Widok

fryzjer GDYNIA??

czy zna kto fajny zaklad fryzjerski w gdyni, gdzie moglabym zrobic fryzure slubna? najlepiej gdyby od razu mozna bylo zrobic tam makijaz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja dołączę się do pytania gdzie fajny fryzjer w Gdyni?
widze ze wiele z Nas ma problem z fryzjerem na czesanie slubne!Ja rowniez przylaczam sie do pytania?
image

z doświadczenia wiem, że dobrze czeszą, ścinają i układają włosy dziewczyny z Salonu Doroty Piłat-Jakimczyk mieszczącego się w Gdyni Orłowie na Pl. Górnośląskim.
image
to i ja sie podlacze do pytania :)
ja ostatnio przeglądając katalog branżowy właśnie na trójmieście znalazłam fryzjera w Chyloni na Rozewskiej mieli swoją stronę i całkiem fajne fryzurki i z tego co dobrze pamiętam to makijaż chyba też tam można zrobić jeszcze nie byłam u nich ale myślę że jak znajdę chwilę czasu to przejadę się zobaczyć jak to tam wygląda

sama szukam przyzwoitego fryzjera który potrafiłby stworzyć coś niepowtarzalnego z moich cienkich włosów :|
imageimage
moze ktos jeszcze cos wie?
w Gdyni to nie mogę polecić, ale w Rumi tak, to w sumie niedaleko, gdyby ktoś był zainteresowany to podam namiary, ja korzystam z nich od jakiegoś czasu, miałam i robione tam różne pasemka i ścinanie włosów i różne wieczorowe fryzurki, nawet w ostatni piątek jak zwykle wyczarowali mi cudo na głowie, jak ktoś zainteresowany niech pisze na miale to poprzesyłam zdjęcia :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Witam ,juz takie watki byly i polecalam tam P.Ale z salonu na swietojanskiej, jest to jesli sie nie myle salon 07 kolo pomnika harcerzy , mnie i polowe moich kolezanek czesze na wszelkie okazje ,jak tylko moze przyjedzie do domu ,jest tanio a i mozna umowic sie tez tam na makijaz, ktory polecam , numer do Ali moge podac na meila :)
image

poprosze o numer na maila monixczka@o2.pl
ja od zawsze czeszę się i ścinam w Medium w Gdyni Dąbrowie na Poziomkowej, tam też będę się czesać do ślubu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolinka poproszę o fotki:)
oo to czy ja moge prosić o numer do pani Ali ze Świętojańskiej? Też poszukuję dobrego fryzjera- mam bardzo grube i ciężkie włosy.

mary_1984@tlen.pl

image
Karolinka29 a w Rumii może na przeciwko tego Banku Spółdzielczego? Bo ja tam też swogo czasu chodziła do takiej młodej fajnej dziewczyny i byłam bardzo zadowolona, nawet się zastanawiam czy jeśli nikt nie będzie mi odpowiadał w Gdyni to tam się nie pokwapić, żeby mnie czesała do ślubu:)

image
a ja zapraszam do salonu Pani Bożeny w Gdyni na Karwinach 3

http://salonstyl.w.interia.pl/

pozdrawiam

SharkFotoStudio.com

image
a coś gdzieś Obłuże, Oksywie, Pogórze albo nawet Chylonia (od biedy)? Ratujcie!!!
imageimage
kasai przyłączę się do pytania :))
hoop do góry
imageimage
Od siebie dorzucę dwie możliwości
1. Pracownia Fryzjerska Krzysztof, Gdynia ul.Dworcowa
Zajmą się nie tylko samą fryzurą ślubną, ale także przygotowaniem do niej włosów. Trzeba ze sporym wyprzedzeniem się umówić, ale to świadczy na + pracowni :)
Z możliwością wykonania przeze mnie makijażu na miejscu.
2. Dagmara z Lukas Image Studio
100% satysfakcji
Gdynia Orłowo Salon Cesarski można tam się uczesać i zrobić makijaż wszystki fryzjerki są ok ale polecam Panią Kingę (pracowała kiedyś w Hotelu Gdynia),Studio wizażu prowadzi tam Pani Elena Stoszek Zycze powodzenia pozdrawiam 58 6649785
do góry