Widok

wysoki astygmatyzm-soczewki???

Prosze poelcic jakiegos okuliste ktory dobiera i sprowadza soczewki na wysoki astygmatyzm i krotkowzrocznosc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.visus.gdansk.pl/
jakoś nie ufam "sieciówkom" prosze namiary na jakiś prywatny gabinet,klinike itp
to nie sieciówka ;) To najlepsza prywatna przychodnia okulistyczna w trojmiescie i na pewno pomogą...POLECAM!
dr. Dziekońska-Tokarzewska - polecam
przyjmuje w clinika-medica, kiedyś pracowała też w optyku w dh chylonia, ale nie wiem, czy wciąż tam przyjmuje. Wiem, że jeszcze gdzieś przyjmuje prywatnie, ale nie wiem gdzie.
W każdym razie polecam.

Pierwszy z brzegu okulista Ci dobierze takie soczewki. Jest to bardzo popularna wada, tak więc wielu z nich zna się w temacie.Nie musisz koniecznie szukać jakiegoś nie wiadomo jakiego specjalisty.

Faktycznie jednak soczewki na astygmatyzm ( toryczne) lepiej jest wybierać ze specjalistą:
astygmatyzm.org.pl/soczewki-na-astygmatyzm

Jest to znacznie bezpieczniejsze. Musisz również wiedzieć,że jest to o wiele większy wydatek

Inne tematy z forum Zdrowie

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

Mój facet szybko dochodzi (4 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

do góry