Widok
Agata jak był ślub mojej siostry co cała chodziłam w nerwach... szczególnie, że stały w korku od fryzjera z Gdańska i miały wychodzić z domu o 13, a dopiero o 13 wróciły... najlepsze że w tym stresie nagrywał mnie kamerzysta i robił wywiad i straszne głupoty nagadałam:P i teraz każdy, kto ogląda film, się tego dowiaduje :] powiedziałam na dodatek, że zaręczyli się w styczniu a to było na wiosnę :] i ogólnie zmyślałam grubo :]
tripgirl znalazłam jedną firmę, która ma balony strzelające, ale:
- sprzedają balon nienapompowany, napompowane są tylko te małe baloniki w środku,
- nie ma do tego zapalnika - więc trzeba taki zapalnik kupić sobie na allegro
- koszt balonu 90 zł
namiar na firmę "Albex" Sp. z oo - www.albex.pl
Grodzka 20, Gdańsk - 58 300 07 44
- sprzedają balon nienapompowany, napompowane są tylko te małe baloniki w środku,
- nie ma do tego zapalnika - więc trzeba taki zapalnik kupić sobie na allegro
- koszt balonu 90 zł
namiar na firmę "Albex" Sp. z oo - www.albex.pl
Grodzka 20, Gdańsk - 58 300 07 44
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Mysiorka... trochę podobnie jak u mnie, tyle że u mnie kobitka najpierw zrobiła tak jak ja chciałam, a później zaproponowała żebym przy okazji odświeżania farby pozwoliła sobie zrobić jej propozycję uczesania dla mnie. No i szczerze mówiąc... ze swojej byłam zadowolona, ale to, co ona mi zrobi też może być godne zastanowienia!
Trzymam kciuki, żebyś w końcu miała taką fryzurę, jaką chcesz!! :)
No i brawa dla Mamy! :]
Trzymam kciuki, żebyś w końcu miała taką fryzurę, jaką chcesz!! :)
No i brawa dla Mamy! :]
to opowiem po kolei;)
byłam umówiona na 16.30 a zostałam przyjęta o 17.30 :] i żadnego 'sorry', po prostu nic... skończyli mnie robić o 20:/
baleyage extra jak ostatnio, super odcień....
babka najpierw pół godziny zachwycała się suknią, że tak pięknej dawno nie widziała, pokazywała po kolei klientkom i nawet sobie fotę zatrzymała :]
ale....nie chciała robić mi tych fal, bo ona ma wizję, o tu nad karczkiem, ze zwiewnymi włosami będzie zbyt zwiewnie (jak może być zbyt zwiewnie?), prosiła by dać jej szansę...
dałyśmy i zostałam z kokiem na boku... rozumiem, że to próba, że to niedokładnie i wyglądałby ładniej w dniu ślubu, ale kojarzył mi się z księżniczką z gwiezdnych wojen...poza tym wyglądałam staro, za poważnie... a ja chciałam coś figlarnego, dziewczęcego...w tym stylu jest przecież suknia... ogólnie zanim dojechałam do domu kosmyki mi już wypadały....
ale jak wyjęłam wsuwki i nałożyłam do zakręconych lekko końcówek opaskę- wyglądałam ślicznie... umawiam się dziś na próbną do osiedlowego fryzjera, gdzie mama mnie zapisała na wszelki wypadek, a ja nic nie wiedziałam:D
byłam umówiona na 16.30 a zostałam przyjęta o 17.30 :] i żadnego 'sorry', po prostu nic... skończyli mnie robić o 20:/
baleyage extra jak ostatnio, super odcień....
babka najpierw pół godziny zachwycała się suknią, że tak pięknej dawno nie widziała, pokazywała po kolei klientkom i nawet sobie fotę zatrzymała :]
ale....nie chciała robić mi tych fal, bo ona ma wizję, o tu nad karczkiem, ze zwiewnymi włosami będzie zbyt zwiewnie (jak może być zbyt zwiewnie?), prosiła by dać jej szansę...
dałyśmy i zostałam z kokiem na boku... rozumiem, że to próba, że to niedokładnie i wyglądałby ładniej w dniu ślubu, ale kojarzył mi się z księżniczką z gwiezdnych wojen...poza tym wyglądałam staro, za poważnie... a ja chciałam coś figlarnego, dziewczęcego...w tym stylu jest przecież suknia... ogólnie zanim dojechałam do domu kosmyki mi już wypadały....
ale jak wyjęłam wsuwki i nałożyłam do zakręconych lekko końcówek opaskę- wyglądałam ślicznie... umawiam się dziś na próbną do osiedlowego fryzjera, gdzie mama mnie zapisała na wszelki wypadek, a ja nic nie wiedziałam:D