Widok

wrześniówki 2008 - 19

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dość... Za długo mi się otwiera... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wkleję fotki, po prostu nie mam ich ze sobą no:P Ale na przymiarce babki miłe jak najbardziej, ale zmęczone były, widać było. Ogólnie jak już pisałam zmieniła się koncepcja co do fryzury, a kolczyki miały być widoczne przy koku... a skoro mam tą opaskę ( żadem diadem wielki i wystający;) to nie będę dawać strojnych kolczyków, tylko takie drobniutkie kupiłam dwie pary;) Muszę sobie poszukać jakiegoś zdjęcia z ładnymi falami-lokami, żeby pokazać u fryzjera jutro ;) a kolejna przymiarka w środę:)

aaaaa zapomniałam powiedzieć, że reklamujemy łóżko z ikei- porysowane jest :/ aaaaaaaaa nic nigdy nie może być w porządku...

odp już wyżej ;)

w sumie ja i ta nie wierzę w żadne prognozy - będzie jak ma być :) może akurat pogoda od 15:45 do 16:00 jak będę jechać do kościoła i od 16:50 do 17:40 jak będę jechać na salę weselną będzie idealna: bez deszczu i słoneczna :)
najważniejsze, że będzie to mój dzień ślubu :)))

kurcze dziewczyny, mam wrażenie że zapomniałam o czymś ważnym i jest to nie załatwione, od jakiegoś czasu męczy mnie to uczucie i ciągle się głowię :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
kwiaty dla swiadkowej? zawiadomienia do pracy itp? pończochy? pudełka na ciasto dla gości? księga gości? buty na zmianę? zamówić wizytę u fryzjerki/kosmetyczki? no nie wiem o czym jeszcze mogłaś zapomnieć :)))
ale szczerze mówiąc ja też mam takie wrażenie cały czas, że o czymś zapomniałam i co jakiś czas mi się o czymś przypomina :)

Tripgirl odpowiedź dla Ciebie jest już daaaaaaaaaaaawno temu wyżej ;)

nic z tych rzeczy :)
kwiatów dla świadkowej nie będzie, zawiadomień w pracy nie będzie - napiszę tylko info na forum, ciasta gościom nie będę rozdawać więc pudełka niepotrzebne, księgi gości nie będzie, reszta załatwiona :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

cześć dziewczyny!kurde ciężko za Wami nadążyć!chyba muszę szybciej wstawać żeby takich zaległości nie mieć!:)

oj ciężko, ciężko;) lecę do pracy.... ale mi się nie chce!!! a dyżur do 22.00 i to z grupą maluchów;(

miłego dnia i powodzenia pewnie się przyda;)

a ja już nawet zła na ikee nie jestem- pan taki miły, zwrócą nam za paliwko i w ogóle wierzą na słowo, że porysowane było:) tylko zobaczymy wieczorkiem czy na pewno sam szczyt łóżka do reklamacji i wymieniamy dziś :D

:) kiedy zdjęcia wkleisz mysiorka?bo relacja z przymiarki super,ale chcemy zobaczyć bardzo bardzo chcemy;)

widzialam odpowiedz, widzialam - tylko miaalm troche do roboty i nie moglam odpisac ;)

naprawde macie pecha z tymi dostawcami:) oby to nowe lozko bylo git:)

co do fryzury to faktycznie jesli jestes az taka drobna to loki miekkie albo fale na pewno beda wygladaly ladnie, tak subtelnie :)

wstaw foto pozniej tej opaski bo jestem ciekawa:) ale chyba taka cieniutka prawda? bo gruba na maxa chyba by Ci nie pasowala.

ja sie musze w koncu wybrac kupic te kolczyki.
w sobote chyba bede miala runde z moim M. zeby kupic buty, koszule kamizelke itd i wraz z moja swiadkowa bo bedzie szukala sukienki :))
takze szykuje sie niezly maraton:)

właśnie podczytuję pod biurkiem Claudię, jest w niej artykuł o wedding plannerkach, kilka pomysłów na uświetnienie przyjęcia weselnego spodobałoby się naszym miłośniczkom balonikopiesków i połykaczy ognia :))

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

postaram sie wkleić jutro:) a opaska wbrew mojemu gustowi jest grubsza... jak mierzyłam cienką, to jej w ogóle nie było widać, a tą grubszą widać i wcale nie wygląda źle, bo mimo grubości ( nie wiem, z 2-3cm) ma subtelny wzór:)

pisz salambo jakie pomysły:)może któryś zastosuję;) hehe

a proszę bardzo:
- pod kościołem wypuszczanie tysiąca motyli (w indiańskich wierzeniach symbolizują miłość),
- szczudlarze przebrani za anioły, obsypujący gości złotym pyłem,
- nauka tańca brzucha,
- recital znanej gwiazdy,
- salwa z armaty na powitanie młodych,
- odlot sprzed kościoła helikopterem,
- rzeźba z lodu z wtopionym TIR-em (modelem auta) - na specjalne życzenie

:))

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;] szczudlarze są nieźli :] a ja i tak jestem teraz naburmuszona, pokłóciłam się z Moim o transport tego łóżka, ja tu załatwiam wszystko, a on wymyśla- wrrrrrrrrrrrrrrrrr zła jestem i do tego brzuch mnie boli znowu wrrrrrrrrrrrrr

w Claudi jest też artykuł na temat - jak radzić sobie z trudna teściową oraz co ułatwia zajście w ciążę :)
może się którejś przyda :D

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

haha no jakby to wszystko polączyć to by wyszło takie show jakiego świat jeszcze nie widział;D HAHA

do góry