Widok

wybór przedszkola

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
zastanawiam sie nad wyborem przedszkola w Rumi-Janowie....mam do wyboru Janowiaczek i Domowe Przedszkole,w pierwszym jest sporo dzieci a w drugim tylko 12 i mam dylemat...mniejsze ryzyko chorob jest w domowym a w Janowiaczku skolei wiecej dzieci i wiecej nauki,czy sie myle...pomozcie dziewczyny,synek ma 4 latka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym posłała tam gdzie jest mniej dzieci..przedszkole jak dla mnie ma służyć do adaptacji dziecka do życia w grupie, kontaktu z rówieśnikami, dyscypliny, samodzielnego jedzenia, nauki wierszyków, piosenek itp a to i w jednym i drugim przedszklu na pewno dziecko otrzyma..
jeszcze Dziecie bedzie miało okazję do nauki jak pójdzie do szkoły.
:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki,a moze jakies opinie na temat tych przedszkoli?
Janowiaczek cieszy się dość dobrą opinią, ale Iskierka na Dokerów chyba ciut lepszą, tak przynajmniej mówią fryzjerki, do których chodzę :) sama stoję przed tym wyborem. O Domowym nic nie wiem, bo tego nie brałam pod uwagę.
ranking iskierka janowiaczek domowe... według opinii mam z którymi rozmawiałam przed posłaniem córki ...poszła do iskierki jestem mega zadowolona drugie dziecko tez tam poślę
Iskierka wiem ze ma dobre opinie ale niestety jest duzo dalej dla nas,musielibysmy wyjsc z domu o 6 zeby dojechac tam,a mam na 7,30 do pracy,dojezdzajac do Gdyni

Inne tematy z forum Rumia

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry