Widok

wypożyczanie w Mezzo

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym zapytać czy któraś z was zdecydowała się na wypozyczenie sukienki w Mezzo w Gdyni na Władysława IV, w tym bądź zeszłym roku? Jakie wrażenia i spostrzeżenia. Czy wszystko było ok?
Proszę tylko o własne opinie, fala plotek nie wskazana ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam.

jestem ciekawa na jakich warunkach wypozycz sie suknie w mezzo, jakie sa to koszty?

pozdrawiam i czekam na informacje
wiem ze wypozyczają każdą sukienkę za połowę ceny
a czy jakaś kaucja musi być wpłacana?
zapewne tak ok 400-500 zl tak mi sie wydaje pamietam kiedys sie pytalam bo maja tam swietne suknie
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
pomoże mi ktoś wkleić zdjęcie...

o to moja sukienka wypożyczam ją na mój ślub z salonu Mezzo
pochodzi z kolekcji Atelier Diagonale.
Spróbuję

image
bardzooo ładna sukienka. Mam pytanie czy mezzo to salon, czy wypożyczalnia sukien, do której można wstawić / sprzedać swoją kieckę ?
mezzo to salon w gdyni na władysława IV gdzie można kupić kiecki lub wypożyczyć wszystkie jakie są za połowe ceny.
a ile kosztuje wypozyczenie sukienki?
piekna ta suknia

zawsze polowe jej wartosci

ja wypozyczam sinerity 3070... wiele o tym salonie slyszalam-niepochlebnego i dobrego... ale to jedyny salon gdzie pani byla super mila i przyjazna...jak nie moglam sie zdecydowac na 1 z 3 sukien to pozwolila mi pocykac foty i pomyslec w domku.. i pilnowala zeby ktos podczas mojego "przemysliwania" nie zwinal mi sukni sprzed nosa- wziela moj nr telefonu i obiecala dzownic w razie czego:)
teraz mam juz zaklepana suknie na 100%, wplacona zaliczke (u mnie bylo to 1tys) i czekam na sierpien bo dopasowac suknie...nie ma tez problemu z odebraniem jej wczesniej badz oddaniem pozniej- pani zajmuja sie glownie sprzedarza wiec wypozyczania nie traktuja tak masowo:D
pozdrawiam

Ja mam dylemat albo kupuję to sukieneczke albo wypożyczam La Sposę Gaudi. Obie są piękne i sama juz nie wiem. :))
Wiem ze bylo na temat starej Camelii duzo nie dobrego juz powiedziane, ale po rozmowie z panią z Mezzo wiem, ze ona odcina sie od poprzednich włascicieli i zalezy jej bardzo na dobrej opinii. Tak jak mnie potraktowała przez te kilka dni podejmowania decyzji i negocjowania podpisywanej umowy to tak jakbym sobie sama to wymarzyła. Czułam się naprawde ważna.
Wypożyczałam w zeszłym roku ,jeszcze przed zmianą nazwy i absolutnie nic nie mogę im zarzucić !
Wszystko było super:pomoc przy wyborze,obsługa miła od początku do samego końca itp.Suknia była czyściutka ,bardzo dobrze dopasowana i wszystko bez zarzutu.POLECAM
do góry