Widok

fryzjer rumia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie się w Rumi czeszecie i jak kształtują się ceny?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w Rumi polecam zawsze tą samą fryzjerkę czy to dla Pana czy dla Pani, Fryzjerka Irena Miler na ul. wybickiego, kolo leader price, w tych drewniancyh budkach
mnie czesala do slubu wlasnie Irena - rewelacja. moja rodzinka tez sie strzyże u niej. polecam!! dobrze doradzi, szybko wykona i fryzury sa trwałe :))
moja mama dzis idzie do Ireny bo też idziemy dziś na ślub i wesele do Magdalejny wiec po weekendzie dam znac jak wyglądała, ale jak znam życie Ireny można być pewnym
dzięki . A jak cenowo?

image
musisz iść zapytać o ceny, ale ma bardzo przystępne
powiedzcie mi, gdzie teraz Pani Irena ma swój salon?
Albo jakikolwiek namar na nią, numer telefonu...cokolwiek.
Witam!
Moja rodzinkę od lat czesze p.Małgosia z osiedla Janowo-ma salonik w wieżowcu przy ul.Wrocławskiej,tel.058 6795494,polecam

image

Ja chodzę do LD Agio na Dąbrowskiego do p. Ani lub Karoliny, ale chyba spróbuję którejś z polecanych przez was pań. U Małgosi też się kiedyś czesałam i fakt, byłam zadowolona.

image
Kiedyś na sylwestra czesałam się u KRYSTYNY w Janowie czesał mnie chłopak i zrobił to swietnie, ale nie pamietam ile kosztowało uczesanie....
sama bede się czesała w wejherowie u Henryka u mojej fryzjerki
ja polecam z Wejherowa salon henryk i pania Wiolete bedzie mnie czesał do slubu ale generalnie super fryzurki robi tez codzienne:)

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Codzienne nocne buczenie jakiejś maszyny w Rumi (4 odpowiedzi)

Czy słyszycie od kilkunastu dni codzienne nocne buczenie? Problem w tym, że słychać je...

do góry