Widok

fryzjer GDYNIA??

czy zna kto fajny zaklad fryzjerski w gdyni, gdzie moglabym zrobic fryzure slubna? najlepiej gdyby od razu mozna bylo zrobic tam makijaz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolinka29 a w Rumii może na przeciwko tego Banku Spółdzielczego? Bo ja tam też swogo czasu chodziła do takiej młodej fajnej dziewczyny i byłam bardzo zadowolona, nawet się zastanawiam czy jeśli nikt nie będzie mi odpowiadał w Gdyni to tam się nie pokwapić, żeby mnie czesała do ślubu:)

image
oo to czy ja moge prosić o numer do pani Ali ze Świętojańskiej? Też poszukuję dobrego fryzjera- mam bardzo grube i ciężkie włosy.

mary_1984@tlen.pl

image
Karolinka poproszę o fotki:)
ja od zawsze czeszę się i ścinam w Medium w Gdyni Dąbrowie na Poziomkowej, tam też będę się czesać do ślubu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprosze o numer na maila monixczka@o2.pl
Witam ,juz takie watki byly i polecalam tam P.Ale z salonu na swietojanskiej, jest to jesli sie nie myle salon 07 kolo pomnika harcerzy , mnie i polowe moich kolezanek czesze na wszelkie okazje ,jak tylko moze przyjedzie do domu ,jest tanio a i mozna umowic sie tez tam na makijaz, ktory polecam , numer do Ali moge podac na meila :)
w Gdyni to nie mogę polecić, ale w Rumi tak, to w sumie niedaleko, gdyby ktoś był zainteresowany to podam namiary, ja korzystam z nich od jakiegoś czasu, miałam i robione tam różne pasemka i ścinanie włosów i różne wieczorowe fryzurki, nawet w ostatni piątek jak zwykle wyczarowali mi cudo na głowie, jak ktoś zainteresowany niech pisze na miale to poprzesyłam zdjęcia :)
moze ktos jeszcze cos wie?
ja ostatnio przeglądając katalog branżowy właśnie na trójmieście znalazłam fryzjera w Chyloni na Rozewskiej mieli swoją stronę i całkiem fajne fryzurki i z tego co dobrze pamiętam to makijaż chyba też tam można zrobić jeszcze nie byłam u nich ale myślę że jak znajdę chwilę czasu to przejadę się zobaczyć jak to tam wygląda

sama szukam przyzwoitego fryzjera który potrafiłby stworzyć coś niepowtarzalnego z moich cienkich włosów :|
to i ja sie podlacze do pytania :)
z doświadczenia wiem, że dobrze czeszą, ścinają i układają włosy dziewczyny z Salonu Doroty Piłat-Jakimczyk mieszczącego się w Gdyni Orłowie na Pl. Górnośląskim.
widze ze wiele z Nas ma problem z fryzjerem na czesanie slubne!Ja rowniez przylaczam sie do pytania?
to ja dołączę się do pytania gdzie fajny fryzjer w Gdyni?
do góry