Widok
ja wypozyczam sinerity 3070... wiele o tym salonie slyszalam-niepochlebnego i dobrego... ale to jedyny salon gdzie pani byla super mila i przyjazna...jak nie moglam sie zdecydowac na 1 z 3 sukien to pozwolila mi pocykac foty i pomyslec w domku.. i pilnowala zeby ktos podczas mojego "przemysliwania" nie zwinal mi sukni sprzed nosa- wziela moj nr telefonu i obiecala dzownic w razie czego:)
teraz mam juz zaklepana suknie na 100%, wplacona zaliczke (u mnie bylo to 1tys) i czekam na sierpien bo dopasowac suknie...nie ma tez problemu z odebraniem jej wczesniej badz oddaniem pozniej- pani zajmuja sie glownie sprzedarza wiec wypozyczania nie traktuja tak masowo:D
pozdrawiam
teraz mam juz zaklepana suknie na 100%, wplacona zaliczke (u mnie bylo to 1tys) i czekam na sierpien bo dopasowac suknie...nie ma tez problemu z odebraniem jej wczesniej badz oddaniem pozniej- pani zajmuja sie glownie sprzedarza wiec wypozyczania nie traktuja tak masowo:D
pozdrawiam
Wiem ze bylo na temat starej Camelii duzo nie dobrego juz powiedziane, ale po rozmowie z panią z Mezzo wiem, ze ona odcina sie od poprzednich włascicieli i zalezy jej bardzo na dobrej opinii. Tak jak mnie potraktowała przez te kilka dni podejmowania decyzji i negocjowania podpisywanej umowy to tak jakbym sobie sama to wymarzyła. Czułam się naprawde ważna.