Widok

wrześniówki 2008 - 19

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dość... Za długo mi się otwiera... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na moja tesciowa nie moge narzekac, nawet mi gotuje krupnik do pracy :))

ja na moją też nie mogę narzekać:)

ale ze mnie teraz powietrze zeszło:( dosłownie tak się czuje, jak przekuty balonik :(

biedna mysiorka!nie łam się;)

Mysiorka, zrzuc wine na okres i nie lam sie:* taki nerwowy czas ostatnio dla wszystkich - przejdzie nam:) powiedz ze jak sie nie ogarnie to poprosisz o striptizera na panienski :D

tak nie lubię się na niego denerwować, ale czasami to normalnie... eh Ci faceci są czasem tacy nieznośni, a i tak kochamy ich nad życie:)

nic dodać nic ująć :)

czesc dziewczyny :)

ja mojego tez przed chwila pogonilam.... mam tyle spraw na glowie a on sie tylko pod nogami kreci ;) najgorsze, ze w niczym nie moze mi pomoc...

;) mysiorka przejdzie Ci jak nie jeszcze dzisiaj to jutro;) pieprzone wahania nastrojów i denerwujący nas w te dni faceci;/ ehhh

cześć! mnie też mój denerwuje,ale zwalam to na okres i moje rozdrażnienie bardziej niż na niego:)

na poprawę humoru szukam sobie jakiś ładnych falo-loków i nic mi się nie podoba... wiem, że był ostatnio wątek z rozpuszczonymi włosami, ale nie ma tam nic... jak coś znajdziecie, to wklejcie:)

Jak sobie pomyslę, że został już tylko miesiąc, a ja mam jeszcze tyle do załatwienia, to aż mi słabo.. :(

a ja nadal nie wiem jak sie uczesac... bosh

ja się zdam chyba na fryzjera... powiem, że mają być jak naturalniejsze loki-fale (żadne sprężynki ani pudelki) do tej oto opaski;) fotkę strzelę i się okaże:) jednak nie pojedziemy dziś do ikei z tym szczytem, bo nie udało nam się znaleźć transportu:/ Niech Mój teraz sam sobie załatwia, zobaczymy kiedy będzie łóżko... :P

ja sie boje zdac na fryzjera bo kilka razy tak zrobilam i nie wyszlo mi to na dobre :( a juz sama nawet nie wiem co chce miec na glowie :)

ja też nie wiem :)
ale się nie przejmuję,
mój fryzjer nie robi próbnego czesania :)

bukiet też nie wiem jak będzie wygladał,
powiedziałam tylko, że chcę żeby był wydłużony w kształcie i kolorystyce ecru - zieleń, resztę pozostwiam inwencji florystki :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
bukiecik to mam akurat wybrany:) i dziś mama idzie mi załatwić kwiaciarnię- ja nie mam kiedy za bardzo:/ A co do włosów- fale to fale jak na mój gust, jak nie będzie mi się podobać na próbnej, to będzie poprawiać;) Idę do fryzjera do Sopotu do Hotelu Chińskiego.

A ja nie mam fryzjera :(

buuu moj fryzjer mnie porzucil :( musi jechac na szkolenie..... i kolejny problem....jak tak dalej pojdzie to fryzjer nie bedzie mi potrzebny bo wszystkie wlosy wypadna z nerwow ;)))

asia_ce ja idę do fryzjera, który zrobił mi dobrze baleyage, a nie wiem jak czesze ślubnie... się okaże na próbnej, więc może nie zwlekaj, umów się na próbną to ocenisz wynik...

aaaa poszukałam trochę loków, to zaraz powklejam :P mam już dłuższe włosy niż na nk jakby co i naturalnie falowane;)

image
image[/UR

image
image[/URL

do góry