Widok
rydzyk po szatansku
rydzyk po szatańsku
666 duzych, wyrosnietych rydzykow - dodatek muchomorow wskazany
szklanka soku z gorczycy
1 butelka mocnej wodki - najlepiej Pralata. Jesli dawka za slaba - to wzmocnic winem Pralat
1 łyżeczka czystego arszeniku
1 łyzeczka suszonego czarciego ziela z upraw neofaszystowskiej polityki
1 łyzeczka swierzych przestępstw finansowych, im nowszych tym lepszych
1 szeroka ksenofobia, im bardziej szerzona tym lepsza
1 hitlerowski jezyk
antysemityzm - do woli, do smaku
szczypta podzegania do nieposłuszeństwa Kościołowi
sól, pieprz, cukier i cynamon do smaku - potrawa musi byc akceptowana spolecznie
oliwa piekielna do smażenia
Rydzyka podzielic na niewielkie porcje, skropic sokiem z gorczycy, posypać przyprawami, obtoczyć w diabelskich ziołach.
Zawinąc w folie spozywczą, zeby potrawa miala apetyczny wyglad zywnosci, i umieścic w lodowce na co najmniej godzinę - zeby jad przeniknal w glab rydzyka a rowniez w pozostale potrawy.
Wyjac, kawalki rydzyka obsmazyc na zloty kolor we wrzacej piekielnej oliwie, dolać Pralata i dusić na piekielnym ogniu pod przykryciem okolo wiecznosci.
Podawać atrakcyjnie z glempem i piusem.
Potrawy nie nalezy mylic z polska czy tajska zupa grzybowa - sa one zdrowe i maja zupelnie inny sklad.
666 duzych, wyrosnietych rydzykow - dodatek muchomorow wskazany
szklanka soku z gorczycy
1 butelka mocnej wodki - najlepiej Pralata. Jesli dawka za slaba - to wzmocnic winem Pralat
1 łyżeczka czystego arszeniku
1 łyzeczka suszonego czarciego ziela z upraw neofaszystowskiej polityki
1 łyzeczka swierzych przestępstw finansowych, im nowszych tym lepszych
1 szeroka ksenofobia, im bardziej szerzona tym lepsza
1 hitlerowski jezyk
antysemityzm - do woli, do smaku
szczypta podzegania do nieposłuszeństwa Kościołowi
sól, pieprz, cukier i cynamon do smaku - potrawa musi byc akceptowana spolecznie
oliwa piekielna do smażenia
Rydzyka podzielic na niewielkie porcje, skropic sokiem z gorczycy, posypać przyprawami, obtoczyć w diabelskich ziołach.
Zawinąc w folie spozywczą, zeby potrawa miala apetyczny wyglad zywnosci, i umieścic w lodowce na co najmniej godzinę - zeby jad przeniknal w glab rydzyka a rowniez w pozostale potrawy.
Wyjac, kawalki rydzyka obsmazyc na zloty kolor we wrzacej piekielnej oliwie, dolać Pralata i dusić na piekielnym ogniu pod przykryciem okolo wiecznosci.
Podawać atrakcyjnie z glempem i piusem.
Potrawy nie nalezy mylic z polska czy tajska zupa grzybowa - sa one zdrowe i maja zupelnie inny sklad.