Widok

wrześniówki 2008 - 19

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dość... Za długo mi się otwiera... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ej ej ej dziewczeta!!:)

a jak u was z figurka na tort?:) kupujecie na allegro?

Ja już daaawno mam kupioną figurkę :D

image :]

ja też już mam figurkę :)
dostałam od psióły w prezencie,
przywieziona z UK,
to jest ta w której Panna Młoda łowi Młodego na wędkę :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
a ma ktos taka co kupowal w trojmiescie?:) bo ceny na allegro tak wogole to mnie troche przygiely:)

ja nie kupuję ... tort to tort :D cieszę sie więc, że to Estragon zapewnia tort i nie muszę sobie tym zaprzątać głowy :D

papilio1@op.pl
a ja będę miała świadka z reklamówką :D

papilio1@op.pl
sory, coś mi forum wariuje, to miało być w innym wątku

papilio1@op.pl
wracając do włosów to ja mam baardzo długie - brakuje mi 10 cm do konca plecow ;)) no i do tego są grube - dlatego sama już nie wiem jak się uczesać. Poszłabym w rozpuszczonych, ale będzie mi wtedy gorąco i będę się pocić :) a z upiętymi to trochę wygodniej powinno być :) na drugi dzień rozpuszczę i się pomęczę :)

Agata2209 a gdzie kupiłaś swoją figurkę i za ile?

marta82 na Allegro, kosztowała 27 zł. o ile się nie mylę. U tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5060364

A ja właśnie wróciłam z kościoła i przystąpiłam do pierwszej spowiedzi. Denerwowałam się bardzo, ale ksiądz bardzo ciekawie do mnie mówił, skupił się na małżeństwu, problemach małżeńskich i zależało mu, żeby ta spowiedź była jeszcze jednym krokiem przygotowującym :) Jestem szczęśliwa :)

Tu link do aukcji: http://www.allegro.pl/item417216715_mloda_para_dekoracja_na_tort_me_to_you_slub.html

A można też kupić od nich ze strony: http://www.mkr.pl/

A co powiecie na to wrześniówki... moja siostra właśnie kategorycznie odmówiła - zrezygnowała - z bycia moją świadkową. ;(

jakiś konkretny powód, czy foch ?

i gdzie byłaś u spowiedzi ?

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja też tak miałam tydzień temu, ale nie, że moja siostra nie chciała a jest w ciąży od miesiącą i po prostu ciężko ją przechodzi i ze względu na to nie chce robić mi dodatkowych stresów, że np dzień przed ślubem źle się poczuje i wtedy będę musiała szukać świadkowej :)

a u Ciebie z jakich powodow?

Salambo - u spowiedzi pod Poznaniem -- tu mamy ślub

Powód... hmm... dużo bym musiała opisać, ale ogólnie dzisiaj się pokłóciłyśmy, m.in. o to że mam siostrę o wszystko prosić i błagać, po czym przed momentem nastąpił kłótni ciąg dalszy i na zakończenie powiedziała, że kategorycznie nie będzie moją świadkową.
Wiem, że to wyjdzie na dobre, ale jestem załamana, bo nie mam nikogo na świadka :(

ja wzięłam moją najukochańszą kuzynkę :)

Agata, nie martw sie.... Ja tez przed chwila zawiodlam sie PO RAZ KOLEJNY na pewnej, wydawaloby sie, bliskiej osobie... aj szkoda gadac....

u nas ze swiadkami tez byl problem...najblizsze nasze osoby zostaly za oceanem i z oczywistych powodow nie beda mogly byc z nami....dlatego na swiadkow bierzemy swoich braci i tym sposobem bedziemy mieli dwoch facetow...

Nie mam brata, nie mam kuzynek, jedynie kuzynów, ale oni nie wiedzą czy będą no i nie czuję się z nimi związana. Mam koleżanki, przyjaciółki, ale nie chciałabym żadnej wyróżnić, żeby pozostałe nie poczuły się urażone, poza tym trudno mi będzie wybrać którąś. Strasznie ciężko... Na razie muszę ochłonąć i chwilę pomyśleć.
Dzięki za wszystkie słowa wsparcia!

Agata, powiedz im jaka jest sytuacja i zrob losowanie....bedzie sprawiedliwie

pewnie losowanie jest najlepszym wyjściem, albo może zapytaj dziewczyn która z nich chciałaby być świadkową (może nie każda będzie chciała) a jak za dużo chętnych będzie to zrób takie losowanie :)
do góry