Widok

fryzjer Radek Smarz - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może korzystał z usług Pana Radka?? Proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam niezadowolona :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Jeśli chcesz naprawdę świetnego fryzjera to polecam Kamila w iDermacell. trafiłam do niego z powycinanymi dziurami we wlosach, bo seriach poszukiwan tego "jedynego". i jestem mu wierna od wielu juz lat - przyjmuje w Gdyni Orłowie na ulicy Balladyny. Sa tam też świetne fryzjerki, które rewelacyjnie czeszą na rózne uroczystości. z moich krótkich włosów wyczarowały świetną fryzurę na ślub przyjaciółki. naprawde polecam
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam, trafiłam do Pana Radka całkiem przypadkowo, nie sugerując się niczyją opinią i z efektu jestem bardzo zadowolona i na pewno skorzystam ponownie. Zarówno kolor jak i podcięcie włosów wykonano na plus. Polecam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Obsługa w pełni profesjonalna, lokal zawsze czysty, gustownie urządzony!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Korzystałem z usług Pana Radka i szczerze jestem zadowolony i pod wrażeniem umiejętności tego Pana ;). Wszystkim którzy cenią sobie profesjonalizm oraz miłą obsługę zapraszam do Radka - zarówno Panie jak i Panowie. Z największą przyjemnością odwiedzę go jeszcze raz.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Radek jest bardzo dobry, profesjonalna i bardzo mila obsluga :)
Swietnie obcina, robi dokladnie to o co sie prosi !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Korzystałam z usług Pana Radka i przyznam całkowicie szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Od lat nie korzystałam z usług fryzjerskich. Skusiłam się jednak na odwiedziny w salonie Pana Radka i była to świetna decyzja. Atmosfera jest bardzo przyjemna, efekty rewelacyjne! Chętnie tam wrócę jeszcze nie raz. Polecam każdej Pani jak i zarówno Panom aby się skusić. Wszystko odbywa się fachowo. Nigdy nie kieruję się opiniami innych, wam też polecam przekonać się osobiście. Zwłaszcza, że często opinie zawarte w internecie nie są wiarygodne. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, ostatnio pilnie potrzebowałam szybkiej poprawki fryzjerskiej po nieudolnym domowym farbowaniu włosów. Przebiegłam kilka salonów fryzjerskich w centrum i ciągle mi odmawiali pomimo małej ilości klientów. Dotarłam do Salonu Pana Radka. Pomimo małego tłoku, nałożył mi odpowiednią farbę, potem ściął końcówki i wyprostował. Odetchnęłam z ulgą i mogłam wracać do domu z podniesioną głową a nie w czapce.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Radek to profesjonalista, świetne i bardzo dokladne strzyżenie nie tylko damskie, ale również męskie! Polecam z czystym sumieniem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dostałam w prezencie voucher na wizytę w tym salonie, jakoś na początku zimy, i trafiłam na Pana Radka - ocenię jednym słowem - rewelacja! W końcu ktoś kompetentny zabrał się za moje włosy :) i z farbowania i ze strzyżenia jestem za każdym razem bardzo zadowolona (bo teraz ten salon odwiedzam regularnie).
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja dodam, że mnie do ślubu czesał Robert Bigus z tego samego salonu i mam zamiar być mu wierna;-) Świetne cięcie, świetna koloryzacja, zawsze ma jakiś ciekawy pomysł, który nie kłóci się z moim temperamentem ani twarzą;-)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry