Widok

wysokie tętno płodu w 13 tygodniu ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
podczas usg genetycznego u naszego maluszka zaobserwowano tętno na poziomie 180 - to troszke za duzo...
czy któraś z Was tak miała? troche sie martwię...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co lekarz Ci powiedział? Ja kiedyś byłam tak zdenerwowana, że tętno płodu też wynosiło 180 - w miarę jak się uspokoiłam spadło do 154.
image
image
bedac w szpitalu pod KTG czesto wlaczal sie alarm no dochodzilo nnawet do 200 ale trzeba wiecej spokoju zwlaszcza ze to poczatek a co potem
lekarz zlecil test pappa i podjerzewa niedomykalnosc zastawki tv:(
image
idź do dr Brzóski - ona jest świetnym specjalistą! I jak długo sprawdzał Ci tętno płodu? Może też byłaś zdenerwowana? trzymam kciuki aby to jednak było zdenerwowanie, które udzieliło się maluszkowi...
image
image
tetno sprawdzał mi kilka razy podczas 40minutowego usg no wiadomo byłam zdenerwowana bo to ważne badanie, dzis odebrałam PAPPa i stwierdzono same niskie ryzyka wiec chyba bedzie ok
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

do góry