Widok

www.eobuwie.com.pl czy ktoś zamawiał z tej strony buty Ecco?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie. Napiszcie swoje opinie.
A może macie godny polecenia sklep internetowy z butami firmy Ecco?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
HOPSA:)
No wlasnie mogby sie ktos wypowiedziec na teamt eobuwia? Prawda to co tu: http://oplacalnie.pl/eobuwie-pl pisza? Jak to w koncu jest?
Ja zamawiam zawsze z ebuty.pl
Wszystko jest zawsze ok, szybciutka dostawa kurierem i z ewentualną wymianą nie ma problemów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warto zamówić, ja zamawiała mojej corce w maju 2 pary sandałek Ecco i dostałam spory rabat.Buty miałam a dwa dni od zlozenia zamówienia.

Również mam podobne zdanie. Często korzystam z wyprzedaży https://www.eobuwie.com.pl/filtr:okazja.html i mam same pozytywne odczucia
Ja zamawiałam jakieś 2 tygodnie temu sandałki ecco. wszystko bez zarzutu i bardzo szybko. Pozdrawiam
Hej,

Ja też zamawiałam buty ecco dla siebie; mam już od nich 2 pary, wszystko ok, spokojnie mogę polecić ten sklep.

Raz odsyłałam, bo rozmiar okazał się za duży i za tydzień miałam już właściwe buciki.

Śmiało można u nich zamawiać, piszą na meila, co dzieje się z przesyłką, kiedy wysłali itp.
Ja też zamawiałam kilka razy buty z ich strony, jednak tym razem nacięłam się na maxa. Czekam na zwrot kasy i nic, cisza, robią sobie jaja z Kupujących, być może bankrutują i dlatego kasy nie zwracają. W każdym razie poczekam jeszcze kilka dni, jeśli dalej pieniędzy nie otrzymam, wówczas zgłoszę sprawę na policję, tak dłużej być nie może, zresztą poczytajcie sobie opinie o ich sklepie, wielu już się na nich naprawdę zawiodło, ja też.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zamawiam ECCO na mivo.pl
Sklep rewelacyjny, szybka wysyłka i ceny też super :)
image
image

image
ja zamawiałam Clarksy, wszystko ok

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

do góry