Widok

fryzjer, farbowanie na blond

fryzjer - farbowanie na blond

Mile Panie, bardzo prosze o polecenie trojmiejskiego fryzjera, ktory potrafi pofarbowac
wlosy na bezowy, nie zolty blond. Nie chodzi mi o bardzo jasny platynowy
blond, tylko sredni blond bezowy, bez ohydnych zoltych refleksow.

Moze ktoras z Was ma podobne preferencje i
wyprobowanego fachowca? Cena nie gra roli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na pewno ten salon nie polecam nie dosc ze zdzieraja to robia farba chyba plaete z drogerii wyszlam ze swinsko zoltymi nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A który salon Jacques Andre?
do niwelowania odcienia żółtego na włosach blond wystarczy używać szamponu o kolorze fioletowym. A dobrego fachowca od Blondów mają w Jacques Andre. Chodzę tam do Pani Karoliny blondynki i zawsze mam idealny blond.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam fryzjerke pod meilem karoliinkaaa3@o2.pl
ja polecam Julite lub Karine z Hotelu Haffner w Sopocie
http://www.studio-effect.pl/
czesc, polecam salon Bluhair kolo Radissona w Gdansku. Swietnie farbuje, obcina i uklada wlosy. Jesli nie masz pomyslu to zaproponuje Ci fajne uczesanko czy kolor. Chodze do niego od 7 lat:) przyjezdzam specjalnie z Warszawy:) aha, tel.607 827256
od niedawna w salonie jest tez Pani ktora robi paznokcie - slicznie zdobi
I ZNOWU TA NACHALNA REKLAMA, SAMI O SOBIE... aż tak źle jest w salonie?? gdzie nie spojrzę to pod różnymi pseudo. z tego samego kompa leci wazelina o J.A
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Najlepsze blondy wychodzą po farbowaniu Loreal. chodzę do Jacques Andre w Galerii Bałtyckiej na 1 piętrze. Polecam p.Kasię. Od kilku lat niezmiennie cudny jasny blond. polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
TYLKO TUTAJ
http://www.bogna.net
Masz 3 salony do wyboru, ale polecam na Szerokiej18/19
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
100zl!!!!!świetna cena to pewnie na wladysława 4 i gratis mineta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak widać powyżej to wcale nie jest reklama ha ha ha.Fajnie ze mamy takich nauczycieli w szkole fryzjerstwa którzy proponują używać płukanek do niwelowania odcienia żółtego,ciekawe co potem taka klientka ma zrobić w domu po umyciu??? może ...rozcieńczyć gencjane albo pigmentum castelanium???? ha ha glowa boli Ciekawe kto z wykładowców kunsztu fryzjerstwa określa zimny blond jako kolor pomiędzy brązem a blondem...aż zal...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
własnie wróciłam od fryzjera - mam w końcu piękny platynowy blond!!! Salon ekstravaganza na Orunii (podmiejska), fryzjer Marcin - za krótkie włosy zapłaciłam 100 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mi nie chodziło o płukanki do stosowania w domu, tylko o cały proces koloryzacji w salonie. Zanim zapłacicie za usługę, to fryzjer różne rzeczy robi/może zrobić, żeby odcień był ok. I wówczas nie trzeba uzywać płukanek w domu.
Fotografia:

I cała reszta:

Najlepsza fryzjerka, z powołania: słucha, doradza, pracuje w hotelu Sheraton w Sopocie!!! Polecam, bo warto tej dziewczynie zaufać. Ma na imię Ania.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam salon Loreala P.Krystynę we Wrzeszczu ul.Słowackiego (nad baltą). super ceny i efekt świetny!
polecam annawojciechowska.com pracuje również w salonie w Gdańsku na Osiedlu Wzgórze Mickiewicza "Studio Natalia"
Ja polecam studio Prestige rumia ul.Gdańska nowo otwary
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Justyna w Klinice Spameed koło Zieleniaka. Polecam. Też nienawidzę żółtych odcieni blondu. Z natury mam ciemne włosy więc nie jest łatwo uzyskać ładny, chłodny blond, ale wreszcie mam taki kolor jak zawsze chciałam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja od kilku lat farbuje się na blond i przeszłam już sporo wizyt u różnych fryzjerów, dopiero kiedy trafiłam do Karoliny w Jacques Andre w Krewetce osiągnęłam swój wymarzony blond!! Ponadto Pani jest bardzo sympatyczna i co ważne umie słuchać. Widać, że babka zna się na rzeczy. Polecam, 58/7693030
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam Panią Michalinę ze Studia Fryzur i Kosmetyki na Świętojańskiej w Gdyni.Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła ani z kolorem ani ze strzyżeniem.Zobacz na http://www.studiogdynia.pl

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1735 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

do góry