Widok

fryzjer, farbowanie na blond

fryzjer - farbowanie na blond

Mile Panie, bardzo prosze o polecenie trojmiejskiego fryzjera, ktory potrafi pofarbowac
wlosy na bezowy, nie zolty blond. Nie chodzi mi o bardzo jasny platynowy
blond, tylko sredni blond bezowy, bez ohydnych zoltych refleksow.

Moze ktoras z Was ma podobne preferencje i
wyprobowanego fachowca? Cena nie gra roli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
m, wlasnie o to mi chodzi - uzyskac ten blond bez plukanek w kolorze fioletowawym, ktorych efekt, marny bo marny, nie trwal dluzej niz 10 dni.Wiem, ze na moich wlosach da sie uzyskac bezowy blond bez plukanek, bo mialam kiedys fryzerke, ktora potrafila to osiagnac farbami Londa. Mysle, ze wybiore sie do Perly - lubie firme Joico i podoba mi sie Twoj opis sprawy. Dam znac :)
To nie jest kwestia znania sie tylko czasu i chęci. Jeśli wyjdzie żółta jajecznica to zazwyczaj słyszyły, że nie dało sie inaczej, że za x wizyt będzie chłodny blond.

A to kwestia odpowiednich płukanek itd., neutralizacji niechcianego odcienia. Fryzjerzy mają to na zajęciach w szkole. Wiem, bo ich tego ucze. Tylko, ze wiedza to jedno, a późniejsza praca to drugie.

Mi kiedyś zrobili idealnie chłodne włosy (pomiędzy brązem a blondem) w salonie Dorota w Alfie centrum. Ale siedziałam 4 godziny i zapłaciłam 250 zł.
Fotografia:

I cała reszta:

m, ale czy farbowalas u p. Moniki na blond? Z doswiadczenia wiem, ze fryzjerki nie zawsze znaja sie akurat na blondach
do góry