Widok
a ja może dodam, te z których osobiście bylam zadowolona, niestety nie robilam zadnych fryzur wyjsciowych, zwyczajne scinanie i modelowanie.
-salon dorota w Orłowie (wymieniony juz przez kogoś wyżej)
-salon lukas na 10 lutego (blisko dworca pkp w gdyni)
- salon hanny zyguła (przy empiku, boczna uliczka do świętojanskiej)
- salon estilio ( rowniez przy swietojanskiej, jedna wyzej uliczna od hanny zygula)
polecam!
-salon dorota w Orłowie (wymieniony juz przez kogoś wyżej)
-salon lukas na 10 lutego (blisko dworca pkp w gdyni)
- salon hanny zyguła (przy empiku, boczna uliczka do świętojanskiej)
- salon estilio ( rowniez przy swietojanskiej, jedna wyzej uliczna od hanny zygula)
polecam!
polecam panią Małgosię z salonu Estilio na Kilińskiego w Gdyni
(boczna ulica miedzy Władysława IV a świętojańską, na wysokości ZKM gdynia)
nie ma zbyt wygórowanych cen naprawdę jest profesjnalna i nie robi masówki na głowach, chodzę tam od ładnych paru lat i nigdy sie nie zawiodłam, zawsze mam na głowie to co mi sie podoba i jednocześnie do mnie pasuje
(boczna ulica miedzy Władysława IV a świętojańską, na wysokości ZKM gdynia)
nie ma zbyt wygórowanych cen naprawdę jest profesjnalna i nie robi masówki na głowach, chodzę tam od ładnych paru lat i nigdy sie nie zawiodłam, zawsze mam na głowie to co mi sie podoba i jednocześnie do mnie pasuje
hej! i ja się przyłączę do tematu, ponieważ również jestem na etapie poszukiwać fryzjerki i makijażystki :)
Koleżanka polecała mi salon urody w "prawie" nowym budynku na ul. Wiejskiej (Chylonia), zaraz przy stacji Gdynia-Leszczynki.
Ponoć mam iść do Pani Asi ;) Robią tam też makijaż !!wiec 2 w 1- jak dla mnie super wygodnie bo mieszkam niedaleko.
Pod koniec miesiąca pójdę tam pierwszy raz na podcięcie włosków i obadam ten salon. Jak Panie będą dla mnie miłe i fryzurka im wyjdzie, to może się zdecyduję :)
Koleżanka polecała mi salon urody w "prawie" nowym budynku na ul. Wiejskiej (Chylonia), zaraz przy stacji Gdynia-Leszczynki.
Ponoć mam iść do Pani Asi ;) Robią tam też makijaż !!wiec 2 w 1- jak dla mnie super wygodnie bo mieszkam niedaleko.
Pod koniec miesiąca pójdę tam pierwszy raz na podcięcie włosków i obadam ten salon. Jak Panie będą dla mnie miłe i fryzurka im wyjdzie, to może się zdecyduję :)
Podzielę się z Wami pewną informacją troszkę nie na temat. Bardzo chwalę sobie ostatnio Firmę Vichy (szampon, odżywka i maska do włosów) Po tych kosmetykach, włosy są mięciutkie, połyskują, łatwo się rozczesują i ładnie pachną :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
dziewczyny, podbijam, bo w tych wypowiedziach nie znalazłam nic dla siebie. szukam w okolicach Obłuża - Oksywia - Pogórza. może stosunkowo niedawno otwarty salon na Bosmańskiej - Le Sourire? a Vogue albo Olimp? znacie tu dobrego fryzjera? zależy mi żeby nie mieć takich sztucznych, świecących loków na głowie.
suszka ja mogę polecić na Pogórzu Górnym koło Biedronki w bloku nie wiem czy to Romanowskiego czy juz inna ulica,ale fryzjer Ewa i do Pani Kasi,chodzę do niej od kilku lat tak samo jak połowa mojej rodziny i kolezanki.Pani Kasia fantastycznie koloryzuje,strzyże i układa włosy,zna się na rzeczy.Sama bym się do niej umówiła na fryzure ślubną,ale ja chce kogoś kto przyjedzie do mnie do domu tak samo jak makijażystka,ale napewno pofarbuje i podetnie mi włosy przed ślubem.Będziesz chciala namiary to pisz na maila czy prv :)