Widok

wrześniówki 2008 - 19

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dość... Za długo mi się otwiera... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
będziecie miały podwiązkę?białą czy niebieską?:)

Mysiorka wyluzuj z tą pogodą - będzie co ma być :p a tak tylko bez sensu się codziennie stresujesz :)

a co to za profesjonalna strona ?

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Mysiorka a może masz ochotę sprawdzić pogodę dla Poznania na 20 września?? ;]

sprawdziłam pogodę na 6 września już z profesjonalnej strony;) i będzie pogodnie z możliwym umiarkowanym zachmurzeniem, 22 stopnie:) jak sprawdzam tam pogodę codziennie i obserwuje to sprawdzam i się zgadza nawet co do godzin:)

Ha ha ha! niezłe! :D

dzień dobry dziewczyny!:)

ja nawet powiedziała, że cieszę się, ze siostra się przeprowadza po ślubie, bo będę miała w końcu miejsce w szafie na moje ciuchy i porządek :]

Mysiorka to nieźle :D :D Ale w nerwach człowiek dużo głupot robi :D
Mam nadzieję, że im wszystko pójdzie tak jak sobie wymarzyli :) Pogodę mają piękną, więc tylko pozazdrościć :]

Agata jak był ślub mojej siostry co cała chodziłam w nerwach... szczególnie, że stały w korku od fryzjera z Gdańska i miały wychodzić z domu o 13, a dopiero o 13 wróciły... najlepsze że w tym stresie nagrywał mnie kamerzysta i robił wywiad i straszne głupoty nagadałam:P i teraz każdy, kto ogląda film, się tego dowiaduje :] powiedziałam na dodatek, że zaręczyli się w styczniu a to było na wiosnę :] i ogólnie zmyślałam grubo :]

Tak trochę z innej beczki ;) Idę dzisiaj na ślub mojej znajomej i szczerze Wam powiem, że jestem od rana strasznie zdenerwowana!! :D Mam nadzieję, że na moim ślubie nie będę w takich emocjach :P

fajne cacko ;)

to taki duży balon, w środku jest 100 małych baloników i może być również konfetti, pod wpływem impulsu eletrycznego balon pęka i zawartość wypada :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

a co to za balony są? jakiś super gadżet?:P

tripgirl znalazłam jedną firmę, która ma balony strzelające, ale:
- sprzedają balon nienapompowany, napompowane są tylko te małe baloniki w środku,
- nie ma do tego zapalnika - więc trzeba taki zapalnik kupić sobie na allegro
- koszt balonu 90 zł

namiar na firmę "Albex" Sp. z oo - www.albex.pl
Grodzka 20, Gdańsk - 58 300 07 44

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Mama się spisała... ;) ta fryzjerka z osiedla robiła mi już na siostry ślub i znajomych i wychodziło całkiem ładnie... a fal na grubych wałkach chyba się nie da nie zrobić ładnie;) poza tym- ona zrobi tak jak ja będę chciała:D

Mysiorka... trochę podobnie jak u mnie, tyle że u mnie kobitka najpierw zrobiła tak jak ja chciałam, a później zaproponowała żebym przy okazji odświeżania farby pozwoliła sobie zrobić jej propozycję uczesania dla mnie. No i szczerze mówiąc... ze swojej byłam zadowolona, ale to, co ona mi zrobi też może być godne zastanowienia!
Trzymam kciuki, żebyś w końcu miała taką fryzurę, jaką chcesz!! :)
No i brawa dla Mamy! :]

to opowiem po kolei;)
byłam umówiona na 16.30 a zostałam przyjęta o 17.30 :] i żadnego 'sorry', po prostu nic... skończyli mnie robić o 20:/
baleyage extra jak ostatnio, super odcień....
babka najpierw pół godziny zachwycała się suknią, że tak pięknej dawno nie widziała, pokazywała po kolei klientkom i nawet sobie fotę zatrzymała :]
ale....nie chciała robić mi tych fal, bo ona ma wizję, o tu nad karczkiem, ze zwiewnymi włosami będzie zbyt zwiewnie (jak może być zbyt zwiewnie?), prosiła by dać jej szansę...
dałyśmy i zostałam z kokiem na boku... rozumiem, że to próba, że to niedokładnie i wyglądałby ładniej w dniu ślubu, ale kojarzył mi się z księżniczką z gwiezdnych wojen...poza tym wyglądałam staro, za poważnie... a ja chciałam coś figlarnego, dziewczęcego...w tym stylu jest przecież suknia... ogólnie zanim dojechałam do domu kosmyki mi już wypadały....

ale jak wyjęłam wsuwki i nałożyłam do zakręconych lekko końcówek opaskę- wyglądałam ślicznie... umawiam się dziś na próbną do osiedlowego fryzjera, gdzie mama mnie zapisała na wszelki wypadek, a ja nic nie wiedziałam:D

asia_ce ja kupowałam zawiadomienia o ślubie w empiku- bardzo ładne
no rpzeciez wstawie je! :)

lepiej opowiedz o fryzurze probnej :)

do góry