Widok

fryzjer porażka!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
byłam na fryzurze próbnej u fryzjera w gdańsku -wrzeszczu chciałam luźną, rozpuszczoną fryzurkę-lekkie romantyczne fale i z boku kwiat-ewentualnie podpięcie pod welon-wydaje się proste?
Pani zaczęła mi nakładać wałki-zwykłe plastikowe nieelektryczne-na suchą łepetynkę...kiedy mówiłam,że to u mnie raczej nie zda egzaminu bo mam dość grube i mocne włosy-stwierdziła,że będzie dobrze...no to siedzę sobie...po 10 minutach wołam panią,że chyba ta suszarka-bo posadziła mnie pod taką maszyną-z suchymi włosami;)-nie działa bo czuję jedynie lekki letni powiew...pani stwierdziła,że tak ma być-no to siedzę-potem przyszła jeszcze raz po 25 minutach i coś zaczęła grzebać przy tej maszynie...woła kierowniczkę i mówi,że ta maszyna się chyba zespuła bo słabo grzeje na to pani kierowniczka podeszła i ze stoickim spokojem włączyła guzik twierdząc,że ona jej wogóle nie uruchomiła....szczegól...za 5 minut maszyna zaczęła piszczeć oznajmiając koniec czasu...Pani zaczęła mi ściągać wałki ukazując moje proste jak przedtem włosy...powiedziała mi,że ja po prostu mam takie włosy,których nie da się zakręcić:)bzdura bo kiedyś już miałam tak zrobione...po czym powiedziała,że zakręci mi lokówką-przyniosła coś takiego cieniutkiego skręcając mi pasemko do wysokości moich uszu-włosy mam grubo za ramiona-podziękowałam tej pani mówiąc,żeby wogóle zostawiła moje włosy w spokoju i że pojadę do domu, umyję je i ułoże po swojemu -tym bardziej,że spieszyłam się do kumpeli na wesele...jeszcze pani próbowała mi powiedzieć,żebym jednak zdecydowała się na koka-w którym defakto obrzydliwie bym wyglądała bo koki mi nie pasuja...także babeczki strzeżcie się tego salonu a ja dziekuję Bogu,że to nie była dzień mojego ślubu bo chyba bym się załamała-w salonie spędziłam dwie godziny...PORAZKA!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo kurcze to kiepsko:)-mmegi a powiedz co to za salon bo ja mam tez do Wrzeszcza sie wybrac-mozesz na mail napisac jak nie chcesz na forum.
ech.. mam nadzieję, że to nie moja fryzjerka (też z wrzeszcza), z której nota bene byłam bardzo zadowolona po próbnej.

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Mmegi coż to straszny salon? Napisz gdzie Cię tak potraktowali? Ja jestem z Wrzeszcza ale frycka mam superrrnackiego...może, mój salon Ci polecę?

Hej Anulka,
Możesz mi polecić swojego fryzjera...? Będę wdzięczna....:-)))
A CO TO ZA SALON?
Salon mieści się we Wryesycyu na ul,Jesionowej 1
a ja byłam dzis na fryzurce probnej i makijarzu i jestem bardzo zadowolona a byłam u tej fryzjerki pierwszy raz, jakies tam małe poprawki wprowadze i bedzie juz idealnie makijarz tez mi sie podoba tylko jakos dziwnie zaczynaja mnie oczy szczypac moze jastem na cos uczulona
mogłabyś polecić mi swojego fryzjera?
może spróbuj na Morenie Kruczkowskiego STUDIO URODY JAMAJKA moją koleżankę czesała tam fryzjerka właśnie w loczki do ślubu bardzo ładnie wyszło makijaż też można tam zrobić ,ja się właśnie dałam namowić na makijaż bo wizażystka przyjechała do domu panny mlodej ,muszę przyznać że makijaż trzymał się wspaniale naprawdę bylam zadowolona , w weselniku jest reklama wizażystki pozdro Agni
Agnni dziękuję za informację;)
fryzjerkę znalazłam i super mnie uczesała-salon fryzjerski w ETC na Zaspie a makijaż robię sobie sama bo też jestem wizażystką i to już byłaby łupota siedząc w tym zawodzie i mając tonękosmetyków płacić za makijaż komu innemu;)hehe

mmegi a kto dokładnie cie czesał, mieszkam niedaleko wiec dobrze wiedziec!
pap ;o)
czesała mnie Pani Renata-wygląda jak dziewczynka i miałam wrażenie,że jest to praktykantka;)
ale babeczka zna się na rzeczy, pracuje w tym zawodzie prawie 15 lat i naprawde można jej zaufać;)
a za próbną zapłaciłam 60 zł:)

mmegi a ile zaplacilas za probna fryzurke?

buziak!
ech...mmegi czytalam ostatnio Twoj watek, a dzis przydarzylo sie cos podobnego wlasnie mi ;) tez pani probowala mi cos ulozyc na glowie nakracajac suche wlosy na walki! ;) dodam ze to pani, po ktorej wiele sie spodziewalam...prosze dajcie mi namiary na tych lepszych fryzjerow bo troszke sie dzis podlamalam

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry