Widok
suszka ja mogę polecić na Pogórzu Górnym koło Biedronki w bloku nie wiem czy to Romanowskiego czy juz inna ulica,ale fryzjer Ewa i do Pani Kasi,chodzę do niej od kilku lat tak samo jak połowa mojej rodziny i kolezanki.Pani Kasia fantastycznie koloryzuje,strzyże i układa włosy,zna się na rzeczy.Sama bym się do niej umówiła na fryzure ślubną,ale ja chce kogoś kto przyjedzie do mnie do domu tak samo jak makijażystka,ale napewno pofarbuje i podetnie mi włosy przed ślubem.Będziesz chciala namiary to pisz na maila czy prv :)
dziewczyny, podbijam, bo w tych wypowiedziach nie znalazłam nic dla siebie. szukam w okolicach Obłuża - Oksywia - Pogórza. może stosunkowo niedawno otwarty salon na Bosmańskiej - Le Sourire? a Vogue albo Olimp? znacie tu dobrego fryzjera? zależy mi żeby nie mieć takich sztucznych, świecących loków na głowie.
Podzielę się z Wami pewną informacją troszkę nie na temat. Bardzo chwalę sobie ostatnio Firmę Vichy (szampon, odżywka i maska do włosów) Po tych kosmetykach, włosy są mięciutkie, połyskują, łatwo się rozczesują i ładnie pachną :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
hej! i ja się przyłączę do tematu, ponieważ również jestem na etapie poszukiwać fryzjerki i makijażystki :)
Koleżanka polecała mi salon urody w "prawie" nowym budynku na ul. Wiejskiej (Chylonia), zaraz przy stacji Gdynia-Leszczynki.
Ponoć mam iść do Pani Asi ;) Robią tam też makijaż !!wiec 2 w 1- jak dla mnie super wygodnie bo mieszkam niedaleko.
Pod koniec miesiąca pójdę tam pierwszy raz na podcięcie włosków i obadam ten salon. Jak Panie będą dla mnie miłe i fryzurka im wyjdzie, to może się zdecyduję :)
Koleżanka polecała mi salon urody w "prawie" nowym budynku na ul. Wiejskiej (Chylonia), zaraz przy stacji Gdynia-Leszczynki.
Ponoć mam iść do Pani Asi ;) Robią tam też makijaż !!wiec 2 w 1- jak dla mnie super wygodnie bo mieszkam niedaleko.
Pod koniec miesiąca pójdę tam pierwszy raz na podcięcie włosków i obadam ten salon. Jak Panie będą dla mnie miłe i fryzurka im wyjdzie, to może się zdecyduję :)
polecam panią Małgosię z salonu Estilio na Kilińskiego w Gdyni
(boczna ulica miedzy Władysława IV a świętojańską, na wysokości ZKM gdynia)
nie ma zbyt wygórowanych cen naprawdę jest profesjnalna i nie robi masówki na głowach, chodzę tam od ładnych paru lat i nigdy sie nie zawiodłam, zawsze mam na głowie to co mi sie podoba i jednocześnie do mnie pasuje
(boczna ulica miedzy Władysława IV a świętojańską, na wysokości ZKM gdynia)
nie ma zbyt wygórowanych cen naprawdę jest profesjnalna i nie robi masówki na głowach, chodzę tam od ładnych paru lat i nigdy sie nie zawiodłam, zawsze mam na głowie to co mi sie podoba i jednocześnie do mnie pasuje
a ja może dodam, te z których osobiście bylam zadowolona, niestety nie robilam zadnych fryzur wyjsciowych, zwyczajne scinanie i modelowanie.
-salon dorota w Orłowie (wymieniony juz przez kogoś wyżej)
-salon lukas na 10 lutego (blisko dworca pkp w gdyni)
- salon hanny zyguła (przy empiku, boczna uliczka do świętojanskiej)
- salon estilio ( rowniez przy swietojanskiej, jedna wyzej uliczna od hanny zygula)
polecam!
-salon dorota w Orłowie (wymieniony juz przez kogoś wyżej)
-salon lukas na 10 lutego (blisko dworca pkp w gdyni)
- salon hanny zyguła (przy empiku, boczna uliczka do świętojanskiej)
- salon estilio ( rowniez przy swietojanskiej, jedna wyzej uliczna od hanny zygula)
polecam!
Od siebie dorzucę dwie możliwości
1. Pracownia Fryzjerska Krzysztof, Gdynia ul.Dworcowa
Zajmą się nie tylko samą fryzurą ślubną, ale także przygotowaniem do niej włosów. Trzeba ze sporym wyprzedzeniem się umówić, ale to świadczy na + pracowni :)
Z możliwością wykonania przeze mnie makijażu na miejscu.
2. Dagmara z Lukas Image Studio
100% satysfakcji
1. Pracownia Fryzjerska Krzysztof, Gdynia ul.Dworcowa
Zajmą się nie tylko samą fryzurą ślubną, ale także przygotowaniem do niej włosów. Trzeba ze sporym wyprzedzeniem się umówić, ale to świadczy na + pracowni :)
Z możliwością wykonania przeze mnie makijażu na miejscu.
2. Dagmara z Lukas Image Studio
100% satysfakcji

[/url]