Widok

wypożyczalnia sukien

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Mam plan zeby na slub wypozyczyc suknie!moze to troche obciach ale takim sposobem troche oszczedze! pod warunkiem ze znajde wypozyczalnie, tzn odpowiednia suknie w wypozyczalni:((((( jesli ktoras bedzie cos o tym wiedziala to dajcie znac. piekne dzieki pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta wypozyczalnia dalej funkcjonuje, z tego co widzialam na wystawie (bo czesto tamtedy pzrejezdzam) to powiekszaja swoj wybor systematycznie - przynajmniej w oknie wystawowym :)

Cześć ja równiez wyporzyczam suknię slubną i nie uważam, że to obciach. Polecam salon BEAUTY we Wrzeszczu i na Starym Miescie w Gdańsku
czy witch ma jutro ślub??? jak tak to już musi spac koniecznie
Witch - co Ty tu robisz?????
Kladz sie spac w tej chwili :)))))

A z sukienkami to tez prawda - ale tego sie nie przewidzi ;)

To jeszcze raz Witch - najlepsze zyczenia z okazji slubu :)))) Bedzie super - jestem pewna :)))

Pamietaj ze czekac tu bedziemy na wasze relacje :))))

DOBRANOC!!!!

olga - w tym roku w L.F. była promocja walentynkowa - suknie za pół ceny z nowej kolekcji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale byłam zła, bo kupiłam wszystko 3 dni przed tą promocją!! buuuuu :-( czasem nie warto tak szybko się decydować na kieckę, bo gust się potrafi zmienić w ciagku kilku tygodni ;-) i mozna miec juz inna wizję .

Ja tez myslalam o wypozyczeniu (bynajmniej to nie obciach ;)), jednak w koncu kupuje nowa (w cenie wypozyczenia ;)). Akurat mi sie trafila dokladnie taka jaka chcialam tyle ze z zeszlorocznej kolekcji.

A co do zakupu w listopadzie to to tez jest dobry pomysl bo jest wyprzedaz kolekcji z danego roku, wiec tez obnizki sa chyba spore :)

Wiem,że istenieje i działa wypożyczalnia w Gdańśku na ul. Warszawskiej, (okolice Chełmu i Ujeściska) kiedyś pożyczałam tam futerko -narzutkę dla znajomej na ślub Ceny mieli dość atrakcyjne, więc chyba nadal tak jest. Namiary na pewno znajdziesz w ksiażce telefon.
pozdrawiam
No za taką cene to rzeczywiście nie było sie nad czym zastanawiać! Często wpożyczenie kosztuje więcej!
świetny pomysł, wiesz pomyślę o tym!!dzięki ;)
ok, ja za swoja dalam 700 zl.
po slubie gorset i spodnice mozna ufarbowac, troche zmienic tyl spodnicy i bedzie sukienka wieczorowa :-)

wiesz zalezy mi na tym zeby nie miec potem problemu z tą sukienką, bo mam malutkie mieszkanko!! Poźniej jest wielki problem ze sprzedaniem!!
sama chcialam wypozyczyc albo odkupic, ale koniec koncow kupilam nowa, bo w salonie byla promocja i wyprzedaz i wyszlo mi kosztowo tak jak odkupienie od kogos, a nawet taniej :-)
Poszukaj pod koniec roku, w salonach sa wyprzedaze kolekcji i mozna trafic na naprawde dobra okazje.

no wałśnie wypożycze za 600zl a nie mam z nia potem problemu!moja znajoma kupila za ponad 2 tys i lezy w szafie juz kilka lat.pozdrawiam
Hmmm...ja tez mam slub w przysżłym roku, ale zamierzam szukac dopiero po wakacjach, tak , żeby zamówic ostatecznie ok. listopada . Ale co do wypozyczenia- czemu obciach? Wcale tak nie uważam, sama zamierzam raczej szyć, bo z tego co zauwazyłam większość sukien w wypożyczalniach kończy się na rozmiarze 38, a ja mam nieco większy:( Ale wypożyczanie to całkiem fajna sprawa, przynajmniej nie ma problemu z pozbyciem się sukienki. A o Żabiance słyszłąm też poztywyne opinie, siostra mojego mężczyzny miała stamtąd i b.ładnie wygładała, koszt chyba 600 zł.
ee, jak masz ochote to pewnie, ze mozesz mierzyc!
nie slyszalam o przesadze, ze nie wolno tego robic zbyt wczesnie, ale nawet jesli taki istnieje, to nie ma co sie przejmowac :o)
gdybysmy mieli wierzyc we wszsytkie slubne przesady, to bysmy juz dawno zrezygnowaly ze slubu :)

A może chcesz kupić ode mnie sukienkę, pewnie po takiej cenie jak w wypożyczalni

Mycha
Ja sie tak zastanawiałam czy ja juz moge przymierzać suknie ślubne;) bo słyszałam ze nie mozna merzyc sukni za wcześnie, jakis dziwny przesąd. My nie mamy jeszcze daty ślubu ale szykujemy sie na przyszły rok:). Ja powoli chciałabym zbierac rady i informacje na temat samej oragnizacji slubu i wesela, bo nie chciałabym zeby pozniej mi sie wszystko zrzuciło na głowę!!
a ja Ci nie polecam Marietty , pój ogladnij ale uważaj na wszystko co mówią i robią......
a polecam BEAUTY we wrzeszczu super mila i fachowa obsługa i ceny tez umiarkowane.....pozdrawiam
cześć,
fajne sukienki w dużym wyborze wzorów i kolorów plus dodatki sa w faknych cenach na Zabiance na deptaku (wejście po schodach vis a vis SKM). Super Pani, doradza, poprawia, szyje, jest fachowcem i ma fajne ceny. W salonie za kiecke chcieli 1000 zł -promocja, 200zł welon, plus 400 zł kaucji-do tej pory nie wiem jak tak na prawde rozliczanej. Tutaj za wszystko z szytym bolerkiem bedzie 700 zł. Pani pozycza mi sukienke na 5 dni!. Nie musze sie spieszyć z oddaniem. Kiecki sa wypożyczane czyściutkie i w idealnym stanie.

polecam
pasadena
do góry