Widok

wywołanie zdjęć - gdzie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie mozna tanio i dobrze wydrukowac zdjecia z plyt? Chodzi o duza ilosc i raczej wiekszy format, dlatego najlepiej jak najtniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zawsze wywołuję w Rossmannie (wysyłam przez internet) i ani razu nie miałam powodu do narzekania, nie umiem jednak w 100% powiedzieć czy swoje zdjęcia ślubne będę wywoływać akurat tam, na pewno chociaż spróbuję :-)

W rossmanie się raz nacięłam, bo zdjęcia były bardzo ciemne, a jeśli chodzi o zdjęcia ślubne to nie chciałabym aby 450 zdjeć było niedoświetlonych.

cena za fotkę, jaką płaciła Madzia, to 0,22 zł :)

hmm... zapamiętam namiary na tego pana z allegro :D

polecam Rossmann :) za format 10x15 płacę 0,39gr :)
Słuchaj jeśli chodzi o zdjęcia do dokumentów to nie wiem gdzie patrzyłaś bo jest dużo miejsc gdzie są dużo tańsze. np. Na morskiej na przeciwko kauflandu kosztuje 15 zł/8 szt, w kodaku koło urzędu 17zł/8 szt, na wzgórzu koło skm w konice też 15/8szt.

www.fotogocha.pl

a 8 zdjęć do np. dyplomu które w gdyni najtaniej za 30zł znalazłam dostajesz za 10 zł (portret 10na15 gratis) nie pamietam 6 czy 8 sztuk :)
Przyznam że w Fotojokerze miałam jedną reklamację, bo z 17 szt zdjęć w formacie zrobili 7 ale oczywiście cenę obliczyli za całość. musiałam czekac kolejny tydzień.

jesli chodzi o cene tych dużych to trzeba patrzec na promocje, bo ostatnio te w formacie 15 były tez za 0,99zł

pisze oczywiście o firmie z włocławka znalezionej na allegro ...

tak z czystej ciekawości zadzwoniłam do nich jakie są koszty wywołania u nich zdjęć w większym formacie...
babeczka wstępnie powiedziała że przy ilości 100-200 sztuk orientacyjnie:
13x18 cm - 0,60 zł / szt
15x21 cm - 0,90 zł / szt.

ale najlepiej jeszcze wysłać do nich maila z pytankiem.

zgadzam się, ja zawsze wywołuję w tesco, dwa razy się przejechałam na Empiku i już mam ich dość!

Polecam FotoJoker w Tesco w Gdyni i w realu w Osowie.

Teraz jest promocja pakiet turystyczny - 150 zdjęć za 42zł (czyli 0,28/szt), zdjęcia bardzo ładne. Promocja trwa do 30 września 2007r

Większe formaty są w cenie 13 - za 0,99, 15 - za 2,99+ otwarcie sesji 3,99 i czeka się dłużej o pare dni (jeśli zamawia się w sklepie)

Można zamawiać przez internet ale tylko na papierze błyszczącym. Wówczas jest więcej punktów, w których można je odebrać. Realizacja bardzo szybka. Najlepiej pobrać od nich ze strony program do przygotowywania zamówienia.

Więcej informacji znajdziecie tutaj: http://fj.fotojoker.pl/

TEŻ ZAWSZE W ANKARZE WYWOŁUJĘ, JESTEM ZADOWOLONA Z CEN RÓWNIEŻ.
Dzięki dziewczyny :*
Poki co allegro wychodzi najtaniej...
Tylko wolalabym format 15x21, ale te 10x15 na allegro wychodza mega tanio wiec chyba sie skusze :)
Nasi topowi fotografowie wywołują zdjęcia w Ankarze we Wrzeszczu. www.ankara.pl

na www.superfoto.pl wywołuję zawsze 10x15 powyżej 100 zdjęć 0,41 i 10 odbitek gratis
ja miałam ten sam problem i obdzwoniłam większość zakładów w Trójmieście.
interesowało mnie wywołanie 500 zdjęć format 10x15. Ceny różne: od 0,66zł / szt do 1,10 zł/szt ( makabra).
w końcu zdecydowałam sie na allegro.
firma z Włocławka wywołała mi zdjęcia w tym formacie 10x15 z biała ramką za 110 pln z przesyłką priorytetową. Zdjęcia bardzo ładne, papier wysokiej jakości i bardzo szybciutka przesyłka - czekałam raptem 3 dni od wpłaty pieniążków.
Tak więc różnica miedzy tym co mi oferowano na miejscu a nimi wyszła ponad 200 pln!!!

tutaj link do aukcji:
http://www.allegro.pl/item230958585_500_zdjec_10x15_super_jakosc_poczta_gratis_.html
jak widać mają sporo klientów i same pozytywne komentarze.

Ja w każdym bądź razie polecam ich w 100%

Ja wszystkie zamawiam przez internet w Empik Foto.
mają teraz promocję na format 13x18 - 0,79 zł
15 x 21 - 1,99 zł
21 x 30 - 9,99 zł

do góry