Widok
Jeśli chcesz naprawdę świetnego fryzjera to polecam Kamila w iDermacell. trafiłam do niego z powycinanymi dziurami we wlosach, bo seriach poszukiwan tego "jedynego". i jestem mu wierna od wielu juz lat - przyjmuje w Gdyni Orłowie na ulicy Balladyny. Sa tam też świetne fryzjerki, które rewelacyjnie czeszą na rózne uroczystości. z moich krótkich włosów wyczarowały świetną fryzurę na ślub przyjaciółki. naprawde polecam
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
Korzystałam z usług Pana Radka i przyznam całkowicie szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Od lat nie korzystałam z usług fryzjerskich. Skusiłam się jednak na odwiedziny w salonie Pana Radka i była to świetna decyzja. Atmosfera jest bardzo przyjemna, efekty rewelacyjne! Chętnie tam wrócę jeszcze nie raz. Polecam każdej Pani jak i zarówno Panom aby się skusić. Wszystko odbywa się fachowo. Nigdy nie kieruję się opiniami innych, wam też polecam przekonać się osobiście. Zwłaszcza, że często opinie zawarte w internecie nie są wiarygodne. Pozdrawiam.
Witam, ostatnio pilnie potrzebowałam szybkiej poprawki fryzjerskiej po nieudolnym domowym farbowaniu włosów. Przebiegłam kilka salonów fryzjerskich w centrum i ciągle mi odmawiali pomimo małej ilości klientów. Dotarłam do Salonu Pana Radka. Pomimo małego tłoku, nałożył mi odpowiednią farbę, potem ściął końcówki i wyprostował. Odetchnęłam z ulgą i mogłam wracać do domu z podniesioną głową a nie w czapce.
Ja dostałam w prezencie voucher na wizytę w tym salonie, jakoś na początku zimy, i trafiłam na Pana Radka - ocenię jednym słowem - rewelacja! W końcu ktoś kompetentny zabrał się za moje włosy :) i z farbowania i ze strzyżenia jestem za każdym razem bardzo zadowolona (bo teraz ten salon odwiedzam regularnie).