Widok
http://www.twojapogoda.pl/
wejdźcie najpierw w prognozę sezonową- super extra, a potem na 16 dni... tylko deszcz cholera :/ i to 14 stopni 6 września!!
ta stronka trochę lepsza http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=gdynia
ale nie ma na 6 nic, tylko 5.09 będzie popadywać i pochmurno straszliwie:(
wejdźcie najpierw w prognozę sezonową- super extra, a potem na 16 dni... tylko deszcz cholera :/ i to 14 stopni 6 września!!
ta stronka trochę lepsza http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=gdynia
ale nie ma na 6 nic, tylko 5.09 będzie popadywać i pochmurno straszliwie:(
Mysiorka nie histeryzuj mi tu kobieto!!!!!!:) sama widzisz jak to do tej pory wygladalo z prognozami pogody!! wiec nie ma sie co nastawiac na deszcz bo tak powiedzieli - mowie Ci:)
a co do twojej relacji z przymiarki to po 1 zazdroszcze uczucia bo moja suknia piekna ale ja chwilowo czuje sie jak kupa w niej, ale taka inna kupa - duza i blada :D
a po 2 to wielkie PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ze nie wstawilas ani jednej tyci tyciuchnej foty:P
a babki w mariecie ogolnie jak? ja dzis ide sprawdzic czy mi dobrze zwezily:)
aaa i jakie kolczyki kupilas?!:)
a co do twojej relacji z przymiarki to po 1 zazdroszcze uczucia bo moja suknia piekna ale ja chwilowo czuje sie jak kupa w niej, ale taka inna kupa - duza i blada :D
a po 2 to wielkie PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ze nie wstawilas ani jednej tyci tyciuchnej foty:P
a babki w mariecie ogolnie jak? ja dzis ide sprawdzic czy mi dobrze zwezily:)
aaa i jakie kolczyki kupilas?!:)
ja wróżąc pogode mojej siostrze na slub opierałam sie na serwisie www.pogodynka.pl, ale na 99% pogode wiem zawsze na dwa trzy dni wczesniej z meteorogramów na: new.meteo.pl
Jest tam wybór miasta i jesli ktos wie jak odczytac te meteorogramy to mozna sobie godzina po godzinie przewidziec pogode na slub :)
Ja mojej siostrze mówiłam, ze jak bedzie jechala na slub bedzie padac a potem sie wypogodzi w czasie mszy :) Jeszcze jej narzeczony scisnal ja za reke na slubie, bo slonce zaczęło na witraze padac i piekne kolorki zaczely w kosciele błyskać. Ona nie wierzyla wczesniej ze przepowiem te pogode i powiedziała, że jak sie sprawdzi, to da mi skrzynke piwa :)...no i wisi mi ta skrzynke :) heheh :)
Jest tam wybór miasta i jesli ktos wie jak odczytac te meteorogramy to mozna sobie godzina po godzinie przewidziec pogode na slub :)
Ja mojej siostrze mówiłam, ze jak bedzie jechala na slub bedzie padac a potem sie wypogodzi w czasie mszy :) Jeszcze jej narzeczony scisnal ja za reke na slubie, bo slonce zaczęło na witraze padac i piekne kolorki zaczely w kosciele błyskać. Ona nie wierzyla wczesniej ze przepowiem te pogode i powiedziała, że jak sie sprawdzi, to da mi skrzynke piwa :)...no i wisi mi ta skrzynke :) heheh :)
mnie dopada, ale raczej przed egzaminem, który już niedługo :) po egzaminie na pewno dopadnie mnie stres przed slubem :) po slubie na pewno dopadnie mnie stres przed lotem samolotem na podroz poslubna :) jak juz dolecimy to dopadnie mnie stres zwiazany z calym pobytem, bo w niedziele na costa del sol wybuchla bomba :) no i tak cale zycie streessssss :))