Widok

fryzjer!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny!
polecono mi super fryzjerke (od fryzur slubnych) MONIKĘ z salonu "Seven Heaven" w Gdansku na Chelmie - nie wiem, niestety, gdzie jest ten salon....czy ktoras z Was wie?
a jesli nie wiecie, to moze ktoras moze mi polecic dobrego fryzjera, z polotem,z okolic Chelmu, Moreny czy Siedlec?....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
salon 7th heaven jest na ujeścisku na ul. łódzkiej naprzeciwko tych nowych osiedli - nic konkretnego o nim nie słyszałam a też szukam czegoś w okolicy więc może też się wybiorę...
wieeeelkie dzieki - bardzo mi pomoglas:)))))
Daj znać jakie wrażenia z wizyty w salonie :)
macie jakiś telefon do tego salonu?jutro mam imprezkę i wlaśnie się dowiedzialam że moja fryzjerka mnie nie uczesze nie wiem co teraz....
i co byłaś w tym salonie? :)
Cześć dziewczyny!!!
niedawno miałam podobne do waszych rozterki, ale na szczęście jestem już po. Byłam w tym salonie, ale nie zdecydowałam sie- bo mnie panie zniechęciły. Zero podejścia do klienta, miałam wrażenie "łachy"- ale to może być moje subiektywne wrażenie. Po długich poszukiwaniach znalazłam salon na Zaspie, miałam ładną fryzurę, ale w dzień ślubu dostałam okres i włosy nie chciały mi sie w ogóle trzymać. Z czystym sumieniem w "naszych" okolicach mogę polecić salon Darka Degowskiego na Małomiejskiej- jest świetny ale drogi. Ale na tak wyjątkową okazję trzeba być rozrzytną : )

Pozdrowionka i całuski dla przyszłych mężatek!!!
fakt, też polecam Monikę z Salonu Degowskich na Małomiejskiej
Mimo ze z Zaspy na Orunię mam daleko, to i tak robię wyprawy do niej:)
ja też polecam Monikę - moja ulubiona fryzjerka :))))))))
do góry