Widok

wybuchający balon gigant - ktoś mial?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znalazłam na allegro balony giganty, które w srodku mają albo mniejsze balony albo platki roz, confetti itd. i dolaczony jest detonator, dzieki ktoremu w okreslonym momencie ten balon strzela.
np. taki http://moda.allegro.pl/item987889062_balon_strzelajacy_gigant_balony_wesele_najlepszy.html

mial ktos z Was cos takiego u siebie? moze firmy dekoratorskie ktore tu sie oglaszaja korzystaja z takich balonow? glosny jest huk wybuchu? fajnie to wyglada? sa jakies lepsze firmy niezawodne ktore produkuja to cudo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam

Posiadamy w ofercie taki balon, zapraszam do kontaktu mailowego info@agatadekoracje.pl lub telefonicznego 508-414-614

image

Pozdrawiam Agata
image
www:http://www.agatadekoracje.pl tel:508 414 614

Większość balonów tego typu jakie widziałam na weselach to była porażka. Raz kabel był za krótki i balon wisiał nie tam gdzie trzeba, innym razem wybuchł z powodu upału już w czasie obiadu. Kolejny nie dał się odpalić i nie wybuchł. No i trudno go napełnić tymi małymi balonikami - jeśli robi się to we własnym zakresie.
Jakby miała wybierać to zdecydowałabym się raczej na coś innego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bylam na weselu gdzie byl taki balon i wygladalo to strasznie napelniony byl confetti i balonikami jak to wybuchlo to naprawde balonikow byly skape ilosci i nie zorbilo to zadnego fektu a do tego pozostal strzep duzego balonu bo bykl zawieszony wysoko a podczas wesela nikt nie ebdzie skakal z drabina i na kazdym zdjeciu straszy taki strzep wiec ja sie nie zdecydowalam na cos takiego
image

image
Witam,

Wybuchu od zapalnika prawie nie ma, jest to jedynie dźwięk pękającego balona.

image

image

Proszę sprawdzić w Gdańsku w Godanie

ul. Lubuska 12
80-809 Gdańsk Chełm
telefon:
(58) 302 47 26
e-mail: gdansk@godan.com.pl

też nie polecam. O ile wybuchnie w odpowiednim momencie to :
~ musicie zorganizować aby ktoś potem posprzątał bo inaczej będzie się wszytko pałętało pomiędzy nogami
~ baloników musi być bardzo dużo aby efekt był spektakularny
~ w 90% przypadków po dużym balonie wiszą strzępy które wyglądają mało estetycznie
http://www.pozytywnafotografia.pl - fotografia ślubna z duszą
kasia@pozytywnafotografia.pl
tel: 0668 551 701

NIP: 532-184-92-85

Legalnie działająca firma ;)
Znajoma przygotowała z rodziną taki balon dla siostry na wesele i niestety nie wybuchł. Pozrażka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze zle cos zrobili albo jakies kiepski balon albo zly detonator byl
Balon może nie pęknąć jeśli źle został zamocowany zapalnik.

Przygotowując balon na własną rękę warto dobrze zapoznać się z instrukcją obsługi.

A efekt? Moi klienci byli zadowoleni. Zdjęcia podczas pierwszego tańca z opadającymi balonikami - rewelacja.
o to wlasnie chodzi zeby balony byly na ziemi :) a posprzataja napewno dzieci bawiace sie na weselu :)
mozna balon zamaskowac balonamii nie bedzie go widac a zawsze mozna to zerwac :)
Te małe baloniki kiedy już wylądują na ziemi bardzo szybko zostają rozdeptane przez tańczących i potem poniewierają się po parkiecie takie gumowe flaczki. Oczywiście obsługa powinna to szybko sprzątnąć w przerwie między tańcami ale jeszcze się tak nie zdarzyło żebym widziała jak to robią.
koleżanka pracuje na weselach jako kelnerka i powiedziała że te balony to jest porażka...
jednym sie podoba innym nie :) kazdy lubi co innego
była prośba o opinię - nie ma co się obrażać, ze ktoś ma inne zdanie...
image
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=-S7If9LaraY
jak dla mnie wygląda to całkiem fajnie ;)
image
jak dla mnie to wogole balony w dekoracji to straszna porażka ale kazdy ma inny gust :)
ja widziałam raz taki balon i bardzo mi się podobał cały efekt
PROMOCJA

Do 10.05.2010 r.

Przy dekoracji sali balon strzelający Gratis

image

zapraszam
image
www:http://www.agatadekoracje.pl tel:508 414 614

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
czy ktos by mi mogl napisac dokladna instrukcje obslugi tego palona przed nadmuchaniem ?? pozdrawiam
jak mocuje sie ten zapalnik do tego balona?? moze ktos napisac?? zamowilam na allegro ale nie dostalam zadnej instrukcji ma strzelac platkami roz?? jak to zamocowac ? do wesela dwa tygodnie pomozcie!!!

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry