Widok

fryzjer, farbowanie na blond

fryzjer - farbowanie na blond

Mile Panie, bardzo prosze o polecenie trojmiejskiego fryzjera, ktory potrafi pofarbowac
wlosy na bezowy, nie zolty blond. Nie chodzi mi o bardzo jasny platynowy
blond, tylko sredni blond bezowy, bez ohydnych zoltych refleksow.

Moze ktoras z Was ma podobne preferencje i
wyprobowanego fachowca? Cena nie gra roli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
m, ale czy farbowalas u p. Moniki na blond? Z doswiadczenia wiem, ze fryzjerki nie zawsze znaja sie akurat na blondach
To nie jest kwestia znania sie tylko czasu i chęci. Jeśli wyjdzie żółta jajecznica to zazwyczaj słyszyły, że nie dało sie inaczej, że za x wizyt będzie chłodny blond.

A to kwestia odpowiednich płukanek itd., neutralizacji niechcianego odcienia. Fryzjerzy mają to na zajęciach w szkole. Wiem, bo ich tego ucze. Tylko, ze wiedza to jedno, a późniejsza praca to drugie.

Mi kiedyś zrobili idealnie chłodne włosy (pomiędzy brązem a blondem) w salonie Dorota w Alfie centrum. Ale siedziałam 4 godziny i zapłaciłam 250 zł.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
m, wlasnie o to mi chodzi - uzyskac ten blond bez plukanek w kolorze fioletowawym, ktorych efekt, marny bo marny, nie trwal dluzej niz 10 dni.Wiem, ze na moich wlosach da sie uzyskac bezowy blond bez plukanek, bo mialam kiedys fryzerke, ktora potrafila to osiagnac farbami Londa. Mysle, ze wybiore sie do Perly - lubie firme Joico i podoba mi sie Twoj opis sprawy. Dam znac :)
Mi nie chodziło o płukanki do stosowania w domu, tylko o cały proces koloryzacji w salonie. Zanim zapłacicie za usługę, to fryzjer różne rzeczy robi/może zrobić, żeby odcień był ok. I wówczas nie trzeba uzywać płukanek w domu.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

jak widać powyżej to wcale nie jest reklama ha ha ha.Fajnie ze mamy takich nauczycieli w szkole fryzjerstwa którzy proponują używać płukanek do niwelowania odcienia żółtego,ciekawe co potem taka klientka ma zrobić w domu po umyciu??? może ...rozcieńczyć gencjane albo pigmentum castelanium???? ha ha glowa boli Ciekawe kto z wykładowców kunsztu fryzjerstwa określa zimny blond jako kolor pomiędzy brązem a blondem...aż zal...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Panią Michalinę ze Studia Fryzur i Kosmetyki na Świętojańskiej w Gdyni.Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła ani z kolorem ani ze strzyżeniem.Zobacz na http://www.studiogdynia.pl
Ja od kilku lat farbuje się na blond i przeszłam już sporo wizyt u różnych fryzjerów, dopiero kiedy trafiłam do Karoliny w Jacques Andre w Krewetce osiągnęłam swój wymarzony blond!! Ponadto Pani jest bardzo sympatyczna i co ważne umie słuchać. Widać, że babka zna się na rzeczy. Polecam, 58/7693030
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
I ZNOWU TA NACHALNA REKLAMA, SAMI O SOBIE... aż tak źle jest w salonie?? gdzie nie spojrzę to pod różnymi pseudo. z tego samego kompa leci wazelina o J.A
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Justyna w Klinice Spameed koło Zieleniaka. Polecam. Też nienawidzę żółtych odcieni blondu. Z natury mam ciemne włosy więc nie jest łatwo uzyskać ładny, chłodny blond, ale wreszcie mam taki kolor jak zawsze chciałam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecam studio Prestige rumia ul.Gdańska nowo otwary
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
polecam annawojciechowska.com pracuje również w salonie w Gdańsku na Osiedlu Wzgórze Mickiewicza "Studio Natalia"
polecam salon Loreala P.Krystynę we Wrzeszczu ul.Słowackiego (nad baltą). super ceny i efekt świetny!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepsza fryzjerka, z powołania: słucha, doradza, pracuje w hotelu Sheraton w Sopocie!!! Polecam, bo warto tej dziewczynie zaufać. Ma na imię Ania.
Pozdrawiam
własnie wróciłam od fryzjera - mam w końcu piękny platynowy blond!!! Salon ekstravaganza na Orunii (podmiejska), fryzjer Marcin - za krótkie włosy zapłaciłam 100 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
100zl!!!!!świetna cena to pewnie na wladysława 4 i gratis mineta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
TYLKO TUTAJ
http://www.bogna.net
Masz 3 salony do wyboru, ale polecam na Szerokiej18/19
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepsze blondy wychodzą po farbowaniu Loreal. chodzę do Jacques Andre w Galerii Bałtyckiej na 1 piętrze. Polecam p.Kasię. Od kilku lat niezmiennie cudny jasny blond. polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
czesc, polecam salon Bluhair kolo Radissona w Gdansku. Swietnie farbuje, obcina i uklada wlosy. Jesli nie masz pomyslu to zaproponuje Ci fajne uczesanko czy kolor. Chodze do niego od 7 lat:) przyjezdzam specjalnie z Warszawy:) aha, tel.607 827256
od niedawna w salonie jest tez Pani ktora robi paznokcie - slicznie zdobi
ja polecam Julite lub Karine z Hotelu Haffner w Sopocie
http://www.studio-effect.pl/
polecam fryzjerke pod meilem karoliinkaaa3@o2.pl
do niwelowania odcienia żółtego na włosach blond wystarczy używać szamponu o kolorze fioletowym. A dobrego fachowca od Blondów mają w Jacques Andre. Chodzę tam do Pani Karoliny blondynki i zawsze mam idealny blond.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A który salon Jacques Andre?
na pewno ten salon nie polecam nie dosc ze zdzieraja to robia farba chyba plaete z drogerii wyszlam ze swinsko zoltymi nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Powiększanie piersi (5 odpowiedzi)

Czy ktoś moze polecić dobra klinikę?

Opakowania kosmetyczne (14 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (76 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

do góry