Widok
Tak, to mnie utlenił na blond... Chyba nie jesteśmy sobie pisani. Problem w tym, że ja nie wiem dokładnie, jaką fryzurę bym chciała, zwłaszcza, że po chorobie jeszcze mi do końca włosy nie odrosły. Liczę na to, że to fryzjer za mnie lepiej zadecyduje, więc się nie mieszam...
Z pewnością u Filipa umieją się obchodzić z nożyczkami, nigdy nie mam bezkształtnej, nieukładającej się fryzury. Kolor też zawsze jest dobrze nałożony - nie robią discopolowych pasków zamiast balejażu itp.
Z pewnością u Filipa umieją się obchodzić z nożyczkami, nigdy nie mam bezkształtnej, nieukładającej się fryzury. Kolor też zawsze jest dobrze nałożony - nie robią discopolowych pasków zamiast balejażu itp.
Jak ścinają to nie wiem bo włosy zawsze podcina mi moja mama.
Mnie też czesała Justyna ale tak jak napisałam fryzura bardzo szybko zaczęła się rozpadać chociaż po wykonaniu wyglądała super. Nawet miałam zamiar rzucać wiązanką a nie welonem żeby nie odsłaniać tej fryzurki ale stwierdziłam ze moja wiązanka jest troszkę za ciężka.
W każdym razie jestem bardzo niezadowolona. Być może główny problem polegał na oszczędzaniu na lakierze, bo nie miałam żadnego problemu z rozczesaniem włosów a jak byłam na weselu u kuzynki i następnego dnia chciałam rozczesać włosy to zajęło mi to pół godziny.
Mnie też czesała Justyna ale tak jak napisałam fryzura bardzo szybko zaczęła się rozpadać chociaż po wykonaniu wyglądała super. Nawet miałam zamiar rzucać wiązanką a nie welonem żeby nie odsłaniać tej fryzurki ale stwierdziłam ze moja wiązanka jest troszkę za ciężka.
W każdym razie jestem bardzo niezadowolona. Być może główny problem polegał na oszczędzaniu na lakierze, bo nie miałam żadnego problemu z rozczesaniem włosów a jak byłam na weselu u kuzynki i następnego dnia chciałam rozczesać włosy to zajęło mi to pół godziny.
ja z czystym sumieniem moge polecic Jamajke ona miesci sie w przychodni, chodze tam juz od ladnych kilku lat i zawsze wychodze zadowolona. Ceny sa tam przystepne a fryzjerka tez potrafi doradzic. Jezeli chodzi o Filipa to juz nie jest to samo co kiedys, on teraz sobie odpuscil. Juz kilka razy sie nawet trafilo ze zabraklo mu lakieru do wlosów i dziewczyny kupowaly w spozywczym obok. Wg mnie to straszna porazka. Ceny sa wysokie a material kiepski.
polecam salon w centrum handlowym morena, (J. Andre) byłam tam 2 razy bez umówienia i raz trafiłam do kobiety,a raz do mężczyzny, byłam bardzo zadowolona, bardzo profesjonalne podejście, włosy tak miłe w dotyku, delikatne, pachnące. Obsługa miła i przesympatyczna. Jak obserwowałam pracę innych fryzjerów, to widać, że każdy zna się na rzeczy. Będę chodziła tylko tam.
też polecam j.andre w ich salonach każdą fryzurę obgadają, doradzą. Morenowi fryzjerzy generalnie są nie bardzo, niedbale ścinają, fryzury są poszarpane jakieś. J Andre Cenowo masakra ale jak chcę sobie "zrewitalizować" włosy to do nich idę. Wydaję koło 300 zwykle;) za refleksy i scięcie.
Jak ktoś chce z kolei zrobić trwałą- to ciężko znaleźć dobrego fryzjera, większość nie chce się tego podjąć. Od lat robię i z czystym sumieniem mogę polecić tessę mieści się w "białym domku" na dole przy marusarzówny ok 120 zł na długie włosy, loki ładne i długo się trzyma u mnie.
Co do fryzury ślubnej to sprawdzone u Dany przy zieleniaku koło bulońskiej-efekt bardzo udany.
Jak ktoś chce z kolei zrobić trwałą- to ciężko znaleźć dobrego fryzjera, większość nie chce się tego podjąć. Od lat robię i z czystym sumieniem mogę polecić tessę mieści się w "białym domku" na dole przy marusarzówny ok 120 zł na długie włosy, loki ładne i długo się trzyma u mnie.
Co do fryzury ślubnej to sprawdzone u Dany przy zieleniaku koło bulońskiej-efekt bardzo udany.