Widok

wsparcie odchudzania

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam wielką prośbę - chciałabym zacząć nieuciązliwą dietę i pomyślałam, że wykorzystam do tego chińśki preparat Meitzing - podobno efekty są rewelacyjne. Ale ktoś mi mówił, że nawet na trojmiasto.pl pisali, że takie wsparcie doety może być szkodliwe

Czy któraś z was coś słyszałą na ten temat? A moze znacie jakieś inne pastylki pomagajace na dietę? czy słyszałyście kiedyś o jakiś problemach zwiazych z tymi kapsułkami? Będę wdzięczna za informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm, ktos tu kiedyś o tym pisał

image
image
Anno-Mario - czytam i nie wierzę. Ten meitizang czy jak mu tam to największe cholerstwo świata!!!
Jakie wsparcie diety... To silne leki. Są w tym pochodne amfetaminy, kilka kobiet wylądowało w Gdańskiej AM na oddziale toksykologicznym. Kilka kobiet w Polsce najpierw skierowano na oddziały psychiatryczne... Na naszym forum chyba Kamiś to brała i przezyła koszmar.
Anna, wpisz w wyszukiwarke na weselniku ta nazwe, i poczytaj
ale na wstępie ODRADZAM jak ci zdrowie miłe.... !!!

"Requiem dla snu" polecam obejrzeć do tego...
brrr....

o boshe plis tylko nie bierz tego świństwa!!!! ja to brałam:( skutki były tragiczne!

image
image
dieta i dużo ćwiczeń, ruchu! efekt na bank lepszy niż po jakich kolwiek tabletkach!!!

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Mole spożywcze mi się zalęgły... (25 odpowiedzi)

Wywaliłam już wszystko, mąki, kasze, cukier, ryż, wszystkie pootwierane opakowania przypraw i w...

do góry