Widok

www.remus.art.pl

Zapraszam do galerii plakatu/ilustracji/pocztówek
www.remus.art.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

etnica -dyletant

To nie Kiszczak , a Jan NOWICKI /aktor , bo pewnie nie kumasz gościu/ jest autorem cytatu o "ojcostwie"

Jaki jest sens ?

Siedze w szkole na informatyce i mam do napisania jakis j*****y algorytm hornera !! mozna oszalec .
W takich momentach mam po prostu dosyc !

deo jakiegoś rodzynka

Powiedz o której będziesz pod tym lotem s**** na zwierzęta ale s**** też na ludzi których bawią takie rzeczy. Jeśli myślisz że masz do czynienia z grzecznym internautą to sie grubo mylisz i nie wyzywaj mnie bo twoje filozofie chłopskie mnie śmieszą "frajerze"

PARTIA INETRNRT

Partia polityczna INTERNET (PPI) - czemu nie?
Czekam na kandydatów na członków.
Razem za kilka lat możemy bardzo dużo!

POMOCY:))

POMOCY

Witajcie:).. Zwracam sie do wszystkich pomorskich internautow o wsparcie dla rodzimej druzyny, ktora potrzebuje Waszego poparcia we francuskim konkursie. Prosze, oddajcie swoje glosy, oto wskazowki, jak to zrobic:
1. wejsc na strone http://limoges.marathon-internet.net
2. w tekscie na stronie glownej odnalezc hiperlacze (granatowe:)) HTML
3. Ono przeniesie Was na podstrone, na ktorej znajduje sie spis druzyn
4. Odnajdzie wsrod nich DRUZYNE POMORZE
5. Oddajcie na nia swoj glos poprzez klikniecie na niebieski przycisk obok niej z napisem VOTEZ

Z gory dziekuje. LICZE NA WAS... wspomozcie nasza druzyne:)..

Lacznosc

albo od ich kwadratowych kolegow

Lacznosc

przyjdzcie tam a dostaniecie w morde...
OD GIMNAZJUM

3tnic@

cze nie wiedzialem ze tak sie pisze twoja ksywe :)

OJCOSTWO.....

Ja chyba nie zostane prawdziwym ojcem takim ktory powinien zbudowac dom , posadzic drzewo, wychowac syna , ale nasz znajomy KISZCZAK twierdzi ze przawdziwy mezczyzna powinien zburzyc dom , wyrwac drzewo i wpierdolic synowi! Ja chyba taki brutalny nie bede....

plagiat ODPOWIADAJ

plagiat do cholery czemu nie odpowiadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3tnica(duch inwazji Gratki)

toom

masz tutaj panie tooomie maly hyde park . milego pisania albo czytania. pozdrawia 3tnic@ (duch inwazji Gratki)

Uwaga , Złodzieje !!po raz trzeci.

Ja tez korzystalem z uslug firmy Ares i tez stracilem 300 zl <br>Zlapalem sie na ogloszenie w anonsach (wynajme kawalerke) mila pani obiecuje, mieszkanie od reki ze niby wlasciciel na mnie juz czeka , a tam nikogo nie ma, a ta 'mila' pani tlumaczy ze nie wie co sie stalo i oczywiscie innych adresow nie podaje a kiedy chce odebrac kase odsyla mnie, bo to niby nie ma i tak jezdzilem do niej co codzinnie ona obiecywala ze odda i nie oddawala potem stwierdzila ze odda polowe sumy , ale i tego nie udalo mi sie odzyskac.Jednym slowem uwazajcie na firme Ares z siedziba na Dekerta5/1 nr tel 341 37 50 szefowa nazywa sie Teresa K. ma wspolpracowniczke Dorote.Trzymajcie sie od nich z daleka.

wypowiedź zmoderowana ( 2009-07-23 19:48:42)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

FRAJER

Ty frajerze zwierzęta zabijali już od wieków ( także dla zabawy ). Ty widziałeś to raz w telewizji i jesteś wielce zbulwersowany, może zamiast udawać wielkiego obrońce zwierząt wziął byś się do prawdziwej ochrony przyrody. Jeśli chcesz mnie zabić będę na Ciebie czekał przy locie frajerze.

Wicherek

Gdybys nie chciala to bys nie przyszla
czlowiek jak czegos nie chce to tego nie zrobi za zadne skarby
nie wazne po co mialas przyjsc pod BO
wazne ze chcialas tam przyjsc

Plagiat

Być może
miłego dnia

Wszystkie...

juz opadly. Nie wrócą już wszystkie. Zima zimą - miła. ja jednak wiosnę wolę w tym naszym kochanym mieście...

POMOCY

Witajcie:).. Zwracam sie do wszystkich pomorskich internautow o wsparcie dla rodzimej druzyny, ktora potrzebuje Waszego poparcia we francuskim konkursie. Prosze, oddajcie swoje glosy, oto wskazowki, jak to zrobic:
1. wejsc na strone http://limoges.marathon-internet.net
2. w tekscie na stronie glownej odnalezc hiperlacze (granatowe:)) HTML
3. Ono przeniesie Was na podstrone, na ktorej znajduje sie spis druzyn
4. Odnajdzie wsrod nich DRUZYNE POMORZE
5. Oddajcie na nia swoj glos poprzez klikniecie na niebieski przycisk obok niej z napisem VOTEZ

Z gory dziekuje. LICZE NA WAS... wspomozcie nasza druzyne:)..

Przemoc

Nie sadzicie, ze w gdansku bardzo latwo mozna dostac "za darmo" i to nawet nie w zadnych niebezpiecznych miejscach?

szperacze

moi rodzice przegrzebuja wszystkie moje rzeczy sa okropni

ona jest super

chce sie wypowiedziec iz JOANNA KLOSAK jest bardzo fajna kobietą .I na dodatek zakochaną

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry