nie jestem przekonana. Zobaczymy :) Na dzień dzisiejszy jestem zadowolona :]

Dzięki Beti2411, przekażę jej :)

postaram się wkleić chociaż jedno zdjęcie ;) ale dziewczyny mówię Wam- po prostu bajka:) nawet się nie wkurzyłam, że nie będę miała swojej wymarzonej fryzury, tylko delikatne fale- ale rzeczywiście pasują stylem do sukni:) w środę mam przymiarkę i już odliczam godziny:P

hehehe :))
dobre

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

O NIEEEEEEEEEEEEE 6 WRZEŚNIA MA PADAĆ :( CHYBA SIE ZAŁAMIE... do 2 września niby 25 stopni i słońce, a 6 września już 15 stopni i deszcz:( a moja wymarzona sesja? teraz się będę nakręcać tylko:(

wg tej stronki twoja pogoda (jedynej gdzie jest taka długoterminowa pogoda) to ma padać non-stop oprócz 26 sierpnia... a w prognozie sezonowej podają suszę na sierpień i wrzesień... ale się teraz wkurzyłam:(

do góry