Widok

wzbogace się o kilka nowych znajomości :-)

jesień za pasem a ja mam sporo znajomych którzy zwyczajnie nie mają czasu, albo są leniwi by czasami wyjść gdzieś w weekend...

chętnie poznam osoby ktore potrafia posiedzieć, pogadać przy kawie, herbacie i piwie, które czasami beda mialy chcec wyskoczyc do kina lub na zakupy....

osoby płci męskiej, żeńskiej - które tak jak ja czasami nudzą sie w domku chętnie zapraszam do korespondencji...

od razu mowie, jestem mama i tez nie codziennie mam czas na wypady ale przychodza weekendy i czlowiek ma ochote czasami nie myslec o pracy czy wychowaniu dziecka :)

mam 28 lat jestem z Gdanska

kobieta.gdansk@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.wiem co czujesz ,mamy podobna sytuacje jestem z Gdyni.
Mam znajomych ale też nie zawsze oni maja możliwość wyjść albo po prostu nie mam opieki dla dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie ,jestem z Gdyni.mam tez malo czasu ale zawsze znajde go na ciekawa znajomosc;-) ON po 30;-) mlody duchem.
Witam
bezsenna noc

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry