Widok
wracając do włosów to ja mam baardzo długie - brakuje mi 10 cm do konca plecow ;)) no i do tego są grube - dlatego sama już nie wiem jak się uczesać. Poszłabym w rozpuszczonych, ale będzie mi wtedy gorąco i będę się pocić :) a z upiętymi to trochę wygodniej powinno być :) na drugi dzień rozpuszczę i się pomęczę :)
marta82 na Allegro, kosztowała 27 zł. o ile się nie mylę. U tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5060364
A ja właśnie wróciłam z kościoła i przystąpiłam do pierwszej spowiedzi. Denerwowałam się bardzo, ale ksiądz bardzo ciekawie do mnie mówił, skupił się na małżeństwu, problemach małżeńskich i zależało mu, żeby ta spowiedź była jeszcze jednym krokiem przygotowującym :) Jestem szczęśliwa :)
A ja właśnie wróciłam z kościoła i przystąpiłam do pierwszej spowiedzi. Denerwowałam się bardzo, ale ksiądz bardzo ciekawie do mnie mówił, skupił się na małżeństwu, problemach małżeńskich i zależało mu, żeby ta spowiedź była jeszcze jednym krokiem przygotowującym :) Jestem szczęśliwa :)
Salambo - u spowiedzi pod Poznaniem -- tu mamy ślub
Powód... hmm... dużo bym musiała opisać, ale ogólnie dzisiaj się pokłóciłyśmy, m.in. o to że mam siostrę o wszystko prosić i błagać, po czym przed momentem nastąpił kłótni ciąg dalszy i na zakończenie powiedziała, że kategorycznie nie będzie moją świadkową.
Wiem, że to wyjdzie na dobre, ale jestem załamana, bo nie mam nikogo na świadka :(
Powód... hmm... dużo bym musiała opisać, ale ogólnie dzisiaj się pokłóciłyśmy, m.in. o to że mam siostrę o wszystko prosić i błagać, po czym przed momentem nastąpił kłótni ciąg dalszy i na zakończenie powiedziała, że kategorycznie nie będzie moją świadkową.
Wiem, że to wyjdzie na dobre, ale jestem załamana, bo nie mam nikogo na świadka :(
Agata, nie martw sie.... Ja tez przed chwila zawiodlam sie PO RAZ KOLEJNY na pewnej, wydawaloby sie, bliskiej osobie... aj szkoda gadac....
u nas ze swiadkami tez byl problem...najblizsze nasze osoby zostaly za oceanem i z oczywistych powodow nie beda mogly byc z nami....dlatego na swiadkow bierzemy swoich braci i tym sposobem bedziemy mieli dwoch facetow...
u nas ze swiadkami tez byl problem...najblizsze nasze osoby zostaly za oceanem i z oczywistych powodow nie beda mogly byc z nami....dlatego na swiadkow bierzemy swoich braci i tym sposobem bedziemy mieli dwoch facetow...
Nie mam brata, nie mam kuzynek, jedynie kuzynów, ale oni nie wiedzą czy będą no i nie czuję się z nimi związana. Mam koleżanki, przyjaciółki, ale nie chciałabym żadnej wyróżnić, żeby pozostałe nie poczuły się urażone, poza tym trudno mi będzie wybrać którąś. Strasznie ciężko... Na razie muszę ochłonąć i chwilę pomyśleć.
Dzięki za wszystkie słowa wsparcia!
Dzięki za wszystkie słowa wsparcia!
:]