Widok
olga - w tym roku w L.F. była promocja walentynkowa - suknie za pół ceny z nowej kolekcji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale byłam zła, bo kupiłam wszystko 3 dni przed tą promocją!! buuuuu :-( czasem nie warto tak szybko się decydować na kieckę, bo gust się potrafi zmienić w ciagku kilku tygodni ;-) i mozna miec juz inna wizję .
Ja tez myslalam o wypozyczeniu (bynajmniej to nie obciach ;)), jednak w koncu kupuje nowa (w cenie wypozyczenia ;)). Akurat mi sie trafila dokladnie taka jaka chcialam tyle ze z zeszlorocznej kolekcji.
A co do zakupu w listopadzie to to tez jest dobry pomysl bo jest wyprzedaz kolekcji z danego roku, wiec tez obnizki sa chyba spore :)
A co do zakupu w listopadzie to to tez jest dobry pomysl bo jest wyprzedaz kolekcji z danego roku, wiec tez obnizki sa chyba spore :)
Hmmm...ja tez mam slub w przysżłym roku, ale zamierzam szukac dopiero po wakacjach, tak , żeby zamówic ostatecznie ok. listopada . Ale co do wypozyczenia- czemu obciach? Wcale tak nie uważam, sama zamierzam raczej szyć, bo z tego co zauwazyłam większość sukien w wypożyczalniach kończy się na rozmiarze 38, a ja mam nieco większy:( Ale wypożyczanie to całkiem fajna sprawa, przynajmniej nie ma problemu z pozbyciem się sukienki. A o Żabiance słyszłąm też poztywyne opinie, siostra mojego mężczyzny miała stamtąd i b.ładnie wygładała, koszt chyba 600 zł.
Ja sie tak zastanawiałam czy ja juz moge przymierzać suknie ślubne;) bo słyszałam ze nie mozna merzyc sukni za wcześnie, jakis dziwny przesąd. My nie mamy jeszcze daty ślubu ale szykujemy sie na przyszły rok:). Ja powoli chciałabym zbierac rady i informacje na temat samej oragnizacji slubu i wesela, bo nie chciałabym zeby pozniej mi sie wszystko zrzuciło na głowę!!
cześć,
fajne sukienki w dużym wyborze wzorów i kolorów plus dodatki sa w faknych cenach na Zabiance na deptaku (wejście po schodach vis a vis SKM). Super Pani, doradza, poprawia, szyje, jest fachowcem i ma fajne ceny. W salonie za kiecke chcieli 1000 zł -promocja, 200zł welon, plus 400 zł kaucji-do tej pory nie wiem jak tak na prawde rozliczanej. Tutaj za wszystko z szytym bolerkiem bedzie 700 zł. Pani pozycza mi sukienke na 5 dni!. Nie musze sie spieszyć z oddaniem. Kiecki sa wypożyczane czyściutkie i w idealnym stanie.
polecam
pasadena
fajne sukienki w dużym wyborze wzorów i kolorów plus dodatki sa w faknych cenach na Zabiance na deptaku (wejście po schodach vis a vis SKM). Super Pani, doradza, poprawia, szyje, jest fachowcem i ma fajne ceny. W salonie za kiecke chcieli 1000 zł -promocja, 200zł welon, plus 400 zł kaucji-do tej pory nie wiem jak tak na prawde rozliczanej. Tutaj za wszystko z szytym bolerkiem bedzie 700 zł. Pani pozycza mi sukienke na 5 dni!. Nie musze sie spieszyć z oddaniem. Kiecki sa wypożyczane czyściutkie i w idealnym stanie.
polecam
pasadena