Widok

wymiana licznika a rozliczenie rzeczywiste

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Niedawno Energa wymienia u mnie licznik. Rozliczam sie, podając sama stan licznika. A teraz po tej wymianie zgłupialam, bo nie wiem które 'cyferki' podać! Zadne nie pokrywają się ze wcześniejszym zuzyciem... Czy ktoś 'rozgryzl' tę kwestię i moze doradzic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej zadzwonić do Energi
nowy licznik bije od 0, najpierw do rozliczenia rzeczywistego musza podpisac twoj licznik nowy umnie trwalo to od sierpnia do grudnia 3 telefony dwa maile dopiero mi sie udalo. a obok miejsca gdzie wpisujesz stan licznika jest pomoc jak to zrobic i tam jest opisane. w moim przypadku musze szukac 181 cyferek i tam wtedy jest moj stan sory za brak pl znakow pisze jedna reka
image
image
Mam problem ze rozliczeniem mam taryfe 1.81 ale czy mam zsumowac cos z nowego i starego stanu licznika
Ja podawałam stan z nowego licznika, ale miałam jakieś wątpliwości i pisałam maila do Energi. Odpisali :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (40 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Kartony do przeprowadzki (18 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

do góry