Widok

xl-burger PRACA UL. miszewskiego 18 a

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Odradzam wszystkim tego pracodawce, dość że w pracy występuje mobbing w pracy gdzie nie ważne jak starasz i pracujesz na 150% to i tak jest źle, to że są tam WYSOKIE zarobki to kłamstwo w 1 dzień pracujesz za darmo potem masz 7 złotych na godzinę ale wymagane są od ciebie ze strony "PANA KIEROWNIKA" bo tak się zwie a tak naprawdę nie wiadomo kim tam jest, umiejętności w 1 dniu tak jak byś tam pracował 8 lat (bo tyle pan kierownik tam pracuje). Gość uważa że nacisk na pracownika jest potrzebny, gdzie jesteś "poniżanym" za to że zapytasz się czy dobrze zapamiętałeś daną rzecz i czy dobrze robisz. ODRADZAM I NIE POLECAM TEJ PLACÓWKI, OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przecież to zwykła budka z hamburgerami i kebabami !!! Mają kierownika ??? to normalny śmiech na sali, dajcie sobie wszyscy spokój z tą speluną !!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
JAK BY TO BYŁA TYLKO ZWYKŁA BUDKA Z KEBEBEM TO NIE CIESZYŁABY SIE TAKIM POWODZENIEM I NAJWIDOCZNIEJ KIEROWNIK TAM JEST POTZREBNY KTOS MUSI PILNOWAC PRACOWNIKÓW ZEBY SIE NIE OPIER....LI JAK WIEKSZOSC KTÓRYM SIE WYDAJE ZE COS POTRAFIA A W REZULTACIE NIC NIE STETY SOBA NIE REPREZENTUJA JAK SIE NIE PODOBA TO NIKT NA SILE NIKOGO NIE TRZYMA ZAWSZE MOZNA ZBIERAC PUSZKI I ODDAWAC SIE ANGIELSKIM TURYSTA ZA PIENIĄDZE SZYBBKA KASA TYLKO MOZE d*pSKO TROCHE BOLEC ALE CZEGO SIE NIE ROBI DLA PIENIĘDZY
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 26
Szkoda słów :) na tego przygłupa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
SZEROKIM ŁUKIEM TO TRZEBA CIEBIE GŁĄBIE OMIJAC NIE CHCE SIE PRACOWAC I TAKA JEST PRAWDA GŁĄBY BEZ SZKOŁY A ZARABIAC BY CHCIELI JAKBY BYLI PO STUDIACH Z TEGO CO WIEM TO TY NADAJESZ SIE TYLKO DO PRACY PRZY ŁOPACIE ALE CÓŻ WYDAWAŁO SIE TOBIE ZE COS POTRAFISZ A TU PROSZE NIESPODZIANKA JESTES GŁĄBEM SKORO BUŁKI NIE POTRAFISZ POKROIC I PODGRZAC POWINIENES ZA TEN DARMOWY DZIEN IM ZAPŁCIC BO Z TEGO CO WIEM TO ZA NAUKE SIE PŁACI
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 25
oszołom mówi a wy go słuchać nie pyskować nieroby i rodzić się z doświadczeniem i przynajmniej z kilkoma językami...
debil debila debilem pogania...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
To nie jest zwykla budka z hamburgerami??? Moze to jest restauracja???
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
co jak co, ale zapieksy mają w dechę :) polecam!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widać że odezwał się ów "kierownik" tego burdelu, bo pruje się jak stare gacie. Próbuje ratować wizerunek to upadłego szynku. Przyznaję, kiedyś czasami sam tam jadłem ale o d 3 lat moja noga tam nie postała. Ceny podnieśli niebotycznie co niestety przekłada się proporcjonalnie odwrotnie na jakość (zasłyszane).
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe jaką ty szkołe skończyłeś skoro ortografią nie świecisz i tym co masz w głowie pisząc takie bzdury. Domyślam się że jestes tym wielkim kierownikiem, a być może sam pierw tyrałeś jak świnia, szefowi lizałeś du... i specjalnie uczyłeś się w domu kroić bułki i podgrzewać żeby nim zostać. Amen
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie bez powodu ciągle widzę ich ogłoszenia że szukają pracownika. Pewnie mało kto tam wytrzymuje i non stop potrzebują. Niby zwykły bar, ale jak taki ''pan kierownik'' wjeżdża na psyche to kto tam długo popracuje za takie grosze?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cóż, ja tam nie jadam bo to zwykła speluna. Wolę się przejść kawałek dalej w stronę dworca. Lokal niedługo padnie, bo kiedyś żerował na podpitych kibicach Gdańskiej Lechii, ale już im się to urwało bo stadion na Letnicy. Szkoda, że tam jakaś kontrola z sanepidu czasem nie zajrzy, bo z wyglądu zewnętrznego wnioskuję, że na zapleczu szczury jak konie grasują. Co do samych wymogów "kierownika", tak jest wszędzie. Każdy pracownik z większym stażem, będzie na Ciebie krzyczeć bo czuje się lepszy, taka już ludzka mentalność.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (37 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Praca za granicą. Niemcy (7 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry