Widok

wybor przedszkola

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Pytanie do Mam i nie tylko :
czy znacie jakies fajne.przyjazne przedszkole w Gdyni,Rumi lub Redzie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj. Moja kolezanka z uczelni posyła swoja córkę do przedszkola na ul. Kościelnej w Rumi. Jeśli mowa o Rumi to ogólnie wszystkie przedszkola są na wysokim poziomie bo rywalizuja miedzy sobą stają na głowie żeby zadowolic rodziców i dzieci. Popatrz tez gdzie bedzie ci łatwiej dostarczyc dziecko.

czy Ktos jeszcze umie mi pomoc?

Z założenia wszystkie przedszkola są przyjazne. Zdecydowanie namawiam (nie polecam) tryb edukacji publicznej, taki dla wszystkich. Odradzam poleganie na opiniach z forum. Jesteś matką, zadaj sobie trochę trudu i odwiedź kilka placówek. Porozmawiaj z rodzicami (najlepiej w porze odbierania dzieci), poczytaj ścienne gazetki (w przedszkolu), skontaktuj się z nauczycielami zajęć dodatkowych (np. taniec, muzyka, itp.), poczytaj gazetki osiedlowe.
bardzo cenne sa Twoje rady i dziekuje za nie,nie mniej jednak pytam, gdyz nie mam takiej mozliwosci jaka proponujesz, gdyz w godzinach urzedowania przedszkoli sama pracuje.

Moja szwgierka i teslciowa pracuja w Rumi w przedszkolach d wdwóch różnych i jeśli chodzi o warunki dla dzieci to są zadowolone. Jedno co ci jeszcze moge powiedzieć że przedszkole Iskierka jest teraz z prywatyzowane i w koszcie pobytu sa juz zajęcia dodatkowe. A cena jest taka sama jak w innych przedszkolach publicznych

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

Permanentny ból głowy.. :( (44 odpowiedzi)

Od jakiś 2-3 tygodni permanentnie boli mnie głowa. Dzień w dzień, przez większość czasu. Zawsze...

do góry