Widok

wypadki w Bojanie i Koleczkowie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Moze wiecie co to byl za wypadek samochodowy dzisiaj w nocy czy tez nad ranem i jak sie czuje osoba potracona jakis czas temu na przejsciu kolo kosciola. Czy tam zawsze byly znaki drogowe pionowe o przejsciu dla pieszych czy pojawily sie po tym wypadku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj tragedia tragedia byłem tam
Jakiś 15 latek "pożyczył" auto od rodziców i jechał z trzema 17 letnimi kompanami ,na zakręcie nie opanował i bum w cieżarówę 4 rannych w tym 2 stan krytyczny ale stabilny ,tak podawali w radiu dzisiaj rano,droga byłą 4 godziny zablokowana .
Jedna osoba która wypadła przez przednią szybę, ma strasznie pokiereszowaną twarz. Samochód do kasacji.

Współczuje im, i rodzinom, za zapłacenie szkód.
Z drugiej strony głupota nie zna granic, głupota 15 i ich starszych kolegów, jak i głupota rodziców, pilnować trzeba dzieciaka jak takie numery wywija.
I luka w prawie, która umożliwia jazdę bez prawa jazdy nieletnim i tym co jego nie posiadają i otrzymanie 500 zł mandatu,co to jest? jak i tak po jednym dniu dalej wsiadają za kółko, w Bojanie takich pełno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sds, jaka luka w prawie ? Nie ma luki, są dzieci które garną się za kółko i rodzic nie dopilnował kluczyków, ale z drugiej strony winić rodzica ?
Przecież był we własnym domu, więc gdzie miał je ukryć ?
Szkoda dzieciaków, aby wszystko dobrze się skończyło
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Taka luka, że nie masz prawa jazdy ,złapią cię 5 razy i dostajesz tylko mandat. Odroczenie prawa jazdy to dopiero po kilku mandatach można dostać, niestety na nasze realia i brawurę "kierowców" to prawo powinno zostać zaostrzone.

No wiadomo, że winy rodziców żadnej nie ma:) Wszystko na małolata trzeba zwalić, i obciążyć go karą kilkadziesiąt tysięcy zł,niech spłaca całe życie.. Toż 15 lat to dorosły wiek.
Chłopak był pod wpływem alkoholu, rejestracja mercedesa była z Kartuskiego, jechał z siostrą i 2 kolegami, zabrał samochód bez wiedzy rodziców .
15 letni kierowca był z BOjana i mieszka w Bojanie
Można pogratulować rodzicom tak wybitnie uzdolnionego dziecka. Bierze kluczyki od auta wsiada i jedzie tak poprostu za pierwszym razem. Inni muszą poświęcić na naukę kilka godzin ja również aby, opanować podstawowe manewry. Zawstydził mnie ten dzieciak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No dokładnie, zapewne to był 1 raz kiedy podwędził auto. I o 5 nad ranem jechał ze znajomymi, zapewne do szkoły bo to w końcu poniedziałek rano było
alkohol miał w wydychanym powietrzu po syropie na kaszel i cukierkach kukułkach. Zima jest dzieciak przeziębiony na lekcje się śpieszył
Na lekcje phii. Uwierz mi do szkoły to on ma 40 metrów i prawie do niej nie chodzi.
Nie dziwie się że, nie chodzi jak ma tak blisko i widzi ją przez okno. Rodzicom pewnie też wystarczało że ją widzi
ten uczeń akurat był uczniem gimnazjum w Bojanie od marca, wywalili go z gimnazjum w Chwaszczynie bo rozrabial i wagarowal, to jak nie chodzil do Chwaszczyna, tak samo nie chodzil do Bojana i pewnie juz nigdzie nie będzie chodzic... Taki typ, na edukacji nie zależy ani rodzicim ani nikomu...
winę ponoszą rodzice. Może są nimi tylko z nazwy
Tylu ilu ciekawskich tyle różnych historii. Jednego chłopaka już uśmiercili. Czy macie za mało swoich problemów, że musicie wtykac nosy, tam gdzie nie powinniście. Źle się stało, że wsiedli do tego samochodu, najważniejsze, że żyją i żeby wyciągnęli z tego wnioski. Prawda jest taka, że chłopak, który kierował, miał w sobie 0,15 promila alkoholu, a nie 0,5, albo 0,4 promila (różne są informacje) i redaktorzy, którzy podają takie informacje powinni byc pociągnięci do odpowiedzialności za kłamstwa. Najpierw trzeba zasięgnąc prawidłowych informacji, by móc rzetelnie przekazac informacje. Sieją takie ploty, a potem ludzie po wiosce nie mają, co do roboty, tylko żyją sensacją. Rodzice są szczęśliwi, że ich dzieci żyją. Nie macie prawa nikogo obrażac. To może zdarzyc się każdemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a Ty mio... nie bądź bezszczelny. Nie wiem, czy już jesteś rodzicem, czy nie. Nie obrażaj rodziców, zwłaszcza, co niektórych. Nie masz do tego prawa. I zostaw swoje komentarze dla siebie. Bo wychodzi na to, że to ty będziesz rodzicem z nazwy. Wygląda na to, że swojemu dziecku zamontujesz czujnik i kamerę na 24 h i nie będziesz miał czasu na nic, tylko będziesz gapił się w monitor i oglądał filmy, o tym, co twoje dziecko robi w danej minucie. To jest szczyt chamstwa !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
mio życzę ci syna który będzie broił jeszcze gorzej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
O przepraszam bardzo jeśli uraziłem. Tak jestem ojcem, serdeczie dziękuję za życzenia. Mam nadzieję, że mój syn nie zmieni wartości wpajanych od dzieciństwa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
pier...o niczym. Kretyni rodzice, którzy nie pilnuja kluczyków mając 15 letniego idiote w domu (skoro wywalili go ze szkół) - to łatwo skumac, że dzieciak ma nierówno pod sufitem, a wówczas kluczyków sie pinuje. I co z tego, że przezył, pytanie czy wyciągnął on i jego starzy właściwe wnioski, bo nastepnym razem kogos zabije swoim popisywaniem się za kierownicą i modlić sie tylko, aby zrobił to wlasnej osobie. Takich kretynów mi nie żal.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pozostaje tylko żałować, że nie przesiadł się na wózek inwalidzki, przynajmniej nie byłby już zagrożeniem dla innych. Jestem za naturalna selekcją bezmózgów.
Kretynizm gówniarza,i jego starszych kolegów, kretynizm rodziców. Jakby wam na tej drodze bliską osobę zabił,albo zranił, to byście inaczej gadali...
Co robi czy 0,15 promila, czy 0,4 zamiast 3 piw wypił 1 i co z tego jechał jak porąbany żeby zaszpanować, a gdzie się 15 letni gówniarz pcha za kierownice bez doświadczenia. Selekcja naturalna...
Ja rozumiem że młodzi i wogle,muszą się wyszumieć,niech się nawalą pobroją poniszczą, ale jechanie ponad 100 na godzinę w aucie bez doświadczenia to jest totalny idiotyzm.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem tego samego zdania, jak widać są i inni którzy są za piciem, jeżdżeniem bez uprawnień.A jakie oburzenie i reakcja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie jest za piciem, jeżdżeniem bez uprawnień, ale jak ktoś z was jest bez winy i niczego w życiu nie przeskrobał to tylko można pogratulowac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ładne mi skrobanie igrać ludzkim zdrowiem, życiem. Trzeba też brać pod uwagę rodzaj "skrobania"Brak argumentów do obrony tych ludzi
Odwal się mio od tej sprawy. Nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii. Chętnie sprawdzę twoje IP....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A cóż ty taki nerwowy? napisał ktoś kilka słów prawdy i prawda w oczy kole? Sprawdzisz IP i co? zadzwonisz na policje czy ze sztachetą pobić kogoś pójdziesz?:D
może twoje sprawdzić to jakaś groźba
moj brat nie jest kretynem! zwarzaj se na słowa! kumpel był w potrzebie i nie było opcji zeby mu nie pomuc!!!
i tak na marginesie nie było opcji zebysmy przejechali ten zakret bo ten drugi kierowca tak scioł zakret ze my jechalismy poboczem a i tak go zachaczylismy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
~(;;) złamasie to do cb... zal mi cie! masz najeban.. w deklu skoro nie znasz człowieka a pier.. za jego plecami. moze sie spotkamy i inaczej to załatwimy!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ortografia się kłania .
dla twojej wiadomosci nikt nie wypad przez szybe!
co za rodzic daje 15 latkowi auto ten dzieciak nie ma pojęcia o jeżdzie i na dodatek okaleczył dzieci innych rodziców
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
"kumpel był w potrzebie i nie było opcji zeby mu nie pomuc!!!"

Browarów zabrakło?
ja sobie pomyślałam, że fajki się skończyły ;)

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

do góry